Демоните около нас - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Измислени истории

Демоните около нас
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 4108 пъти
Здравейте, пише ви 30 годишен мъж, на който му се явяват демони, въпроса е дали по някакъв начин могат да бъдат прогонени и как. Мога и детайлно да ги опиша трудно ще ги нарисувам, та как да се избавим от тях, не вярвам в обсебването, но вярвам, че могат да те сплашат до край. Ще разлажа само за един случай, отивах към коридора, при което ми се яви странно изчадие или създание на видение го видях та си продължих после сякаш ме гледаше от стълбите и все без да мърда появява се от някъде и се втренчва, при което си казах добре това мога да го понеса не ми се случва за първи път, върнах се реших да си допуша цигарата, при което седнах и се забавих, та да спомена имаме от тези лампи в коридора, които светват, за малко и изгасват сами е не може да стоиш 3-4 минути и тя все още да свети това не ми се беше случвало, та след като си допуших сигарата реших да легна, всичко това става около 24 часа вечерта след Димитровден, в един момент се сетих в коридора имаме безалкохолно и ми се допи обърнах се и видях как лампата не е изгаснала ето тогава усетих силно чувство, че нещо се опитва да ме сплаши за тезим които ще кажат че съм се шашнал от лампата то така и беше, но имаше и друго. Ще съм благодарен, ако някой има отговор как да избегнем каквото и да е пришествие на демони и демонични създания. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: ff37f3f6ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Моят съвет е да поговориш с психОЛОГ ако тези видения/халюцинации продължават. Няма нищо срамно да отидеш на такъв лекар. И задължително му кажи ако наскоро си опитвал някакви наркотици (особено халюциногени).

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: b3559c6d00
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Наистина има енергия под формата на същества, има невидими за нас светове, дори научно е доказано, в тези светове има живи създания. В астралния свят има духове, низши и висши, демоните, според теории са - паднали ангели, обърнали се срещу Бог и изменили същността си или полубогове имащи лоши качества като алчност, жестокост и др. В почти всеки от нас има демон, по един или няколко, също и зли низши духове, астрални паразити.
Бог е дал на човека - свободна воля, мисля, че всеки от нас има силата да поиска, да вземе и да действа. Егото, трябва да се разреди, да се засили любовта към Бог, после към себе си и обичта към хората. Нужно е да се прояви любов, за да се отключат качества като - честност, разбиране, безкористност, смирение, мъдрост.... В любовта и светлата мисъл изпълнена с любов, и истина - няма низши духове, няма демони.
Някои от коментиращите може да ти кажат, че имаш психично разстройство, параноидна шизофрения или обсесивно разстройство - да, медицинската терминология ще е вярна, вероятно, но всички психични разстройства са душевни разстройства, физическото и емоционалното тяло са свързани, а духовете атакуват - емоционалното тяло като изменят етерното и сетне - физическото.

Съблюдавай мислите си - да са чисти, да ти носят светлина и топлина. Всяка лоша мисъл и чувство са продиктувани от низши духове, и са вход за още повече и по-силни духове.
Прочисти тялото си - аз ям само растителна храна, като забелязах, че готвената храна понижава енергийните ми вибрации, докато суровата е много по-добра, защото има жива енергия в нея, живот, особено в плодовете. Ядейки готвена храна, енергията на човека се понижава, защото отива за преработка на храната, така с отслабени сили си лесна мишена за низшите духове, плюс това във всяко живо същество, вкл. растенията - има дух, в сготвения зеленчук, се изменя добрият дух стоящ в растението, вече е изгубил сила.
В млечните и преработени 'храни' има много низши духове, в месото са най-много.
Накратко - демоните влизат в теб и са около теб. Влизат в теб чрез егото ти, чрез храната, така като си отслабен си лесен за внушение, ако имаш натрапливи мисли, това е низш дух, който проправя път на друг дух, да влезе в теб. Демоните могат да живеят и без нас, тъй като са висши духове, докато астралните паразити, те не могат, те са много зависими от нас и лесни за премахване, с намерение, например, като за начало е достатъчно. Демоните са трудни, не знам за тях... Не съм ги премахнала. Пречистване на физическото тяло помага. Прочети за пророк Илия и странстването му
”Илия мислеше, че като избие лъжливите пророци на Ахаава, светът ще се оправи. И наистина, той ги изби, но най-после една жена го уплаши. Пророците отидоха, но после влязоха в Илия и той трябваше да отиде навътре в пустинята, там да прекара в пост и молитва. „ - има се предвид обесебване от демони и пречистването, което се е случило без поемане на храна и вода, само молитва.

И разбира се - защо се случва на теб, да ги усещаш, виждаш или чуваш, а на други - не. Просто, защото си на друг етап от развитие, или, защото си преживял нещо разтърсващо, което е отключило определени вътрешни портали, или си неособено добър човек, обсебен от много духове.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: cfe305fdcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Има няколко варианта
А) историята е измислена
Б) използваш вредни субстанции и трябва да ги спреш незабавно или
В) имаш психически проблеми и ти трябва медицинска помощ
Което и да е, потърси помощ.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: e73e76ae81
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Спиш ли добре?
Имаш ли психични заболявания по фамилна линия?
Това са важни въпроси, на които да си отговориш.
Липсата на сън може да доведе до състояние, наречено сънна парализа или халюцинации.
На много хора им се привиждат сенки в тъмното, цели фигури и демони.
Сънят е нещо, което много хора подценяват и пренебрегват, а може да доведе до фатални сривове.
Аз съм човек, който много се интересува от свръхестествени прояви, но и винаги минава първоначално през научното обяснение за нещата.
Отговори си дали спиш добре.
Ако спиш добре, отговори си на въпроса дали има хора с по-тежки психични заболявания като шизофрения, например.
Не ти казвам, че си луд, казвам да помислиш дали има възмонжост да си придобил с времето някоя характерна особеност на свой родител или друг роднина.
Ако отговорът и на двете е не, то нищо чудно да имаш проблем с лоша енергия.
Почистете дома си, осветете го, направете си вещерска бутилка, изпълнете къщата с хубава енергия и не позволявайте на нищо да ви сплаши или развали настроението.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker