Животът ми отива на никъде. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121364)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18571)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Животът ми отива на никъде.
преди: 8 години, 5 месеца, прочетена 1403 пъти
Здравейте,
Казвам се Дейвид, и може би съм един от мнозинството хора, тинейджъри, които си задават този въпрос.. ''Какво правя с живота си? ! '' Тъй.. Аз съм 18 годишен човек, който си има мечти ала не полага и грам труд за да ги постигне. =D Работата не е смешна, но винаги съм бил човек, който има душата на 3 годишен. Поне ми е приятно да си мисля че е така, защото мисля, че животът е прекалено кратък за да го прекараш плачейки или само-съжалявайки се. Естествено съм имал грешки, и както казват, вече е клише даже но.. '' Човек се изучава от грешките си'', и може да се каже, че съм се изучил, донякъде :D, от тях, но вярвам че на тази възраст още имам какво да уча от живота. Проблемът е че искам да се преместя в чужбина - Англия, САЩ или Канада, още не съм решил, но имам средствата за да отида там, но за да остана там трябва да си намеря работа и да работя, и естествено да намеря къде да живея. В САЩ имам роднини, те могат да ме приемат, но естествено, че няма как да мога да остана там завинаги, но съм чувал, че има дискриминация почти на всякъде и е трудно да се намери работа.. това е единия от нещата за който се нуждая съвет, какво трябва да правя?
Другото е че, винаги съм мечтаел да бъда comedian ( не знам превода на български ), актьор, режисьор, фотограф, графичен дизайнер или нещо от сорта, всъщност, смешното е че може би ще намерите двеста хиляди граматични грешки в целия ''роман'' който пиша, но.. в същото време пиша и стихотворения ( на английски ).. което ще рече, че мечтая да бъда писател също.. =D Но.. не правя нищо по въпроса. Занимаването с Фотошоп и писането на стихотворения - обожавам да се занимавам с тях, но за другите неща имам ''мерак'', но нямам нужното образование. Единственото което знам, е че ми трябват пари за да реализирам моята живот-мечта.

Мисля, че животът ми би се улеснил, ако имаше някой който да ми покаже пътя, какво трябва да направя за да постигна всичко това и т. н.

П. п: Съжалявам, ако сте получили мигрена от моята граматика. :D

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 5 месеца
hash: 57131211c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здрасти.
Малък предговор:
Чак мигрена не, но има какво да се желае откъм правописа. :дд
(На само-съжалявам ми падна ченето, да знаеш. )
Комедиант е българската дума.
Името ти е международно, което е първата крачка към сигурния успех в чужбина. :д

И така,
не знам какво точно очакваш от тази тема. Би било хубаво всеки да има пътеводна светлина, но няма да те изненадам, ако ти кажа, животът е прецакан, ако сами не излезнем от 'дупката' на сивото ежедневие и не си скъсаме задника от работа, е, ами не бива да имаме големи очаквания.
Напомняш ми на Пип и неговите големи надежди (От Чарлз Дикенс, препоръчано четиво. :) ), дано и ти успееш да намериш своето местенце в големия свят.
А сега да разнищим всичко опоменато в твоя "роман" :д.
1. Първо на първо, да имаш душа на тригодишен е страхотно, тъй че гледай да си я пазиш.
2. Искаш да заминеш, имаш възможност, но какво те спира? Като се почне с този нероден Петко, щели да те дискриминират, това, онова. Бил ли си там? Не, ама слушаш другите какво говорят. Да, наистина е често срещано явление, най-вече за българи и румънци, но това не би трябвало да те спре. Ако докажеш, че те бива в това, което правиш, всеки ще ти свали шапка.
3. Имаш мерак, но нямаш нужното образование. Не знам ти къде живееш, но в България до 18-19 год. се завършва гимназия и чак след това се взима висше образование с някаква специалност. За това не си споменал нищо, обмислял ли си го досега. Една моя позната записа режисура в САЩ, но не поддържам контакт, за да ти кажа дали е доволна.
Не се сещам за друго в момента, дано все пак от моите бръщолевици нещо ти е било полезно (Ироничното е, че съм момиче по-малко от теб. :д), пък после ще ме споменеш като получиш някой Оскар, Нобелова награда или нещо друго, зависи с какво ще се занимаваш. ;)

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 93f4aa44d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Прав си, отивай в САЩ. Добре е, че имаш там роднини и средства. Следвай мечтите си, замини далече и никога на поглеждай назад. Давай напред цял живот.

Защото на България НАИСТИНА не ѝ трябват още неграмотни женчовци.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 9daa710985
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   От прочетеното виждам, че имаш нужда от някой с пръчка, който да ти излекува мързела. :) Много е удобно човек да си има парички, да безделничи и да си мечтае, но така няма развитие, освен осъвършенстване на мързела. :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: b72aba405a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Към н2 - Правописът подлежи на корекция. А на България, нека оставим силните и мъжки момчета. Видяхме, какво направиха те със страната ни, за последните три десетилетия.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker