Не ме приемат такава каквато съм и ме използват - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Не ме приемат такава каквато съм и ме използват
преди: 8 години, 5 месеца, прочетена 2138 пъти
Здравейте. момиче от Търново! Искам да споделя нещо, което ме измъчва от доста време.. та както съм написала самата тема.. хората не ме приемат такава каквато съм, използват ме.. винаги аз съм човека който помага, който прави всичко за другите, който винаги е там да изслуша.. но, аз винаги оставам като трето колело.. сама.. хората идват изливат мъката си и ме изоставят, а никога не ме търсят да ме попитат как съм и винаги ме предават. Имам си приятел, но той не приема факта, че пуша(рядко се случва), че слушам чалга, и винаги говори за едно момиче.. какво прави, как изглеждала добре.. никога нищо за мен.. не приемат истинското ми аз, а гледат само да ме нараняват.. та големият въпрос ми е?
Какво да направя с живота си? Как да постъпя? Как да намеря истинското щастие и истинското приятелство.. а може би самата мен? Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 5 месеца
hash: ac522a22ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Прекалено много ти пука за другите авторке. И вече те приемат като даденост. Свикнали са без да те питат да отговаряш, без да те молят да помагаш - там е проблема. Свикнали са да си тяхното кученце. И като спреш да правиш тези неща пък ще започнат да те изкарват крива, непукист, предателка. Така беше при мен.

И аз бях така до преди няколко месеца и след като спрях да се занимавам и се промених в това отношение нямам нито един приятел. Разбира се винаги си намирам на кой да звънна, с кой да изляза да пийнем по нещо, но до там. "Истинските" приятели, които мислех че са ми такива вече ги няма. Няма и да ги има никога. Спрях да съм тяхното кученце. Преди ме обиждаха, бъзикаха, подиграваха ми се, играха си с мен, виждаха че съм раним човек и не спираха, и аз съм правел гадно но не толкова колкото те на мен. Бъдеш ли такъв човек винаги ще страдаш.

Сега ще съм сам и на Нова Година, но не ми пука. С идиоти не ми се празнува. И сега като се замисля даже и да звъннат няма да ми е приятно.

Друг факт е може би, че си различна и се отличаваш по някакъв начин. Различните никой не ги иска. На всеки му е приятно да си тъне в заблуда и когато говориш директно в очите ти разваляш рахата на някого.

Да не ти пука за хората. На мен вече за никого не ми пука, освен за семейството. А съм млад, на бар ми се ходи, на дискотека, но какво да се прави. Няма да се моля. Хората не ни искат и това е :).

That's all.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: ecad41693b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   " Имам си приятел, но той не приема факта, че пуша(рядко се случва), че слушам чалга, и винаги говори за едно момиче.. какво прави, как изглеждала добре. " - сама изтъкваш пороците си, а искаш хората да те приемат и съчувстват. Явно те приемат точно такава каквато си в действителност, и затова така се отнасят с тебе. Забрави пороците си, не пуши и не бъди чалгаджийска кифла, и ще се отнасят с тебе сериозно. Сами си кепазите живота, а искате уважение. Кой уважава смотани кифли, те само се консумират.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 196f20cc5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Значи мога да ти кажа,че напълно те разбирам!Не трябва да се страхуваш от нищо-просто намери нови хора ;)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 7850aa29fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Спри да търсиш одобрение и приемане от другите и започни да обичаш, уважаваш и харесваш себе си.
Ако се чувстваш използвана, не помагай; прави го само когато го искат от тебе. Ако само ти изслушваш другия за неговите неща, а той не се интересува да те слуша за твоите, това не е равностойно общуване. Не го поддържай... следващия път когато дойде някой да си "изплаче мъката", прекъсни го - внимателно, но твърдо: извинявай, имам работа. Като остане сам с мъката си, ще се замисли дали не е по-добре да оценява присъствието на другия.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 89f9071522
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Намери си хора които слушат чалга като теб и ходете заедно по чалготеките.

 
  ...


...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 9358fe5df3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Е как може да ти говори приятелят ти за други жени? Мисля, че трябва да четеш книги, те ще ти дадат отговора, от който се нуждаеш!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: f3e4362d47
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами да, ще трябва да промениш нещата и най-вероятно да смениш приятелите си, като ще има период, в който ще си сама. Помисли с какви хора искаш да си приятел, къде са тези хора и започни да ги търсиш. Помисли и защо някой ще иска да е приятел с теб (изключваме услугуте).

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: c3638c8b04
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Като стана дума за книги, искам да ти препоръчам две - "Героят в теб" на Каръл Пирсън и "Параноя на страстта" на Робин Норууд. Лесно ще ги намериш в интернет.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker