Има ли нещо към мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Има ли нещо към мен?
преди: 8 години, 6 месеца, прочетена 1787 пъти
Здравейте! От тази година съм в ново училище с нов клас. Осми клас съм, на 14 години. По мнение на мои приятели съм хубава, лъчезарна, симпатична със страхотно излъчване. Много често при първи разговор с даден човек ми казват, че съм страшно интелигентна. Срамувам се от тялото си, защото съм пълна. Опитите за отслабване са успешни и продължавам.
Нека карам по същество.
Харесах си едно момче/А/ още в първия момент, в който го видях. След известно време разбрах, че е много мил, добър, свестен- не пие и не пуши. Доста често го забелязвам да ме гледа, даже мои приятелки ми казват. Винаги с изключение на 2-3 пъти застава с приятелите си срещу входа на училището и гледа към тези, които излизат. Точно когато аз и приятелките ми излезем или тръгва или изчаква да минем покрай него и тръгва малко след нас. Когато го погледна почти винаги ме гледа. Приятелите му също. Постоянно ме следят с поглед. В двора застава до една караванка, а аз излизам от двора на училището. Като се връщам трябва да мина покрай него. Последния път беше седнал със приятелите си там и още от стълбите когато ме видяха всички се вгледаха в мен и ми стана много неудобно. Минах покрай тях, изчаках едни приятелки и те ми казаха, че още преди да дойдат, демек когато съм била сама, отдалече са го видяли, че не си е свалял погледа от мен, а само аз бях пред тях.
Един път се качих до неговия етаж, за да говоря с едно момче. Докато говорех с въпросното момче не бях забелязала, че А. седи на един стол във края на коридора в който съм и си мести главата напред-назад и ни гледа. Неговият приятел/Б. / също.
Един друг път, Б, беше на двора с някакво момче. Минах с една приятелка покрай тях и отидохме до караванката, тя да си вземе нещо. Аз се правих, че не виждам Б. , но го гледах. Той ръкомахаше на някой със знаци показващи, че има някой долу. По време на въпросното ръкомахане ту гледаше в мен ту някъде нагоре към сградата на училището. Приятелките ми си мислят, че е ръкомахал на А.. И смятат, че и А. ме харесва, защото ме гледа толкова много.... Харесал ми е само 3-4 неща във социалната мрежа 'Facebook' и то наскоро.
И двамата сме доста високи. Аз 1, 80 а той дооста повече. Неговите приятели са по-ниски.

Тези погледи значат ли нещо? Има ли някакъв шанс да има нещо към мен? Много съм комплексирана от това, че съм пълна и просто немога да си повярвам, че някой би ме харесал. Какво да правя?
Съжлявам за допуснатите грешки!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 6 месеца
hash: 5a56965352
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може да те харесва, но сте още малки ти си на 14 къде е тя да пораснеш и т. н. дори, и да се получи нещо имам впредвид, че ще е кратко, защото си малка.
Връзките са за по големи вашето сега е харесване само няма любов и т. н. ще пораснеш няма само това момче да те харесва а, и доста други.
Но както и да е ние не гадаем, но най-вероятно не си му безразлична а както казах дори и нещо да се получи ще е за кратко.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 8dd0250ae9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може би наистина има нещо към теб, защото тези погледи наистина значат нещо... защо не се опиташ да се сближиш по някакъв начин с него... например чрез приятели (общи).. или ако сте в един клас да го попиташ за домашни и нещо от сорта... тъй като каза, че отслабваш и ти се получава би ли споделила ''тайната'' си :).. мерси предварително

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 719c05b67d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От авторката:

Номер 1: Прав/а си. Аз съм още дете. Дори и да е за кратко..!
Номер 2: Имаме общи познати, които предложиха да ме запознаят с него, но мен ме е срам. Може би да не се изложа или нещо от сорта. Той е две години по-голям..!
За отслабването:
Спрях газираното, зрънчото и храните от закусвалните- 'фаст фуд'. Сладко ям много малко и то рядко. От време на време хапвам нещо тестяно, но това се случва рядко. Пия много вода. Вечерята съм я изключила от менюто си. Не ям след 16:00. В менюто ми присъстват много плодове и зеленчуци. Също така тичам, ходя много. Изисква се постоянство. За някъде година и половина отслабнах с 23 килограма.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 5a56965352
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пак съм номер:1
Значи не се запознавай с него чрез твой познати в това те съветвам.

Ако искаш да завържеш контакт с него примерно отиди и го попитай когато сте в междучасие и го видиш дали е видял къде е отишла някоя твоя приятелка, че я търсиш а неможеш да я намериш или колко е часа, че искаш да идеш до лавката за нещо и да не закъснеш за час.
Ако пък скоро си била болна и си пропуснала нещо може да го попиташ дали знае да ти помогне или в някое междучасие като си сама да идеш при него да го питаш какво прави, че примерно твойте приятелки са отишли до някъде и няма какво да правиш сама.
При първи завързан разговор може да се запознаете с някой от неговия клас при, който да ходите до тяхните стай и съответно като го видиш да му се усмихваш така дори да няма интерес може и да се получи. Пък и поне няма да се криете, и той да гледа теб ти него и т. н., но аз ти казах малки сте всичко е за кратко.

Пък и като гледам момчето проявява интерес към теб такаче завържи разговор с него после може, и на него да му е по лесно да говори с теб а нищо чудно и нещо да се получи между вас все пак може, и него да го е срам.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 106b3f9157
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   1 и 80 и си пълна? Горко му на момчето.. :D

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker