Не ме бива в спорта - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121552)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18616)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не ме бива в спорта
преди: 8 години, 7 месеца, прочетена 1862 пъти
Здравейте аз съм момиче на 13 години и имам един проблем който ще ви се стори маловажен но мен ме притеснява . В училище от 1-ви до 6-ти клас играем по физическо баскетбол и седми започваме волейбол . Аз съм от по-стеснителните ученици и в това ми е проблема . Сега започваме да играем волейбол и се учим но на мен не ми се отдават много спортовете. Не мога да играя волейбол а другите вече могат горе-долу да играят и това ме притеснява . Опитах да говоря с мама да ме освободят за малко докато поне малко не се науча но учителя и казал че с практиката ще се науча.
Затова от началото на годината си намирам извинение да не играя .
Но има случаи в който не мога да се отърва и другите ми повтарят да играя но аз НЕ МОГА . И е имало случаи в които щях да се разплача пред всички но имам дълга коса и тогава се опитвам да си крия лицето зад нея . А в четвъртък играем с другият клас и тогава още повече се притеснявам и попитах дали не може да не играя само четвъртък но съм се справяла '' добре '' . Какво ти добре ако под добре е стоя настрани и не пипам топката тогава се справям чудесно .
Какво да правя не мога да се крия до края на седми клас. А и мама разбра че си оставям нещата вкъщи нарочно и следи дали са в чантата ми .Разбра когато ми писаха отсъствие защото не съм играла два пъти подред . Дайте ми съвет и ако може по-бързо защото обмислям да бягам от час по физическо .

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 7 месеца
hash: 34f4baeba6
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Договори се с майка си да ти извадят медицинско и да не играеш до края на годината, аз така направих. В медицинското ми пишеше, че съм освободена за цялата година заради плоскостъпие. Учителят не може и няма право да го оспори, а лекарят 100% ще ти даде медицинско дори да нямаш такъв проблем, най-много срещу определена сума. Но това притеснение трябва да го преодолееш! И все пак, ако спортът толкова не ти се отдава - както казах вече, настоявай на майка си да ти извади медицинско, тръшкай се, плачи ако трябва - няма как да ти се противопостави.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: ed5b9ce88e
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   И аз съм така, но аз винаги лъжа, че ме боли нещо. Когато играя седя настрани от цялата игра и само гледам, ако случайно тръгне към мен или се опитвам да направя нещо или бягам... След това естествено получавам обиди защо не съм я хванала или защо въобще съм я докосвала, заради мен са били загубили :? , но както и да е, ти можеш да отидеш при личната си лекарка и да и поискаш бележка цяла година да не играеш, но това не е хубаво. Можеш и да се запишеш да играеш волейбол и тогава няма да ти е такъв голям проблем.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 11275a62c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Явно и граматиката не ти отдава...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: e01be49ce8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Абсолютно те разбирам, аз съм в 9-ти клас и винаги отказвам да играя физическо или безинтересните за мен спортове като волейбол и баскетбол. Явно при теб е различно, но при мен господина/госпожата по ФВС просо иска да се играе в часа и всеки се занимава с дадена дейност. Някои играят волейбол, други баскетбол, федербал или дори някои от нас ходят в училищния фитнес (не е нищо особено, но става за да минат 40-те минути по-бързо). Само има момент в годината, в който ни изпитват на волейбол и баскетбол (да покриваме нормативи) и който може-може, който не може-пише 4 и това е. При теб ситуацията е по-различно и по-гадна, явно всички учители по фвс са кофти и не разбират, че този предмет никога не е бил важен и никога няма да бъде! Предлагам ти да си купиш топка или да помолиш господина ти да ти даде топка от училище (сигурна съм, че няма да е против) и да се упражняваш навън в някоя градинка с твоя приятелка, която се справя по-добре от теб. Учителите по ФВС трябва да разберат, че в техният час се оценява старанието на един ученик, а не как се справя! Разбирам, че не искаш да играеш с класа, защото си мислиш, че ще ти се смеят или подиграват. Единствено мога да ти кажа да се упражняваш в извън учебно време.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 8eb3960bbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Всеки може да се научи, така е, някои по-лесно, други по-трудно. Моят съвет към теб е да говориш с учителя по физическо и да играеш само едно и също, например да не покриваш някаква важна позиция и като дойде до теб топка, просто да я подхвърляш на другите. Това можеш да го тренираш и самичка, взимаш си една топка и с нея можеш да биеш сервиз, да я подхвърляш с пръсти нагоре и също отдолу нагоре, а защо не и да забиваш. Ще видиш, че с малко практика ще стане. Не че никога няма да допускаш грешки, то дори професионалистите допускат.

 
  ...


...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 9e2253808c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Просто се отпусни, а и физическото не е толкова важен предмет, но все пак влизай в часовете.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: a97a11ef5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз бях така, но благодарение на приятелите ми и най- вече на едно момиче, което също като мен не се справяше с волейбола, с нея в часа, тъй като имаме 10 мин. упражнения на волейбол и с нея потренирахме аз и показах това, което знам, тя на мен също и сега физическото е един от любимите ми предмети, за което съм много благодарна! Така, че поговори с някоя от приятелките ти да те понауча колкото може и ще бъдеш много по-уверена! Също така искам да кажа, че не се научих за 1 ден, а след това се упражнявах, и сега пропускам някой сервиз, на не ми се подиграват, защото няма перфектни! Така, че късмет!!!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: aa1dc300e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Сериозно.. написах роман с много по-важен проблем, а вие публикувахте това.. нормални ли сте бе.. егати простите.. То тва не е проблем на никой не му пука как играеш волейбол важно е какъв човек си..

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 1afdc1ba69
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Много хубаво са те съветвали да ти извади майка ти едно медицинско и точка!
Спорта според мен не трябва да го има като предмет в училище. Който иска да се занимава професионално със спорт - просто да се записва в спортно училище, но в другите училища не трябва да има предмет спорт.
Всеки човек трябва да се раздвижва, но това не означава, че всеки трябва да може да мята топка, да търчи след топка, да се блъска, да се търкаля по земята и не знам си какви други грубости.

Момиче като теб спокойно може да си поддържа фигурата с йога, от време на време коремни преси.
Събота и неделя разходки сред природата - я с мама, я с някоя приятелка и така. И тези неща да се съчетаят с здравословно хранене - никакви чипсове, вафлички и другите там от групата на джънк фуудс.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 4185a844bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Недей да правиш тази грешка да не играеш физическо. Аз правех като теб, скатавах се и след това ми беше много трудно да вляза във форма. В гимназията напълнях и в 10 клас бях вече 80 кг. След това сама започнах да спортувам и за 2 г. отслабнах 20 кг. И аз не съм добра в спорта, но какво от това? Не ми пука особено, наистина :) Важното е да се чувстваш и изглеждаш добре, а това без спорт няма как да стане. Малка си още и затова не го разбираш. Опитай се да намериш някакъв баланс. Съучениците ти са наясно, че не си добра по физическо, така че едва ли ще имаш проблем с тях, а учителите знаят, че предметът не е важен, така че просто от време на време поигравай по малко- приеми го като развлечение и не се старай да си най-добрата. Аз бях отличничка по всичко останало в училище. :)

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 4185a844bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Недей да правиш тази грешка да не играеш физическо. Аз правех като теб, скатавах се и след това ми беше много трудно да вляза във форма. В гимназията напълнях и в 10 клас бях вече 80 кг. След това сама започнах да спортувам и за 2 г. отслабнах 20 кг. И аз не съм добра в спорта, но какво от това? Не ми пука особено, наистина :) Важното е да се чувстваш и изглеждаш добре, а това без спорт няма как да стане. Малка си още и затова не го разбираш. Опитай се да намериш някакъв баланс. Съучениците ти са наясно, че не си добра по физическо, така че едва ли ще имаш проблем с тях, а учителите знаят, че предметът не е важен, така че просто от време на време поигравай по малко- приеми го като развлечение и не се старай да си най-добрата. Аз бях отличничка по всичко останало в училище. :)

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: f4e62f1cca
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Миличка и аз в училище бях като теб, можех да удрям топката но не и да бия сервис и за затова и двата отбора ме прехвърляха нито единия не ме искаше , нито другия. Нямах търпение часа по физическо да свърши, винаги съм го мразела за разлика от другите, които го чакаха с нетърпение. издръж някак си ще се наложи идните 5 години да го траеш, после ако запишеш студентка ще го има, но само първи и втори курс. Добрата новина е, че поне ще можеш да си избереш на какъв спорт да ходиш никой няма да те кара насила да иглаеш волейбол, може фитнес, аеробика, катерене, плуване каквото си избереш ти!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 94b705dadb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Да не ти пука! Ще видиш, че когато пораснеш ще се смееш на това! :)

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 4858ce02e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Някой ги бива други не. Не се отчайвай, спортът не се отдава на всички, но ако имаш желание и се опиташ до колкото можеш, ще видиш, че ще успееш. Когато човек не го бива в едно-бива го в друго.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker