Любопитното момиче. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Измислени истории

Любопитното момиче.
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 2661 пъти
Здравейте, отдавна искам да споделя тази история. Слагам я в измислени, въпреки че повечето детайли са истина.
Случи се преди доста години, бях на 17г. Бях на гости на семейни приятели в чужбина за няколко дни, за екскурзия през лятото. Семейството има едно дете - момиче, което тогава беше на 10г. Беше слаба, стройна и красива. Все още се имаше за дете и в летните жеги се разхождаше в апартамента по пликчета и потник.
Още първата вечер, докато майка ѝ се къпеше, забелязах, че малката се опитваше да я шпионира през ключалката на вратата на банята. Изненадах се, но тогава това ме възбуди доста и в главата ми се роди идея...
Следващият в банята бях аз! Уж между другото съобщих на всички, че влизам в банята да се къпя и няма да ме има за малко.
Влязох в банята и се огледах.. имаше вана с перде. Първо издърпах цялото перде в единия край, така че да не ме закрива, докато се къпя. След това погледнах през ключалката... беше твърде тясна и ключът правеше дупката съвсем малка. Затова извадих ключа и се опитах да преценя къде трябва да застана, за да се виждам добре през нея.
Пуснах водата и влязох под душа. Оставих пердето прибрано на една страна. Не минаха и 5 минути и чух стъпките на малката... с периферното зрение видях, че дупката на ключалката потъмня, значи беше там! Избягвах да гледам изобщо към вратата, за да не я притеснявам. При тази мисъл членът ми започна да пулсира и да набъбва.. за нула време се надърви брутално, глава му почти се оголи сама, толкова разпъваше кожата. Слабините ми бяха гладко обръснати и съм сигурен, че тази гледка беше ужасно възбуждаща за малката. Взех сапуна и започнах да го сапунисвам и търкам. Усетих, че напрежението расте бързо. Сапунисвах цялото си тяло и измих косата си. Бях почти готов с душа, а курът ми така и си стърчеше брутално надървен. Спрях водата и излязох от ваната бавно. Малката не се отмести и сигурно нямаше да го направи, преди да съм сложил халат. Затова реших, че мога да се приближа доста, без да си помисли, че излизам. Приближих се до умивалника, който беше точно до вратата. Сега тя ме гледаше на по-малко от метър и курът ми беше точно в лицето ѝ. Щеше да се пръсне.. пулсираше. Фактът, че ме гледа, ме подлудяваше. Взех го в длан и започнах да мастурбирам злобно. Не издържах дълго, гръмна докато стисках топките си и спермата започна да се излиза в умивалника. Измих се. Халатът ми беше окачен на вратата, пристъпих да го взема и уж случайно поставих главата на кура си точно пред ключалката. Сложих халата и се загърнах и усетих, че малката се изниза. След около десет минути всички се отправихме към стаите си, за да спим. Родителите ѝ ни пожелаха лека нощ и се прибраха в спалнята си, а малката се провикна през притворената си врата "Иво, Лека нощ! ". Реших да отида при нея и да ѝ пожелая лека нощ. Застанах на касата на вратата и ѝ пожелах лека нощ, а тя ме помоли да я завия. Влязох при нея, а тя лежеше по гръб в леглото си, с чаршаф намотан в краката ѝ, но... този път беше само по пликчета, а нагоре беше чисто гола. Не изглеждаше изобщо притеснена, даже напротив, пусна задоволна усмивка. Гърдите ѝ едва бяха наболи, но тялото ѝ беше красиво. Курът ми отново запулсира. Протегнах се към чаршафа и забелязах, че пликчетата ѝ са целите подмокрени между краката.. явно ѝ е било забавно и приятно. Завих я и излязох. Знаех, че до края на ваканцията ще мога да ѝ дам още незабравими спомени.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 5 месеца
hash: 2dce47722f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Дай продължението в коментар...

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 3372b8f69b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Искаме продължение...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker