Срам ме е от нея(го) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Измислени истории

Срам ме е от нея(го)
преди: 15 години, 5 месеца, прочетена 20600 пъти
Здравейте на всички.Реших да споделя моята история тук понеже няма на кого да се доверя чак толкова от мойте приятели.Та така всичко стана в петък в една дискотека в София няма да казвам коя да не стане като реклама.Всичко се случи към 1 часа когато се запознах с нея руса, със сини очи около 175см супер гадже. И двамата весели подпийнали веселихме се танцувахме и така до към 4.30 докато не се решихме да ходим у нас. Излязохме от дискотеката хванахме си такси и си тръгнахме, но след около 5 минути тя поиска таксито да спре че и е станало лошо. Слязохме и си тръгнахме пеш през парка прегърнати и обесняващи се в любов. И така докато не се прибрах ме. Реших ме да си вземем душ и тогава да си лягаме. Влязохме в банята почнахме да се събличаме махна си сутиена (страхотни цици) и ми каза да се обърна на другата страна докато си събуе панталона, след това ми каза че е готова като се обърнах останах потрессен от гледката. Оказа се травестит с по голям пистолет от моя. После като си легнахме правихме какви ли не неща, но повярвайте ми до преди да се съблече не можах да я разпозная такова красиво лице, такъв женствен глас като приказваше само от думите и се разтапях. Когато станах в събота след обяд нея(го) нямаше. Но вечерта когато отново ми звънна на телефона ме бе срам да го вдигна, защото не бях попадал в подобна ситуация. Все пак не съм гей нито бисексуален. И днес направо ме побърка цял ден постянно звъни. Не знам какво да правя и не искам никой от приятелите ми да разбира. Дали направих грешка като си легнах с нея(го). Моля дайте съвет. Благодаря ви предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 5 месеца
hash: e8f32de682
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ха-ха-ха, преебаната камила!:) Я, вземи, та си прецени, дали ти харесва и можеш да продължиш по същия път. Има си стара приказка "Мъжко дупе веднъж се ебе, а след това само се доебва". Първия път са те изненадали и са те превзели, но за следващите пъти имаш право на преценка. Ако не ти харесва прекъсни контакта и толкоз. Станалото - станало, миналото - заминало. И следващия път, когато си пийнеш повечко, и почнеш да се натискаш с момите на дансинга, внимавай за скрити в бельото пистолети. Този травестит, вероятоно, е познат на доста хора в дискотеката и като са те видяли, че се целуваш с него, са паднали от смях, както направих и аз преди малко. Благодаря ти, че започнах седмицата със смях от сърце:)

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 81161c2889
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А вие като си легнахте какво правихте? ;-)))

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 732f296a6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

3.   Абе хора, обърнете внимание, че историята е измислена! Кво се връзвате! А искам да попитам автора задавал ли си е въпроса: "От един път педераст става ли се?"... Хахахахаха...

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 месеца
hash: e0bc64dd90
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

6.   Пичове... това е сайт за помощ на хора в нужда, а не за любопитстване...
Виж, не съм попадал в такава ситуация и се надявам да не попадна, но пробвай се да си намериш някоя и тя(той) като те види с друга и ще й(му) стане ясно ;)

Друг съвет... не бързай толкова... ти от първата вечер и ще си лягаш с момите... Опознай човека до себе си ако наистина искаш любов, другото е просто развлечение ;)

И до колкото разбрах от това, което си написал, нямаш много приятели. Трябва да ти кажа, че евала ти прая, защото по-добре е да не криеш, че нямаш приятели, отколкото да казваш, че имаш, а нямаш (да лъжеш)...

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 853a1aefeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хаха тази история ме развесели по някакав странен начин... не си пожелавам същото... хахах

 
  ...


...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 897717d17e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Това не е първата такава история, която чувам. пич ти май наистина си се прецакал, а и мислите само с долната глава. като си видял, че не е жена за кво си го пипнал въобще???

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: d7c1788c72
гласове:
1 2 3 4 5
  (159 гласа)

9.   А бе верно ли не си "Все пак не съм гей нито бисексуален." ? щом си легнал с нея/него, май не си наясно със себеси. Ако беше казал, че те е изненадал в леглото, по щях да ти повярвам, че не си :) А щом дори и си се накефил на това което е станало .... помисли сам :)

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 897717d17e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мъжете сте мн интересни има една такава поговорка - ...... дупка има ли е злато :D направо ка си могъл да си топнеш чушката там? или то неговата де...?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker