Специален въпрос за истинското приятелство - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Специален въпрос за истинското приятелство
преди: 13 години, 8 месеца, прочетена 2937 пъти
Здравейте!

Имам един вапрос на който мисля че доста хора могат да отговорят или поне да се опитат. Какво е за вас истинското приятелство ? Винаги сам мислела, че един истински приятел може да прости всичко, да те разбере винаги или поне да се опита да го направи. За жалост в този свят приятелите са застрашен вид, а предателите са на изчезване. Може ли един човек който тварди че ти е приятел да те обижда, до се предстовя за теб в скайп, да ти прави всякакви номера и да те лъже че ти е приятел в очите докато прави това зад гарба ти. Ще попитате от каде знам това. Ами от личен опит.Онази, която се представяше за моя приятелка днес ми заяви, че аз постоянно я ажа за всичко и се изкара едва ли не света вода ненапита а мен изкара лажкиня, която никога не е казвала истината на никого. Мисли си че сам я излагала дори и за парвата сицелувка въпреки, че ако не ме беше ядосала некога нямаше да разбере с кой е била тя. Хората постоянно ми натякват, че съм наивна, защото се опитвам да се доверявам на хората и може би са прави, но вазмажно ли е един приятел да се даржи по такав ужасен начин с теб.

В училище постоянно миказва колко сам грозна, как никой не ме харесва, как косата ми не е хубава, дори и че съм много космата, което изобщо не е вярно. Тя постоянно се опитва да намери нещо в мен, с което да ме убиди дори да не е истина, но незнам защо глупачката аз винаги съм способна да простя на всекиго. Но един ден просто се случи така, че както си седяхме на центара итя заедно с другата ми "приятелка" обсаждаха мои снимки аз реших че вече не мога да живея така, станах и си трагнах като имказах довиждане разбирасе, защото майка ми така ме е вазпитала. Те ми званнаха двапъти и ми пуснаха съобщение , но аз не им отговорих. Предпочетох просто да варвя без да се обръщам, защото знаех че ме следваха и за мое щастие спряха по едно време. Един ден след въпросната случка ми заявява по скайп че сам лажкиня и какво ли още не и ми казва че никога не ми е била истинска приятелка защото аз съм я била излагала за нещо, но разбирасе не посочи какво. Писна ми да се оповава на лъжата, защото аз не лъжа. Единственото нещо за което някога сам я излъгала в живота си беше когато планирахме парти за розден ден и тя искаше да знае какъв е подаръка, но на мен ми беше казано да не казвам. Представете си само как ми излезе с думите, че в момента в който аз съм я излъгала тя е спряля да ми бъде истинска приятека.

Сега съм 8 клас снови хора но тя е в класа заедно с другата ми "приятелка" и съм просто 100% убедена че щте започнат да настройват хората срещу мен. Искам да си намеря приятели. Не искам да съм вечният аутсайдер защото тази роля ми е позната. Дайте ми съвет какво да направя, как да си намеря приятели и как да ги накарам да страдат и двете за всичко което ми причиниха.
предваритерно ви блгодаря и се извенявам за правописните гришки но просто не се чувствам добре!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 7 месеца
hash: 3a1df9b389
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "как да ги накарам да страдат и двете за всичко което ми причиниха"
Ти си добър човек , не ставай като тях ...

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 6631b68557
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не,не ти е приятелка!Дистанцирай се от такива хора!Ще срещнеш и свестни хора по пътя си!

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 4f688d0431
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   И аз съм ти била в положението. Ами значи намираш си някой, който си те кефи по характер, по-добре момиче, защото да не стане после, че си влюбена в най-добрия си приятел. Ама да не е най-задръстения тъпак, се пак .. някой със статус, ама да не си с него/нея, заради тва!! И така, тя ще си има нейни приятели ще почнеш да си ходиш с тях. А пред онея ше се прайш на най-отворената пичка и хич няя да ти пука, за тях. ше гледаш без обиди да им затапиш знаещите усти, щото рано или късно нестойностните хора всички ги разбират какви са.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: b9c004bf38
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Едва ли някой ще отрече, че след здравето най-голямото богатство за човека са приятелите. Добрите, истинските приятели. Не тези които днес неправилно се вписват под това определение заради интерес или полза. Ако заради страха от самотата или просто по навик търпим в обкръжението си " приятели " , които ни огорчават, задушават, пречат в ежедневието на личния ни прогрес със своите неопределими слабости, лоши навици, грубо вмешателство или ограничения как да живеем и с кого да се срещаме, не споделят и не одобряват нашите стремежи и съкровенни желания - по-добре би било тези
" приятели " да отпаднат и да бъдат отстранени , като бурени и плевели в градината ни.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: f2c52cd670
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   ох мила,какво да ти кажа...и аз съм или поне бях в подобна ситуация...едно ще ти кажа,ти си прекрасен човек,щом прощаваш винаги,но не е трябвало...друго ще ти кажа,не искай да им го връщаш по някакъв начин,остави ги да разберат или да разбере въпросното момиче колко голяма грешка е направило,всичко в този живот се връща...не отвръщай на лошото с лошо...аз имам една теория,която за мен е правилна и ще ти я кажа...за мен приятелство,истинско приятелство да 2 момичета в нашите години просто не съществува...много малко са хората,които ценят приятелите си и са и те приятели в тийейджърските години... може да ти прозвучи странно,но моята най-добра приятелка може да ми бъде майка и я обожавам,защото знам,че никога няма да ме нарани,предаде,използва и т.н. както момиче на 13-14-15-16...20 години...мога много да ти говоря какво е най-добра приятелка,но само ще кажа,че в това,което си написала е точно обтратното приятелството и най-важното...приятел за мен е този,който е винаги до теб,подкрепя те и те цени,уважава те,обича те и признава,когато е сгрешил към теб...само това ще ти кажа тук за приятелството...пожелавам ти успех с намирането на приятели и спокойно,няма да останеш без такива

 
  ...


...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: e2032a0dc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Живей си живота без да ти пука за това... Не им обръщай внимание, после ще отговарят за всяка постъпка, която са извършили, ща платят за всичко лошо, не бива да им отвръщаш. Просто ги зарежи!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 1b70111ea4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката: Много ви благодаря че отделихте време и ми споделихте мнението си

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: baad4b58a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здр на 17 съм от 6 години нямам нито приятели нито пък приятелка може би защото съм грозен или просто така мисля,но ще ти дам 1 съвет защото аз останах вечният аутсайдер и съм минъл по този път....Тъй като си в нов клас общувай с останалите без да ти пука дали ще е от твоя клас или не :).

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker