Розов свят - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Измислени истории

Розов свят
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 3778 пъти
Аз съм деветнадесет годишен и се казвам Никола.
Имам сестра, казва се Симона. Тя е с три години по-голяма от мен. Сестра ми е със светло кестенява, чулива и дълга коса, пъстри очи, красиво лице и страхотна фигура. Освен физическите данни, природата я е надарила и с ум. Симона завърши езиковата гимназия с отличен успех и бе приета в университет в Англия. За сметка на това, аз едва кретам с тройки, а университета е химера.
Сега през месец Юли, ще станат две години от случката, която преобърна живота ми. Сестра ми тогава се прибра за три седмици. Водеше на гости една Англичанка (Джесика), нейна състудентка и приятелка. Имаха програма, десетина дни да поседят в къщи, после на морето за десет дни, връщане, още два дни в къщи и обратен полет. Не зная защо, но винаги съм правил асоциация между Британка и крава, жена с груби черти, недодялана и грозна. Изненадата ми беше голяма, Джесика се оказа много симпатична, със стройно тяло. Тя имаше прекрасни сини очи и ослепителна усмивка, беше страшно грациозна и женствена натура. Ако не беше късата прическа, която нямаше два косъма с еднаква дължина и всеки един стърчеше в индивидуална посока, щях да кажа, че приятелката на сестра ми е перфектна.
Посрещнахме ги на летището, аз, майка ми и баща ми. Живеем в тристаен апартамент, от аерогарста направо в къщи. Настанихме ги и двете в стаята на Симона. През деня двете се разхождаха насам натам, а вечерите задължително вечеряме всички. Майка тичаше да готви сле работа и да ни прислугва.
Така неусетно дните се изнизваха еди след друг.
Една сутрин се събудих, чух родителите ми да излизат за работа. Не ми се спеше повече, станах облякох се и направо в кафето. Купих си цигари, две кафета и две коли. Събрахме се приятелчета от квартала и тъкмо започна да става веселба, се оказа, че джобните ми за деня приключиха, а нямаше още десет часа сутринта. Единствения начин беше да изпрося още от сестра ми.
Прибрах се, в къщи беше тихо. Предположих че още може да не са се събудили. Не можех да ги чакам дълго да станат, аверите ме чакаха в заведението. Приближих се, чукнах тико и отворих вратата. Гледката разкрила се пред очите ми, беше потресаваща.
Симона лежеше гола по гръб с широко разтворени крака. Лявата и ръка се прехвърляне ту на дясната, ту на лявата и гърда. С нея тя ги стискаше нежно и дразнеше щръкнаните си зърна, които красноречиво показваха нейната възбуда. Дясната ръка на сестра ми, се намираше между стройни и бедра, и с нея тя докосваше гладко избръснатите си прелестни интимности.
Дженифър също беше гола, тя беше с гръб към мен и с лице към стената. Ръцете на Англичанката бяха вкопчени в таблата на леглото. Тя бе обкрачила лицето на кака. Тазът на Джесика извършваше въртеливо движения, като от време на време той се издигане на високо, а след това се спускане стремглаво на долу, сякаш момичето се опитваше, езика на Симона да влезе максимално дълбоко в собствената и вагина.
Не трябваше да гледам това, трябваше да се махна, но просто нямах сили. Сякаш краката ми бяха от олово. Бях раздвоен, от една страна ме беше срам от себе си, за това че продължавах да гледам, та това там бе собствената ми сестра. От друга, това бе най-еротичния момент в моя живот, две нимфи се любеха на няколко метра от мен, бях на път да стана задочно съпричастен с техния очертаващ се буен оргазъм. Бях хипнотезиеан, сърцето ми биеше лудо, бях свидетел на най-влудяващия секс, а благодарение на позите на двете момичета, можех да ги наблюдавам необезпокияван за момента. В следващия момент видях как Джесика свърши. Нейния гръб се изви рязко назад, лицето и бе вперено в тавана на стаята, тялото и се резтресе от конвулсите на настъпващия оргазъм. Това беше знак, че трябва моментално да се разкарам, ако не искам да ме видят и тайната им да излезе на бял свят. Стрелнах се към вратата. Едва сега забелязах, че от вътрешната страна на брадвата има ключ. Той беше завъртян, но беше изваден леко. Грешка, която момичетата бяха допуснали, ако беше до край нямаше да мога да отключа и ще се да ми се наложи да звънна на звънеца. Изнесох се без да разберат, че съм се прибрал и естествено без да взема пари.
Денят прекарах на вън, но непрестанно пред очите ми беше гледката на двете любещи се момичета. Физически бях с моите приятели, а съзнанието ми витаеше в стаята на Симона.
Вечерта се прибрах, вечеряме всички заедно. За всички беше нормална вечеря, но не и за мен. Аз бързах да се осамотя в моята стая и когато това се случи, знаех какво ще направя. Пуснах компютъра и написах в гугъл "Лесбийка".
Пред очите ми се разкри еди нов свят, който никога не бях подозирал, че съществува. Жадно поглъщах информацията. Форуми, разкази, книги, филми и т. н. От художествени до еротични, потопих се в царството на Сафо. Някъде през нощта бях толкова възхитен от прочетеното и гледано то от мен, че когато се за гледах в звездния небосклон, ме озари една мисъл
. "Всеки лесбийски оргазъм е една нова звезда на небето, и колкото е по-силен оргазма толкова по-ярко свети тази звезда. Затора звездното небе е толкова красиво и необятно. Затова повечето хора не могат да се домогнат до него, до това достъп получават само избрани жени, жени наречени Лесбийки.
Тази нощ почти не минах, следващата също и колкото повече седях в нета, толкова повече тази тематика ме пленяване. Тя се просмука във вените ми, като наркотик, който ме опияняваше и ме караше да се чувствам в еуфория.
Времето се мина, сестра ми и Джесика се прибрах в Англия, но спомена за тях не избледня.
Безсънните нощи продължаваха, а аз исках още и още. Имах желанието да се докосна до тези прекрасни същества Лесбийките, не физически разбира се, аз съм мъж, а до тяхната същност, чувства, емоции.
Една вечер се рових в фейса видях едно момиче само с двама приятели, майка и, и баща и. Красива и нежна, тя бе от този тип жени, които са родени за да бъдат лесбийки. Да радват женските очи и те да се кефят на жени. Споходи ме внезапна мисъл. Изтеглих всичките и снимки и създадох нов профил. Така се роди Албена. Първоначално използвах профила и във форумите, докато една вечер едно моиче не ми предложи да я намеря във Фейсбук. Пъро беше една, после станаха две и така по-малко за се сдобих с приятелки лесбийки, едната от които е Симона. Те ме мислеха за себеподобна, странно но и аз се чувствах така. На някой аз изпращах покана за приятелство, други на мен. Попаднах в една лесбийска група, после втора, трета... Бях в РАЯ. Скоро осъзнах, че аз живея вечер чатейки си с тези жени. Чувствах се като момче в инвалидна количка, което гледа маратон, а същевременно иска да е съпричастен с атлетите. Аз също исках да съм съпричастен с лесбийките и единствения начин беше този чат. Така се чувствах истински щастлив.
Не след дълго една мацка хареса Албена. Запиочна да я сваля, стигна се до голи снимки, които ми изпрати, за да се хареса на момичето от профила. Вечерта приключи с мастурбация. Чувствах се ужасно, та аз излъгах едно приказно създание. От друга страна докато чатих с нея аз мислих, като лесбийка, сърцето ми беше, като сърцето на лесбийка, душата ми беше, като на лесбийка, въобще чувствах се лесбийка затворена в мъжко тяло. После с втора, трета. Бях изумен, колко несправедлив е живота. Колко много самотни хомо жени има, живеейки в самота и прикривайки собствената си сексуалност, защото тук да си различен е нещо лошо и развратно. Идваше ми да крещя със глас, защото това са мисления на еснафи. Защото според мен лесбийката е върхът на сексуалната еволюция при жените, тя отдавна е заминала хетерките и просто е на друго ниво. Да си лесбийка не е мода, това просто е природа. И именно тази природа е запазила през вековете, най-китното си творение лесбийката. Светът върви към един съвършен лесбо свят, а природата си знае работата. Както са изчезнали динозаврите, така ще изчезне и не нужното мъжко съсловие. Защото само една жена може да допълни друга жена емоционално, душевно и сексуално. Както се допълват пролетта и есента, зимата и лятото, денят и ноща. И вие момичета трябва да сте горди, че сте избрани да бъдете апостолски на този нов свят, да показвате открито вашата перфектна любов, а ние просто трябва да се приклоним пред вас. Аз галено ви наричам лесбонки, защото вие сте най прекрасните създания, вие сте лесбо богини.
Имам позната наркоманка. Знае че това я убива, но не иска да спре. Доста пъти си правя съпоставка с нея. Зная, че това което правя не е редно, зная че нищо няма да постигна, зная че това вреди, но аз също не мога да спра. Аз съм зависим и моя наркотик се нарича Лесбийка

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: e13a545d9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това наистина ми хареса! Напомня ми на факта, че съм момче и си оставам момче, няма как да бъда с момиче, което е с друго момиче. Продължавай с прозата, личи си, че ти се отдава :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker