Бихте ли го направили? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121343)
 Любов и изневяра (29747)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Бихте ли го направили?
преди: 8 години, 7 месеца, прочетена 1976 пъти
важен въпрос за мен, но първо ще ви разкажа защо за мен е толково важно това. Аз съм момиче на 16 години, доста висока съм за възрастта си 1. 72, слаба съм 48 кг съм което е малко за височитата ми знам, но аз не спазвам диети или такива неща, ям каквото ми се яде, когато ми се яде, просто не ми се лепи от малка съм така просто такава ми е структурата явно (:. Винаги съм била отлична ученичка от 1 клас и винаги съм се разбирала добре с всички. Така до тук добре, нали? Всичко е прекрасно и найстина много ми харесва тази версия, но не е пълна а пълната не е съвсем истина, това е истината съжалявам.. значи това, което казах до тук е пълна истина, обаче имам и някои дефекти. 1 имам криви зъби само горните те са не изкривени а с много разтояние, но само предните 4 зъба и са изнесени много напред особенно и то само предните 2 като заек съм.. а другите са си на мястото и са си в ред шма някой 2-3 разкривени, но са назад и не ми пречат, носех шини като малка, но получих алергия от сплавтта и трябваше да ги сваля, а нашите нямат пари за брекети, защото и най-обикновенните в най-добрия случай са над 3000лв. и просто нямаме възможност за сега, но не се оплаквам. 2 - заеквам, смисъл не е усилено и много и на всяка дума Не, не е така. Просто, може би, защото се притеснявам, а и мисля много и много бързо отколкото говоря и понякога се получава, ходих на логопед, но се оказа, че и обратната ми захапка се отразява на говора и произношението на думите и забивам само на моменти, когато се запознавам с нови хора и когато се притесня за нещо. Това е момент от моя живот и искам да Ви попитам момчета/момичета, бихте ли тръгнали с момче/момиче като мен, защото знам, че не съм единствена и аз никога не съм искала и не искам съжаление. Имам приятели и то много всички мой приятелки са много красиви и постоянно ми натякват, че и аз съм такава и, че съм била много лъчезарна, но аз не смятам така, защото кой би харесал момиче като мен, защото всички гледат само външността на хората в днешно време. Не съм целувала момче до сега просто, защото ме е срам от зъбите ми повреме на целувката, не ме разбирайте погрешно имала съм възможност, но просто не съм го правила, а попринцип се разбирам мн. добре с момчетата и имам много добри приятели момчета. Та кажете ми Вие бихте ли тръгнали с такъв човек като мен само заради ума, възпитанието, държанието и характера? Съжалявам, че стана толкова дълго и ще съм благодарна ако го прочетете и още по-благодарна ще съм ако ми кажете мнението си и как бихте постъпили Вие. Хубав ден на всички! (: (: (:

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 7 месеца
hash: ea7ac0f47b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Изобщо, ама изобщо не трябва да се притесняваш от зъбите си. Хубостта на усмивката не се определя по зъбите. Усмихвай си се на воля, ако дадено момче не те харесва само заради зъбите ти, то значи не те заслужава. Така поне ще разбираш кой наистина те обича и кой не (за момчета). Щом си умна, възпитана и все пак имаш хубаво тяло, то знай, че зъбите ти никога няма да са ти проблем! Имай самочувствие!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: f015ebec29
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ии аз мислех като теб но един ден се усмихнах пред огледалото и вече нямам срам от зъбите си направи го и ти

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 2aa368eb4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Много ти благодаря за коментара, не знам кой си и на колко си и не трябва, защото все пак сайта е анонимен знам и благодаря за честността ти номер 1. Трябва да кажа, че аз винаги съм се усмихвала, все пак не мога да си скрия зъбите или да ги направя невидими и знам, че отстрани изглежда странно, но никога не съм се притеснявала да се усмихна. Но мисълта ми е, че има къде къде по-големи красавици, а в днешно време хората винаги гледат само външният вид и когато видиш някого, който изглежда някак по-различен от теб се отдръпваш знам, че това отстрани не изглежда като чак такъв проблем, и че има хора който са много болни от всякакви неизлечими болести и все пак има кой да ги обича. Но все пак аз винаги съм изпъквала с ум а заекването ме кара да си мълча по някога и не мисля, ме някое момче ще се зайнтересува от мен пред момиче с перфектна усмивка, тяло и глас примерно, нищо че може и да няма грам акъл, но нали все тъпия външен вид е важен за хората днес.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: e786d3dc72
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами да и то не само заради другите качества, които изброяваш, а точно заради външния вид-височка и слаба. Зъбите изобщо не са толкова важни, стига да са подържани (измити). Всичко ти е идеално и ако си харесаш някой момък и той теб-действай.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 3baa247ef1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Благодаря за всички коментари, виждам че мислите много позитивно по този въпрос, но кажете ми нещо и за заекването, смисъл аз намирам за сладко когато някой не може да каже "Р", но моето не е никак сладко, даже си е мн. Кофти. Кажете нещо и за това как мислите Вие. А иначе за поддръжката на зъбите - мия си зъбите по 2 пъти дневно, ползвам и вода за уста, но просто такова ми е устроъството на зъбите, зисти са определено, во съм подила и рри мн. Специалисти имам и случай един зъб както разте така се разваля и точно това ми обясниха, че такива са си ми зъбите, такова им е устройството. Какмо да кажа някой получават голямо наследство аз от баба и мама съм наследила това, но в моя случай май е най-зле. Благодаря отново за коментарите и все пак искам за чуя мнения дали бихте тръгнали с такъв човек (: (: (:

 
  ...


...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 87d750ce36
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Сякаш описваш мен самия.
Метър и 86 съм, на 16 (почти) и тежа 52 килограма.
Също като теб единствено двата предни зъба отгоре за ми изнесени на пред като на заек, но нямам обратна захапка..
От малък съм болен от някакъв синдром, които ме кара постоянно да си мятам главата, смисъл лягам и се мяткам на ляво и на дясно, и затова съм толкова висок и междувременно слаб.. Да не си и ти така?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 953e772a51
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Като че чели тази история аз съм я писала аз имам абсолютно същите дефектии и зъбите са ми разкривени и заеквам и всичко онова което си написала ноо вече съм се приела такава каквато съм така че и ти не се притеснявай от зъбките! ^^

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 60deea2a89
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Изобщо не трябва да се притесняваш, скъпа. Моите зъби също не са най-красивите. Горните са доста кривички. Та, и аз като теб се притеснявах. Понякога все още ми става малко кофти когато се усмихна пред непознат човек. Смущавам се само тогава. Иначе приятелят ми много ги харесва. Казва, че ми придават очарование и ме правят по-сладка, понеже имам доста остри черти на лицето и вечно сериозно изражение. Общо взето мисля, че сериозните момчета не предпочитат девойки, които са "перфектни мацки", а такива, които имат нежно излъчване и сладки "недостатъци". Те другите момчета и без това не струват. Сърцето е важно, не белите зъби и големите гърди. Та, моят съвет към теб е... Отпусни се, мила. Почувствай, че си прекрасна и всичко ще бъде наред. Успех!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 00b1743328
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Благодаря на всички!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: b0d718fa3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Аз не бих тръгнал с теб , защото не харесвам слаби момичета

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: b0bb67b8f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз също имам разстояние но то е между предните два зъба на горното ченр и е много гадно но когато искам се усмихвам и то пред хора, които много добре ме познават иначе като излизам за пръв път с някое момче дори ме е срам да говоря с такива зъби, но важното е да приемаш дефектите си. Понякога човек е много хубав и с дефекти.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker