Не мога да спра да мисля за него - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121343)
 Любов и изневяра (29747)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не мога да спра да мисля за него
преди: 8 години, 5 месеца, прочетена 1845 пъти
Още от заглавието разбирате какъв е проблемът ми. В продължение на няколко месеца не мога да спра да мисля за едно момче, което е от моя клас (9 съм). Постоянно мисля за него, лягам си с мисълта за него и се събуждам със същата мисъл, представям си различни неща и действия с него, като например, че и той ме харесва, или че сме заедно, колкото и нелепо да звучи. Проблемът е там, че се нямам с по-голямата част от класа си, включително и с неговата компания. Понякога от някои негови действия смятам, че и той ме харесва, но след това смятам, че може би не ме харесва, а аз мисля обратното, защото виждам всичко по начина, по който аз искам да се случи. До сега никога не сме си писали, никога не сме излизали, както казах не съм от компанията му. Има едно момиче, което го харесва. Забелязва се по самото й поведение, въпреки че до сега не съм забелязала той да я харесва. Тя видимо показва това, което изпитва за разлика от мен, тъй като както казах не се разбирам особено добре с повечето от класа ми. Освен това неговият най-добър приятел постоянно ме обожда, подиграва ми се, заяждаме се. По този начин аз запазвам всичко за себе си и не показвам по никакъв начин, че го харесвам, за разлика от другото момиче. Срамувам се и дори смятам, че е невъзможно той да харесва момиче като мен, което обиждат и злепоставят. Като казвам това, нямам предвид, че съм някоя задръстенячка. Напротив - държа на външния си вид и се стремя да изглеждам добре, имам стил, тренирам езда, имам добри оценки и се стремя да се отнасям добре с всички, не знам защо са настроени по някакъв отрицателен начин към мен.
Историята ми е малко дълга, но наистина имах нужда да изразя всичко това, което толкова дълго не съм споделяла с никого.
Ако имате някакви съвети, моля да ги споделите. Извинявам се, ако съм допуснала някакви грешки, но пиша от телефон. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 5 месеца
hash: 0a481eb1f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сякаш чувам себе си! : ) И аз съм девети клас и съм в същата ситуация. Харесвам това момче, а то се държи много странно с мен. Приятелите му ме обиждат, но той веднъж ме защети. Разликата между моята и твоята история е, че преди две седмици когато той се държеше толкова мило и в междучасието всички момчета се бяха скупчили около него и му казваха да дойде при мен и да ми каже нещо и той ме зяпаше и не знам всичко беше много странно и в същия ден разбрах, че си има гадже. Много ми е тъжно защото аз не съм някоя кифла и държа на образованието си и спортувам, но се старая да изглеждам добре и до сега не съм харесвала никой. Той може би е първото момче, което харесвам. Имаше едно момиче, което постоянно го прегръщаше, но през това време той гледаше мен и когато ме погледне се стряскам и се държа като луда говоря странни неща и се изчервявам като домат. Знам, че няма да стане нищо. Аз съм българка, но живея и уча в Англия. Такаче знам какво мисли най-добрият му приятел за мен може би той го е настроил срещу мен защото това момче спря да ме заговаря и да ме разсмива, а вече не са най-добри приятели с другото момче! Много се радвам, че намерих подобна история като моята и пожелавам успех и на двете ни. И за това, че всички те обиждат не им обръщай внимание те просто имат скучен живот и виждат, че ти имаш интересен и си решават, че могат да оцветят живота си като съсипват твоя, но ако ти им покажеш, че това не може да те нарани на тях ще им стане безразлично!!! ;)

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 1cac1666b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не че и аз съм най-добрата в любовта но имам два съвета или се сближи с компанията му и си станете по-близки за да разбереш дали има поне някакви чувства към теб но не бъди много настоятелна бъди малко потайна малко по недостъпна и виж дали ще ти обърне внимание ако ти обърне внимание се сближи още малко с него но още бъди малко потайна за да го заинтригуваш.
И вторият ми съвет е по-директен просто се сближете малко един ден го дръпни настрани но трябва да сте само двамата и му кажи ако не те харесва ще намериш още мн други :)

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 969afc4f9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравей! Според мен трябва да започнеш да действаш. Събери смелост и започни да общуваш с него. Направи първата крачка. Имам въпрос: Къде яздиш?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker