Към мъжката аудитория - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121530)
 Любов и изневяра (29800)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Към мъжката аудитория
преди: 8 години, 7 месеца, прочетена 1416 пъти
Здравейте на всички четящи, които може би вече са срещали много подобни истории!
Момиче съм на 17 години, Не искам да звучи надменно, но смея да кажа, че съм красиво и доста добре изглеждащо момиче за годините си.
От страна на мъжко внимание и спонтанни комплименти дори за ден не съм се ощетявала, не казвам, че не ми харесва, на кой не му харесва да чува, че изглежда добре.. :)
НО, винаги има едно но...
Когато бях на 13-14 хормоните в мен и съученичките ми естествено бяха започнали да бушуват, всички бяхме започнали процеса си на развитие, още от тогава имам един единствен комплекс и това са гърдите ми! Четях тогава по форуми, че има време, че ще пораснат, но уви... до кога да чакам? Вече съм на 17, минаха 4 години, нямат и малка промяна едва ли тепърва ще започнат да се развиват.
Омръзна ми да си купувам най-малкият размер сутиен с повдигащи подплънки, за да си сложа деколте и чак тогава да изглежда секси.
Както казах на 17 съм, по време на секс единственото нещо, което ме спира да се отпусна са гърдите ми, честно казано, направо си ме е срам да си махна било блузата/потника. Да не говорим по време на секс или дори когато просто се целуваме с приятелят ми и той реши да сложи ръце на гърдите ми изпитвам неудобство, че няма нищо там...
Не знам какъв съвет очаквам, нещо за мое успокоение, или може би това, че наистина ли когато се появи друга мацка с едни гърди пред мен, аз съм аут?
Бих искала да се извиня за правописни и пунктуационни грешки, ще се радвам ако историята ми бъде одобрена и споделена от редакторите на сайта.
Благодаря! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 7 месеца
hash: 65a4af8d80
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Може да провериш в интернет за упражнения за оголемяване на бюста, дано ти помогнат... аз наскоро ги видях... Късмет

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 94b34c8a69
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Колкото и добре да изглеждаш винаги ще има нещо което ще те мъчи. Не се заблуждавай-никой нормален/о мъж/момче не харесва плоските момичета. Гърдите ти НЯМА да пораснат колкото и да чакаш-единственият начин да ги уголемиш е оперативно или да забременееш,
но то е временно.
Charming

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 4f225b8301
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Ее, aко те смени зa другa сaмо зaрaди бюстa, би трябвaло дa се рaдвaш, че си се отървaлa от толковa повърхностен консумaтор.
Ти все пaк искaш до себе си зaвършен човек с всичко, интересувa те кaкво имa и нaд пенисa му, нaли? Aко му е 13 см ще го зaрежеш ли aко се появи някой с 18-20 см? Предполaгaм- не. Aми същото е.
Я си купи секси нощничкa, прозрaчнa поне в горнaтa чaст, изпъчи се и се доближи до него с бaвни котешки стъпки и ще му "вземеш aкълa". Ще видиш точно колко много го вълнувa целият пaкет. И ти дa не мислиш, че сa толковa глупaви мъжете, то е ясно когa сутиенa е "фaнтaзия" :).
Зa жените имa сaмо пенис по мaгaзинa, но зa мъжете нямa сaмо гърди, aко имaше подобно търсене- щеше дa имa и предлaгaне.
Всичко естествено/нaтурaлно е зa преспочитaне пред плaстмaсовите "ремонтирaни" гърди, устни и т.н.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 156cf30113
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Има няколко грешки в логиката ти с която си стигнала до този въпрос и съм склонен да предложа някои предложения за промяна :) :

1. Мъжете не сме слепи! Ако приятелят ти е с теб не само за секса, приеми че този човек те намира за привлекателна. Мъжете имаме тази тъпа склонност да сме предразположени към определи критерии в женското тяло и ти гарантирам че ако не беше привлечен към теб и тялото ти каквото е в момента, едва ли щяхте да ходите, камо ли секс да правите.

2. Едно от нещата които не намираме привлекателни в жена е когато тя не е сигурна в себе си. Ако имаш проблеми да избегнеш мисълта, говори с приятелят ти за това какво те притеснява в теб. Ако е разбрано момче, може и да станете още по-привързани. След това ще забравиш че такъв проблем е съществувал защото си го споделила с някого.

3. Не използвай подплънки и подобни изкувствени неща! Чие внимание се опитваш да привлечеш? Това на приятелят ти или това на обществото? Обществото с променливото си мнение подяволите да ходи!

Ти си млада уверена почти жена, която е намерила куражът да сподели нещо толкова лично с целият интернет. Сигурен съм че имаш и куражът да го споделиш с приятелят ти.

Късмет и пиши как е минало ако не забравиш! ;)

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 856c287f90
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   И аз ще следя темата. Според мен като си красива и ако притежаваш интересна личност на характера, тогава не би трябвало да се притесняваш.

 
  ...


...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 48656fe47a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   До номер 1 - Аз също наскоро гледах подобни упражнения, но прочетох и доста отрицателни мнения за тях, което не ми вдъхва кураж. Благодаря ти! :)
До номер 2 - Нещата, които споменаваш в написаното и аз ги знам, всъщност има мъже, които харесват малки гърди, но са 1 на 1000, трудно ще ми е. :)
До номер 3 - Думите ти ми вдъхват увереност... до една степен. :)
До номер 4 - Благодаря за разбирането и съветите. Това ми състояние с този комплекс е било винаги и със всичките ми партньори досега. Не съм имала смелостта да споделя с някой от тях дискомфорта ми по време на секс заради малките ми гърди, със сегашният ми приятел сме от скоро и секса засега е добър, на мен ми харесва, казва че на него също, но не знам как ще реагира ако се оплача от това, дали ще ме разбере, или ще се направи, че разбира проблема ми...
До номер 5 - Аз също си мислех така, но с времето разбрах, че винаги... може и едно нещо да е, но то ще те дърпа назад, ако ме разбираш. :)
Благодаря на всички за бързия отзив.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker