Как да се сближа с баща ми? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да се сближа с баща ми?
преди: 8 години, 5 месеца, прочетена 1778 пъти
На 16 години съм, момиче. Сложно е да обясня, че ме е зарязал, когато съм била на 3-4г. След това сме се виждали няколко пъти и от 4-5 години се виждаме по-често. (веднъж месечно или по-малко)
Никога не съм го наричала, , татко'', всъщност не съм се обръщала към него по никакъв начин... и не мога, защото той за мен е като непознат, единственото, което знам за него е името му и това, че е луд. ( не в буквалния смисъл :Д ) Луд е, защото не иска да се видим ако няма пари, казва на мама, че така няма самочувстие пред мен. Проблемът е, че той винаги е безпаричен. Да, но на мен не ми трябват пари, а баща! :( Чудя се въобще дали се сеща за мен, дали му пука. Той има други деца, които е гледал цял живот и продължава да го прави, аз не съм важна. Имам прекрасна майка, за което съм много благодарна, но винаги съм искала да знам какво е чувството да имаш баща. Как да се сближа с него, да го опозная, да прекарваме време заедно? Не знам дори как трябва да се държа с него, не знам за какво да си говорим, какво би му било интересно. Много ми е мъчно, като си помисля, че може изобщо да не му пука, че има дъщеря, която страда, че не е до нея. Обичам го, но защо? Защо обичам човек, който не познавам и никога не е бил до мен?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 5 месеца
hash: c3021c4adc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен трябва да му кажеш това, което написа тук. Възможно е в миналото като си била малка майка ти да му е натяквала за пари или да си мисли, че трябва да ти даде пари като се видите. И трябва по принцип - баща ти е, длъжен е да плаща издръжка. Сам вижда, че не успява и се чувства гузен и с право. От теб зависи как да го убедиш, че не ти е заради парите.
Жалка работа...

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 48085fef33
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Уоу. При мен е абсолютно същото... Само че, напоследък се виждаме почти всяка седмица. Не говорим повече от 5 мин. и то на обща тема. Той иска да отивам у тях, но на мен ми е некомфортно. Не знам за какво да говоря с него, той изглежди също не знае. Ще ми се да сме близки, както е близък с другата си дъщеря, но не става.. Ще ми е интересно да прочета коментарште по темата.
А на теб ще кажа само, че всеки присъства или отсъства от живота ни с причина :)

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: eeedc1bac4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Радвай се, че поне те търси... Моят баща и това не прави. Според мен му намекни, че искаш да се виждате по-често от това един път в месеца, така ще се сближите повече. Късмет! :) Със сигурност се сеща за теб, щом те търси.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: ead8d9f113
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз живея заедно с майка си и баща си но той работи прекалено много затова не го виждам много и не сме много плизки с майка ми съм много по-близка от колкото с него просто не си говорим нямаме общи теми аз и без това не ме бива да разговарям с хората така че не знам как да говоря с него много искам да сме по- близки но незнам как нямам идея той можеби е като мен но на практика е много забавен с добро чувство за хумор и често използва шеги за да започне разговор така че предлагам да използвате хумор незнам?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker