Една година-цяла вечност (секс) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Измислени истории

Една година-цяла вечност (секс)
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 9925 пъти
Едно лято преди 5 години отидох на почивка за 8 дни, не точно почивка, може би нещо като лагер на морето. Първоначално ми беше все едно къде отивам бях в една стая с 3 мои приятелки и мислих, че ще е много скучно, защото ние бяхме много кротки момичета а другите с които бяхме на лагера бяха луди глави, щури.. и момичетата и момчетата.

На следващия ден след закуска отидохме на плаж и там всички от моя град, с които бях на лагера се запознаха с едни други момчета и момичета, които действително изглеждаха много свестни хора и аз се запознах с тях. Забавлявахме се всички много на плажа и след това се прибрахме всички по стаите си, за да се оправим за обяд.. изкъпах се аз оправих си косата облякох си хубави дрехи, а и бях красиво момиче, без да се надувам. Бях слаба с дълги крака със златист загар и леко руса коса на 15 години. Както и да е отидохме на обяд и вече познавах всички в хотела, който мине покрай нашата маса ми се обаждаше. Аз по принцип винаги бях последна въпреки, че си хапвах доста.

След като се наобядвахме се прибрахме по стаите си и си починахме. След обяд отидохме отново всички на плаж и пак по същия начин забавлявахме се а-у и се прибрахме оправихме се облякох си една бяла рокличка, доста къса, обух си високите токчета и отидох на вечеря, веднага след вечеря имаше дискотека в хотела и всички бяхме се събрали там.. танцувахме ужасно много, бях си събула токчетата и въпреки това краката ми бяха убити.. и реших да си почина и седнах на едното диванче. Всички танцуваха и само аз бях седнала.. едно момче от другите, за които ви бях споменала по-рано дойде при мен и ми каза да стана да танцувам, но аз казах, че ще си почина тъй като се изморих много и той седна до мен и така си говорихме поопознахме се.. той беше на 24, беше с мускулесто тяло имаше страхотен загар.. беше черноок.. в общи линии беше много добре на външен вид, но беше доста по голям и така си говорихме много време след това станахме и танцувахме заедно.. вече беше станало доста късно и се прибрахме в стаите си и с моите приятелки, с които бях в една стая си говорихме наистина до към 4 часа колко е готино на този лагер и така минаваше почти всеки ден, но въпреки това не ни омръзваше.

На 6-тия ден вечерта с това момче си говорихме отново, но този път като наистина много близки и аз му казах, че съм си забравила телефона ще отида до стаята да си го взема ако иска да дойде с мен.. Той се съгласи и отидохме в стаята и той каза, че там е много по-приятно.. долу музиката е много шумна а и почти не се чуваме като си говорим и решихме да останем в стаята.. всички бяха долу, само ние си говорихме в стаята и така стана въпрос, че аз съм все още девствена. Аз говорих с гордост за това и бях решила да го направя с момче, което наистина обичам.. Той ми разказваше за себе си много и аз също.. За 6 дни имах чувството, че ми беше станал много близък приятел, но имах притеснения, че започвам да се влюбвам в него. Ужасно много ми се искаше да го целуна и бяхме седнали на едно легло.. тъй като в стаите нямахме столове аз се доближих малко до него и той разбра явно какво искам и се целунахме страстно.. след това почувствах нещо наистина странно.. все едно бях готова да го направя с него и му съблякох тениската.. той ме попита дали наистина го искам и след време да не съжалявам и аз му казах, че не съжалявам за нищо (тогава наистина исках точно това). Той съблече моят потник и останах само по сутиен.. след това станахме и двамата и се целувахме известно време прави. неговите ръце бяха на кръста ми а моите на врата му.. той каза, че съм много добра и откопча късите ми дънкови панталонки и аз откопчах колана му и той си съблече дънките сложи ме на леглото и ми вдигна ръцете.. беше отгоре ми и ме целуваше наистина много страстно след това свали сутиена ми и започна да смуче гърдите ми.. аз си свалих дантелените гащички и той легна отгоре ми.. аз усещах възбудения му член и тихо му прошепнах да си свали боксерките.. и така останахме голи.. той нежно се качи върху мен хвана ръцете ми и проникна във вагината ми.. аз цялата изтръпнах.. беше много нежен, правихме любов 30 мин. след това легнахме и се покрихме с чаршафа, бях легнала на гърдите му а той ме беше прегърнал.. беше страхотен, но ме притесняваше това, че след 2 дни ще се разделим, а живеем наистина много далече..

На следващата вечер помолих приятелките ми да ни оставят насаме вечерта (там се събирахме, който където поиска.. смисъл едната вечер спахме в една стая друга вечер в друга и те отидоха в друга стая) и аз преспах с него отново.. правихме любов и спахме заедно.. на другия ден след закуска трябваше да си оправяме багажа и да тръгваме.. автобусите ни дойдоха по едно и също време, а малко преди това се бяхме прегърнали се целунахме без да ни пука от всички (тези лагери се организираха всяка година и се бяхме разбрали другото лято пак да се срещнем). Никой не знае как цяла година съм издържала да е далече от мен.. говорихме си по телефона и си писахме само в скайп.. През тази цяла една година не се бяхме видели нито веднъж. Аз даже си имах приятел и той знаеше за това тъй като се бяхме разбрали да си казваме всичко а и ние не бяхме във връзка..

И така след ужасно дълго време дойде лято 2008 година и се срещнахме отново.. той беше се променил.. беше станал още по-прекрасен и ми каза, че и аз съм се променила много.. станала съм още по-красива.. пожелахме да бъдем през целия лагер в една стая, но тайно (знаеха само приятелите ни.. те ни преодстъпиха стаята).. и така това лято беше най-прекрасното в живота ми, но за жалост не се бяхме виждали до миналото лято 2011.. бяха минали три година.. бяхме коренно различни, а аз не бях спирала да мисля за него през цялото това време.. аз вече съм на 20, а той на 29.. той работи, а аз уча.. и за щастие сме в един град.. виждаме се много често и сме в неангажираща връзка.. за последно правихме секс преди 2 месеца а скоро мислим връзката ни да стане по сериозна..
И вече напълно се уверих, че първия не се забравя никога! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 65859824f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Хубава история, жалко, че е измислена!
Наистина първият човек не се забравя никога, особено едно момиче винаги го помни, дори и да не се видят повече.
Да ти кажа честно, ми стана жал по средата на историята, защото забравих, че не е истинска, а си спомних за един човек, който обичах до полуда, но не сме се виждали и до днес...

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 01200931cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   о.От авторката
Всъщност тази история не е измислена вдъхнових се от спомените си и малко я подобрих..сложих я в измислени истории, защото някой неща може би исках да са такива, но не са. Радвам се, че ти харесва :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker