Защо не ми пука за никой? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Защо не ми пука за никой?
преди: 13 години, 7 месеца, прочетена 4958 пъти
Момче на 19 съм и нямам приятели, нямам гадже и не изпитвам болка от това. През онази работа ми е за всички, седя си в къщи по цял ден, уча и ми е супер спокойно. Не ходих на бала си, като ме викат стари приятели да излизаме по дискотеки и т.н. им казвам че съм зает. Нямам никви фейсбукове и такива простотии, напълно изолиран съм от външния свят и това изобщо не ме притеснява. Замислям се дали нещо не е в ред с мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 7 месеца
hash: a3e38a1114
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Асоциален си пич.И това е голям проблем.И ще го разбереш като се наложи един ден да си търсиш работа.
А пък в друг ден вече ще те избие и хормона, ама жените едва ли ти се редят на опашка.

Излизай по-често.Комуникирай с други човешки същества, за да не се окажеш един ден стар ерген без жена, приятели и цел в живота!

*Syndrome

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: c60874bc15
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Добре де винаги ли е било така? Все пак дори и най-затвореният човек има нужда да поговори с някого, да излезе извън къщи и пр. Защо всъщност нямаш нито гадже, нито приятели? Не е съвсем нормално изобщо да нямаш нужда от хора, с които да общуваш, от момиче, с което да правиш любов. Мисля, че може да си по-интелигентен и умен от връстниците си и да не са ти интересни, но защо не погледнеш към по-големи от теб? Все пак човек живее с и сред хора. Ами по празници? Ученето е нещо много хубаво, но то би трябвало да е средство за постигане на разни неща в живота, а не самоцел. Колкото до т.нор. социални мрежи - по-добре на живо, а не в НЕТ - а да контактуваш с хората.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 1a78d336f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   самия факт, че не ти дреме, означава, че найстина не ти дреме :Х.. не сериозно аз съм момче на 15 и моят живот протича по най-скучния начин, които можеш да си представиш.

отивам на даскало тук таме имам фриендчета отиам с тях на барчета закусвални такиа неща, но аз оцъствам само по-математика, а за тях мога да ги намеря винаги там ..
или ако не са там значи имат физическо възпитание .. имам и други приятели .. от свесните, но пък те, за разлика отдругите са мноо задръстени. след даскало се прибирам в нас, ако съм бил гладен си хапвам 5-6 фафли и готово, поради простата причина, че на мен няма кой да ми зготви :Д:Д не, че ям готвено но .. мама е в америка с баща ми тук таме плащат на накфа да ме посещава... та след това си правя домашните, ако случайно нямам, преговарям и след това пред компа ... през повечето време се моткам из нета, програмки, мацки, скайп, видео монтажи, 3д дйзайн, програмиране и т.н. ... а през останалото кънтра йее .. може да си помислиш, че съм някаф загубеняк, НЕ не съм.

бил съм с почти всички момичета, с който съм искал . е с малки изключения. в старото даскало съм бил 2-ри в класа.
ако така мога да го нарека, живея нормално, заради нашите.
не се оплаквам и не излизам често !! само когато някоя ми се ... или аз си харесам някоя и така ..
на теб щи кажа >> прави това, което ти се иска .,, и .,,, да не ти дреме :)

ЦЕКО

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: dbe429e040
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   3: има. За това и пише във форума :)

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 8097ccfadd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Еми... после няма да можеш да завържеш разговор с никого, забелязал съм, че такива като теб не могат да общуват - започват тема то нищото, скачат на друга, задават тъпи въпроси и т.н. и аз не съм много добре в общуването - в смисъл такъв, че общувам, но не с всеки. Пич, излизай, светът е пред теб, не бъди затворен!

 
  ...


...
преди: 11 месеца, 23 дни
hash: 6d77ce2da3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Виж приятел, пише ти мъж на 30 години, скоро навършени.
От житейския ми стаж до сега, мога да ти споделя, че аз също се хващам, че не ми пука грам за никого имам приятелка имам и приятели, всичко е наред, просто не ми дреме за тях, малко по “агресивен” съм като характер и често в момента в който изразя позиция или мнение, започвам рязко да не се разбирам с никого, проблема при мен е, че намирам масово всичко в обкражението си за смотаняци, елементарни глупаци, както и егоисти, като същевременно с това са и прекрасни хора, малко объркващо, но такава е истината. Не се научих за 30 години да “меля брашно” с хората, просто ме дразнат и ги намирам за малоумници 90% от тях, има два варианта или аз съм объркал планетата и века или просто съм заобграден от неадекватници.
Един съвет от мен приятелче, аз също съм бил сам, но никога не и самотен, вероятно при теб е същото, сам си, но си окей с това и не си самотен, няма нищо лошо за мен, разбира се, че ще избереш да си сам, ако компанията и хората не са ок, по - добрия вариант, ти си човека, който никога няма да те предаде, никога не ще те остави, и винаги ще ти даде най - добрия съвет, такаче това, че не общуваш с хора, не е толкова голям проблем, сам по себе си, но би се превърнал, защото след време, това ще се отрази на качеството ти на живот.
Съвета ми е, общувай с хора, излизай, а после като се прибереш анализирай всичко, ти сам ще прецениш с кой не желаеш да общуваш и с кого искаш, човека е социално животно за моя и твоя жалост, понякога и то често сме зависими от друг и се налага общуване, така е устроено всичко, разбирам възможно е да не ни харесва, но ще се наложи да се общува в противн случай, ще си умреш сам като куче на дърти години и ще те заболи много, повярвяй ми.
Относно жените, не бързай, ако не си усетил някоя, няма нужда да общуваш с нея, като по - възрастен ти казвам, спал съм с над 100 жени и то всички прекрасно изглеждащи, много мъже ми завиждат често, е да ти кажа ли нещо, секса с много красиви жени, няма да те направо по - щастлив или по - голям мъж, единственото, което ще те направи щастлив, това е една качествена жена, която те приема такъв какъвто си, без да те променя, опитали да те промени, хващай пътя, не те обича.
Накратко, опитай да общуваш и да си излизаш умерено, щом ти дотежи винаги можеш да се прибереш, но просто не оставай така без общуване, защото няма да е ок за теб, като мъж за напред.
Братски поздрави
Бъди здрав и мъжката, не се притеснявай, действай, можеш!

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 21 дни
hash: d07ec6cbd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Познато чувство и харесваме компютрите и не трябват други ни жени ни нищо. Може би е аутизъм

 
  ...
преди: 9 месеца, 13 дни
hash: 744851ae8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Може да си разочарован от някои, затова да не искаш общуване. И това ще мине, явно си в неподходяща среда, нормално е за никои да не ти пука, масово също не им пука за никои, всичко е лицемерие, когато почнат, че им пукало, ако им пука, правят нещо, ако нищо не правят, значи, че не им пука. В момента може да рисуваш, да четеш интересна книга, да си вземеш кростренажор, и за го ползваш, има какво да правиш.

 
  ...
преди: 8 месеца, 16 дни
hash: d4988375c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   И аз бях на твоите години така, и още съм така много години по-късно. Някои ще ти кажат, че си просто сдухан, че ще ти мине, но щом ти го усещаш като нещо по-сериозно, можеш да почетеш за шизоидно разстройство на личността (нищо общо с шизофренията). Не е страшно, просто е обща липса на желание. Не те подтиквам да се самодиагностицираш, но може да ти помогне да разбереш себе си. Става въпрос за различни способи, с които мозъка се справя с външния свят. При шизоидите това е безразличието, липсата на желание да градиш и поддържаш приятели, да имаш романтичен партньор (никога не се чувстваш самотен, по-добре ти е сам) и т. н., което може сериозно да се отрази на качеството ти на живот в бъдеще. Като цяло е едно състояние, в което ключовото е, че липсва ЖЕЛАНИЕ и наслада, за каквото и да е и от каквото и да е. Не ти се работи, не ти се прави нищо. Стоиш и си фантазираш по цял ден, защото вътрешният свят е в пъти по-задоволителен от външния, от гледната точка на такъв човек. Пиши тук ако се припознаваш в това описание, аз съм се абонирал за темата и ще ти пиша още при интерес от теб.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker