Как да ме забележи? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121341)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да ме забележи?
преди: 8 години, 5 месеца, прочетена 1557 пъти
Момиче на 16 години съм и харесвам едно момче от няколко години насам. Проблемът е там, че аз съм напълно обикновено момиче с 1 най-добра приятелка и 3-4 момичета с които мога да изляза. А той има около 1000/2000 приятеля. Той е "феймас" и абсолютно всички кифли му се лепят. Наистина имам чувства към него въпреки, че знам че нямам шанс. Учим в едно училище и през всяко междучасие се засичаме, като усещам, че ме гледа по по-различен начин от останалите момичета. Аз си знам, че нямам никакъв шанс да ме хареса, но все пак ще ви помоля за съвет, как да му привлека някак вниманието. Ще съм благодарна, ако ми помогнете.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 5 месеца
hash: 09168794fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Колко си проста само,по-добре се занимавай с някое срамежливо момче,а не с батки и надути "феймъси"!!

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 35d700e5d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Стани и ти кифла и ако те заговори и забележи... значи не си уцелила момчето. Огледай се има толкова много други момчета. Милион пъти по стойностни от този твоя принс "феймъс", но явно гледаш само външността - нищо ново в прочем. Външността, а не качествата и какъв човек е той.
И какво и дори и да го получиш при положение, че всяка втора отива при него ти няма да ренуваш? Няма да стават проблеми? Момчето или яко си ви върти и му е все тая, или момичетата днешно време са се променили дооооста.

Успех с плана.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: a28876ba8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Той е женкар, за това е феймас. Ако е пич, ще иска само една а не стадо овце.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 601ccd05e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Напиши му анонимно писмо с анонимен фейсбук профил, предизвикай го на нещо на бас по нататък, да вижда в теб предизвикателство, да се бори за теб, да си му интересна. Но дори да не станат нещата, не тъжи, ще се научиш да флиртуваш, което е едно безценно умение.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 28cbadb48b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз също имам същия проблем :(

 
  ...


...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 4f43f3ccf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   На първо място го заговори или му пиши, за момчетата няма значение дали си "феймъс" освен ако не са от така наречените "курвари", тия работи са важни за момичетата, които се мислят за нещо повече от другите, защото от 13-годишни пушат, губят девствеността си и събират 500 лайка, което е броя на лошите оценки в бележника му. Просто му кажи, че искаш да се запознаете след като сте от едно училище, наистина няма нищо срамно, не се притеснявай, ако те отреже ще знаеш, че няма смисъл да продължаваш да го харесваш, защото има елементарната логика на традиционния курвар с извинение за грубия език, но се надявам, че няма да е такъв. Започни с "хей... ъм, от едно училище сме и ще се радвам да се запознаем" или нещо от този сорт и се надявам да потръгнат нещата към приятелство, а по-късно и към нещо повече може би. Успех!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: ab041b8dd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   В никакъв случай не се променяй а бъди себе си, не си изневерявай. Бъди уверена и го гледай в очите, така показваш интерес. Запази доброто си сърце, като цяло момчетата се трогват истински от това. Бъди добра, сладка, усмихната и ненадмината, бъди най - доброто, което можеш да бъдеш сега, не утре, а сега на момента.
Ако продължаваш да се водиш по това което ти наистина искаш да бъдеш и си успешна в това, може би не той, а някой друг би те оценил.
Ако си мислиш че момчетата харесват "кифлите" (така се изразяват повечето хора), грешиш... Просто тези момичета са много по достъпни, да, навъртат се много около него защото са всичките еднакви. Това как се държат с теб не трябва да ти дава повод да се чувстваш по - малко от тях. Но кое момче не би харесало различното момиче, което отстоява и вярва в това което е, здраво стъпила на земята, отворена към света.. Лошото е че социалните пеперуди се навъртат около социални пеперуди, защото са слабаци и не могат да бъдат самостоятелни.
Надявам се да съм те насочила на някъде... Още нещо - високо самочувствие, но не прекалено. Когато демонстрираш самочувствие изглеждаш по-силна независимо дали е с покритие. Хората вярват на това което виждат, по късно си вадят изводи за това коя си. Внимавай и с това. Помисли над самочувствието, кой какво и кога вижда.
Пс : извинявам се ако има допуснати грешки.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 741721edbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Миличка, не се променяй само за да се харесаш на някого. Ако някой държи на теб той ще те хареса такава, каквато си! Още повече на такъв лигльо, който сигурно ще иска да те мине и дотам. И тва с феймъсите е пълна глупост, защото имат малко акъл и самочуствие без покритие ще го видиш въпросния как след време ще работи на бензиностанция или в Макдоналдс. И аз харесвах председателя на ученическия съвет и сега чак ми е смешно като се сетя и даже се чудя какво съм му намирала :-)ж. 22

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker