Изневяра - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Измислени истории

Изневяра
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 6668 пъти
Симона и Виктор празнуваха 6-тата годишнина от сватбата си, когато телефонът звънна:
- Да сте живи и здрави, винаги щастливи и все така да се обичате! Двамата благодариха на Ивето и седнаха да продължат вечерята си. Влезе Мая, целуна ги за „лека нощ” и си отиде в стаята. Симона отиде да я завие, Виктор стана и й прошепна в ухото:
- Чакам те в спалнята.

Две седмици по-късно Виктор пак закъсняваше от работа, Симона я болеше глава и явно и днес сексът щеше да пропадне – тя въздъхна – от доста време насам все по-рядко го правеха. Последният път беше на годишнината. Тя отдаваше това на голямата заетост и на двамата, почти не се виждаха, Мая беше първокласничка и изискваше много внимание. Симона упорито отхвърляше мисълта за друга жена, но напоследък това й се въртеше в главата доста често. Тази мисъл не я остави на мира и една вечер когато Виктор й се обади, че ще остане в офиса до късно, тя взе Мая от училище и вместо да се прибере, я остави при баба й. Прекоси половината град, отиде в офиса му, повече да го изненада, отколкото да го следи. Разбира се офисът беше тъмен, тя му звънна:
- Вики, къде си?
- В офиса съм. Нали ти казах, че ще остана на работа до по-късно.
- Да, вярно. Добре, аз ще си лягам, че съм много уморена.

Една вечер, когато той се върна и й каза, че има спешна работа на компютъра, тя си легна. Но не заспа. В един момент той отиде до тоалетната, а тя стана тихично и видя компютъра – прочете само името му в сайта за запознанства и се върна в леглото. На следващия ден си направи регистрация, сложи си перука, цветни лещи, гримира се до неузнаваемост, направи си предизвикателна снимка и зачака. След няколко дни се пoяви и желание за приятелство от човек с никнейм Blackboy. Знаеше, че това е той и започнаха да си кореспондират. Тя се стараеше да бъде себе си, просто излъга, че живее на другия край на града, сама и желае сексуална връзка. След безброен чат и СМС-и решиха да се срещнат. Симона излезе по-рано от работа, влезе в една тоалетна, сложи си перуката, върза си уж косата, сложи си цветните лещи, гримира се и отиде на срещата. Кафенето беше препълнено, но двамата седнаха на една масичка и дълго си говореха. Тя разбира се си преправи умело гласа и благодарение на факта, че не беше забравила разваленото си „р”, солидното количество грим и театралните й възможности, Виктор не я позна. На няколко пъти тя за малко да го залее с кафе в лицето, но се овладя. Накрая, чак и стана смешно и не й представляваше особена трудност. Комуникацията им стана ежедневна, Виктор започна да й разказва как не се разбира с жена си, а след като отидоха в наетата от нея таванска стаичка и спаха заедно играта стана много забавна. Виктор възхваляваше уменията й в леглото, а същевременно обясняваше как не иска да прави секс с жена си, защото изобщо не я бива. Най-интересното беше, че той започна да се влюбва и с нетърпение чакаше срещата, а сексът между него и Симона стана изключително рядко явление. Само, че сега Симона дори и не правеше опити да обърне нещата. От тази 4-5 месечна игра единствено загуби Мая, която в някои вечери ходеше при баба си, а тя непекъснато я контролираше дали си е измила ръцете, зъбите, какво е вечеряла и дали стрикно си е написала домашните. Е, и Симона, която намали работния си ден с два часа, за да ходи на фитнес (не, че имаше нужда, тялото й беше в много добра форма), да слага изкуствен маникюр, педикюр и прочее. Една вечер, докато стояха гушнати Симона (по-скоро Галя) попита Виктор:
- Изневярявал ли си друг път на жена си?
- Не. Тоест, рядко. Но е било само сексуално, а сега съм само с теб и много те обичам.
Тя го целуна горещо.
- А нея? Обичаш ли я все пак?
Виктор поклати глава.
- Не, но стоя заради детето. Ако я нямаше Мая, отдавна да съм се махнал. Жена ми не стига, че в секса не я бива, но и нищо не прави като хората.
Последваха куп обяснения от негова страна, които представяха Симона като една привързана към парите, изкарвани от него кучка, която не може да готви, да пере, да чисти и изобщо една отвратителна жена. Докато виж, кексчетата, които Галя беше изпекла бяха невероятно хубави, стаята й беше чиста и уютна, а тя правеше най-готините свирки на света.
На следващата вечер Симона направи чудна баница, която всички, заедно с майка й изядоха мигом в неделната сутрин, облизвайки си пръстите, а във вторник вечер Галя бе запозната с факта, че същата тази баница е била сурова и безнадеждно безвкусна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 6abc0a4be9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Love. net

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: a8bac76faf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Естествено, че е измислена, затова съм я сложила в "Измислени истории". Просто беше породена от историята (реална) на един мъж, който хванал жена си в изневяра с ходенето до офиса й и аз само обърнах ролите и го доразвих. И на мен ми е ясно, че след 6г. брак (и примерно) 3-4 преди това, за да може дъщеричката да е първи клас) да не познае тялото на жена си, затова го замаскирах с перука, леща и прочее

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker