Постоянно се караме! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121551)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Постоянно се караме!
преди: 8 години, 5 месеца, прочетена 1311 пъти
Здравейте! Първо да ви честитя новата година.

За първи път пиша в този сайт, така че съжалявам, ако имам правописни грешки.

Момче съм. Ами историята е, че цялата дружина от входа постоянно се караме в игрите. Играем главно криеница и гоненица (мляко с мляко). Групичката ни е между 9 и 13 години - общо 6 деца, аз съм най-големият. От групата пет сме момчета и има само едно момиче. Понякога викаме познати. Та както казах, караме се, което довежда до прибиране по домовете, тоест на компютрите или играене на телефоните. Особено лятото много се дразня, макар и да е рано до сезона, та сега падна първият сняг.

При двете игри понякога се караме дори преди да почнем. Броим се на надпреварване - който каже първи "първи" - си е първи. Понякога двама казват едно и също по едно и също време и се карат кой първи е казал думата и т. н. Решаваме го с камък, ножица и хартия, където падналият пак прави скандал. И някой от тях се отказва да играе и така всички.

При криеницата най-вече се появят скандали при откриването на криещ се. Криещия прави скандал как жомещият го е намерил, като се е скрил много добре, че е мамил е и т. н. Това става почти всеки път!

При гоненицата - караме се, защото гонещия казва, че е хванал бягащ, а другия казва обратното.

Опитвам се да реша проблемите, но най-малкия (най-агресивният), който най-често е участник в скандалите почва да ми крещи. И аз какво? Да се ядосам и да го ударя ли? Това не е начин за решаване на проблема. Защото заради караниците после почва делене на групи и отиват повечето при съседния блок, да играят същите игри, където и там се карат. В съседния блок има много старци и почват да викат по терасите, поливат с вода и гонят децата, които не са от техния блок.

Тези караници са в продължение на почти 3 години. Не помня по-назад, да сме се карали. При нас в игрите има ограничения отпреди 3 години, къде да да се крием/бягаме, мисля, че това развали отношенията ни в игрите, тъй като увеличихме зоната. Променяли сме и правилата. Даже преди родителите на цялата група, през лятото се събираха вечер на тъмно до късно, измислиха ни някаква система за броене, в която винаги първият/последния търси или гони (не помня, само тогава я използвахме) В съседния блок, правилата са други, и се объркваме.

Най-често, както казах най-малкия от групата участва или прави скандалите. Не знам дали, защото е най-малък, но не веднъж сме доказали, че мами в играта, но той ни напада крещейки и обиди. Останалите се крият на забранени места - във входа, в мазата, така че май всички си мамим.

Понякога не играем на игрите точно, за да не се скараме. Даже излизаме, без да викаме всички, за да не се скараме.

Играли сме на други игри, но ни става скучно, но някои ни са интересни, но рядко. Но едва ли, ще сменим тези игри, с други, тъй като ги играем в продължение на 5 години.

Да не би да пораснахме, и така да се караме? Или може би вече трябва да се разделим? Все пак предложете някоя игра, на която да играем. Ластик, скачане на въже, статуи, стражари и апаши, ораторе бораторе, сляпа баба не ги бройте. Може и някаква активност или занимание. В момента съм насочен към ученето, защото наближават матурите, но времето лети, затова трябва бъда подготвен рано или късно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 5 месеца
hash: ccdbb45d43
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Или всички спазвайте правилата, които сте си измислили и който не ги спазва, няма да играе, крещи не крещи, това е.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: d399b9be04
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Най-добрата изповед.
Върна надеждата ми в човечеството. Благодаря.
Бих поздравил и родителите ти.
Успех с матурите, приятел и не се притеснявай за другото.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: fa07a68c8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Оле мале :Д аз за кви неща си мислех на 13 ти за кви си мислиш :Д браво дечко само така. А колкото до матурите в 7-ми клас те са елементарни такаче споко.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker