Сладострастието на плътския грях. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121162)
 Любов и изневяра (29698)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Измислени истории

Сладострастието на плътския грях.
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 8979 пъти
Горещата вода се забиваше като куп игли по нежната й кожа. Водеше със себе си леки усещания на сладникава болка, която голото й тяло не приветстваше с ужас, а напротив - доставяше й сладострастно удоволствие. Сега бе един от онези моменти в които тъмнокосата красавица беше намерила малко време за себе си.
Едрите къдрици, спускащи се като водопад до тънката талия, сега натежаваха, губеха формата си, безмилостно мачкани от сипещата се гореща вода, но жената не се притесняваше от този факт, вероятно гримът й също бе размазан, изкривявайки гротески иначе красивото й лице, сега подобни мисли не я терзаеха, тя бе дама в обществото, но останеше ли сама, отдадеше ли се на себе си, тези порядки оставаха на заден план.
Ръцете й сякаш на ново изучаваха вече до болка познатото тяло, сами се спускаха по врата, стигаха до гърдите, очакващи всяка ласка. Зърната й послушно настръхваха - възбуждаше се от собствените си ръце, студени и странно чужди. После ги плъзна по корема надолу, едната й ръка докосваше топлите и чувствени места, очакващи и влажни. Дишането й с всяка изминала секунда ставаше все по-шумно и учестено - изкачваше се в небесата. Напиращите в гърдите на брюнетката тихи стонове бяха възпряти от лекото проскърцване на вратата. Жената отвори рязко очи, зениците й се присвиха мигновено от допира със светлината, борещи се да фокусират лицето стоящо на вратата. Доволна усмивка се разля по лицето на дамата когато информацията достигна до мозъка й - красив и силен, заливащ със страст, граничеща на моменти с господарската властност, о крехкото й тяло познаваше до болка допира на тези мускулести ръце.
Той от своя страна не каза нито дума, дори не отвърна на усмивката й с така, а единственото което виждаше тя сега бе погледът му - прорязващ като остър кинжал, предизвикващ, желаещ, заплашващ... Едрата мъжка фигура се доближи до слабичкото женско тяло, което мигновено се изгуби в големите му ръце. Грубите му ръце затанцуваха неестествено нежно по деликатната й кожа, която от своя страна доволно настръхна в отклик на тези ласки. Ръцете й виновно се отпуснаха на рамената му, знаейки че до преди секунди доставяха на горещата женска плът сладострастие, което имаше право да доставя само той. Големите женски очи се взираха умоляващо в неговите - така студени и навяващи мисли за болка и разруха. Тялото й гореше, искаше допира му, копнееше го, умоляваше за него безмълвно, а устните бяха вкаменени, не помръдваха, не смееха гласно да помолят за това, което така силно желаеха. Той я притежаваше, държеше я в ръцете си цялата, а тя покорно се подчиняваше, но не от страх, нито пък от обич, просто така й харесваше - да бъде доминирана...


Много бих се радвала да чуя мнения и ако има желаещи ще напиша продължение. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: 8ad22b196f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Добро начало! Очаквам продължение. Жена съм :)

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 9f914a0ac4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   "Много бих се радвала да чуя мнения и ако има желаещи ще напиша продължение. :) "
Ами надървих се. Нищо повече. Природа, какво да я правиш.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: b46ffe4d33
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Страхотно е! Чакаме продължение :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: ccef0c4adb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Taylor Swift ft. Gary Lightbody - The Last Time тази песен върви много със текста

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: b973c36267
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Номер 1, и ние какво да направим като си жена? Нареди се на опашката.

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 7813eecbae
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Възбуждащо... Чакам продължението.
Ж27

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 22e54ef314
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Обещаното продължение.

Два мъжки пръста се наместиха собственически между сочните дамски устни, после още по-собственически се спуснаха на долу и когато най-накрая достигнаха целта си се настаниха нагло там. Мъжът започна плавно да ги движи с кръгови движения, които постепенно се забързваха. Крехкото й тяло потрепери, впивайки острите си нокти в силните му рамене. Тя се присвиваше от удоволствие, но на доминиращия това не му допадаше, той я обичаше изпъната като струна, приклещена в безизходна позиция. И докато едната му ръка продължаваше да я залива с ласки там долу, другата се преплете с гъстата черна коса и рязко наклони главата на жената назад. Крехкото й тяло поддаде на този напор и гръбнакът й се изви като дъга напред. Опитните му пръсти вече бяха във вихъра си, а на нея й се искаше да стене, може би дори да вика, нямаше да го направи. Прехапа устни за да сподави напиращите в гърдите й стонове, знаеше че това ще го раздразни, ще го нахъса, ще го озвери... Такъв го искаше - безмилостен.
Добре оформеният маникюр потъваше все по-дълбоко в топлата му кожа, сякаш чуваше пулсирането на горещата си кръв, бе на път да полудее или може би вече беше стигнала до лудостта, нямаше значение, важното бе, че си заслужаваше.
Грубите му устни се сблъскаха с деликатната кожа на изящната й шия - снежно бяла, мека и чиста, недокосвана отдавна от чужди устни. Крехката девойка не смееше да измами "господаря" си, нали така рискуваше да усети мачкащата сила на гнева му. Мъжът плавно проследи с върха на езика си извивката на врата й, после се спусна на долу към стегната гръд, настръхнала, откликваща на ласките му. Топлият му език проследи ореола на едното й зърно, оставяйки влажни следи след себе си. Бързите движения на ръката му не стихваха, а тя вече бе по-влажна и готова от всякога, но още бе твърде рано, жената трябваше да направи нещо за него и това й бе напълно ясно.
Мъжът най-накрая я освободи от стоманената си хватка и отстъпи леко на зад, колкото да й осигури нужното пространство за да застане на колене. Тъмнокосата знаеше и без излишни думи се покори. Хвана го с малката си ръка, в която той изглеждаше още по-голям, прокара върха на езика си от долу го горе по целия му ствол, съвсем плавно, почти дразнещо, направи няколко кръгови движения около главичката му, след което разтвори широко плътните си устни, поемайки по-голямата част от възбуденото мъжество. Ръката й се движеше по цялата му дължина, устата също, а мускулестия мъж наблюдаваше от високо въздействащата гледка. Той издиша тежко, подобни ласки никога не му омръзваха. Още няколко секунди на наслада и после само един поглед към девойката бе достатъчен за да разбере, че е време да се изправи. В момента в който погледът й стигна на нивото на стегнатите му гърди, защото тя бе значително по-ниска, само едно рязко движение на силния мъж му бе нужно за да завърти дребничкото женско тяло с гръб към себе си. После кракът му се намести между нейните и с едно леко побутване в страни им "заповяда" да се раздалечат. Търпението му се изчерпа, а и тя самата отдавна искаше да го почувства в себе си. Гърдите му се опираха в изящно извития й гръб. Едната си ръка с широко разперени пръсти плъзна по стомаха й, после по гърдите й и накрая се спря на врата й, хващайки я здраво за него, сякаш да не му бяга, другата си ръка насочи към гърдите, откликващи и готови да приемат всяка доза ласки. Последва тласък от страна на мъжа и той рязко проникна в нея. Тя простена. Сладникавата болка от съпротивлението се разля по цялото й тяло, но скоро мускулите й се отпуснаха, позволявайки му да се движи свободно в нея. Тласъците се засилваха, а с тях и стоновете на брюнетката. Студеният фаянс се запотяваше от прилепналия допир на горещото й тяло. Жената отново бе изцяло под негова власт, приклещена с стоманена клопка, неспособна да мърда, той определяше темпото, той диктуваше правилата, винаги е било така и мъжът щеше да се постарае нищо да не се променя.
Ръката която до преди секунди си играеше с настръхналата й гърда, сега се спусна надолу към онова топло и чувствено място, така влажно и възбудено, после притисна грубо два пръста към клитура й и започна да ги движи бързо с кръгови движения. В същото това време тазът му не спираше с тласъците си. Тя пъшкаше, стенеше, викаше, дланите й седяха прилепни до стената, търсещи, имаше нужда да впие острите си нокти отново някъде, но бе невъзможно, нямаше достъп до мускулестото тяло.
Разтапяше се в ръцете му. Разпръсваше се на хиляди парчета и после се събираше отново в едно, за да повтори това разпиляване предизвикано от връхлитащите я сладострастни усещания. Беше затишие преди буря, както когато наближава цунами и водата се отдръпва на вътре, за да събере цялата си енергия в една точка и да я изхвърли мощно наведнъж, така беше и сега - кулминацията наближаваше. Секунди на върхово вълнение, екстаз и еуфория, обзели телата им, качваха се в небесата и после бурята се извиси, погълна ги...
Мъжът усети конвулсивните тръпки на тялото й в ръцете си, тя бе готова, той също. Опря чело в тила й. Дишаше тежко, шумно, същото бе й с малката му дама. Борещите й се за кислород дробове, я караха да седи сега с леко отворена уста и жадно да поема огромни количества въздух, издигайки рязко гърдите си, а после плавно ги отпускаше. Още няколко секунди за почивка и после тежкото му тяло се отдръпна от нейното. Брюнетката се обърна за да се срещне отново с онзи прорязващ поглед, който сега се взираше в нея с някаква смесица от чувства, но чувствата нямаха значение, важното бе, че звярът в него бе укротен, поне за момента.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 665d9aa3b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   аз не се нареждам
- до номер 1
аз се предреждам
Един адвокат от Горна Оряховица ми каза.
Колкото по нахално, толкова по добре.
запомни го номер едно

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 22e54ef314
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Продължението ми хареса повече!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: e9e76c4427
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Леле, супер е историята. По-хубаво е от порно, защото сам си го представяш. Малко само не ме кефат грубостите, ама всеки си има вкус. Поздравления за Автора/ката!

 
  ...

...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 6f898bc6db
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Страхотно е !

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 39f6e0f9fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Определено и двете части са въздействащи.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker