Само секс ли иска? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Само секс ли иска?
преди: 13 години, 4 месеца, прочетена 5757 пъти
Преди месец започнах работа на ново място, с напълно непознати хора, от старото си работно място напуснах защото се влюбих в колега и нещата между нас не се получиха. Бях много наранена и си бях обещтала че тук няма да се занимавам мъже.

Но уви той се появи още на 2 ми работен ден :(. Осетих че ме гледа докато работеше, когато го погледнах той се усмихна с много чаровна усмивка аз му отвърнах. Обикаля около мен докато се запознахме, повече от седмица се въртеше постоянно около мен, всички колежки започнаха да казват че ме е харесал и затова се върти около мен. Писа ми феисбук, много сладки приказки че много ме харесва и че иска да бъде с мен.

И ето и проблемите: Той си има сериозна приятлка с която живее, каза ми че приятелката си му е приятелка, но и че мен много ме харесва, че когато е бил с нея не е изпитвал такива чувства каквито към мен. Има си много приятелки сред колежките поне ми каза че са му само приятелки и че аз съм друго нещо, говори си и се бъзика с почти всяка колежка независимо дали е млада или по възрастна. Колежките казват че е усмихнат и с всяка си говори и че много си ме е харесал. Той живее в друг град и е малко трудно да остане при мен, поне така ми казва.

Той знае че съм била много влюбена в бившия си колега постоянно ме пита дали съм приключила с него и дали съм го виждала. казвам му истината че не съм го чувала и виждала от близо месец. казва ми постоянно че има проблеми с приятелката си и че се карат и че го изкарва извън нерви.

Искам да знам той има ли някви сериозни намерения към мен или иска само секс?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 4 месеца
hash: a686c05d38
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Поведение на сериен флиртувач. Която откликне. Като се кара с приятелката си, защо не приключи с нея? Приятелката е вид стена за пред тебе - ако утре иска да скъсате, има удобно извинение. Ако е за единия секс, после пак ще се повтори историята от предишната ти работа. Така че ти решавай. Хората не напразно са казали:"Където си вадиш хляба, не си вади онази работа." Не винги връзките там са с щастлив край.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 9e8ca1ce4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   и аз съм на мнението на 1.още от първия ден те обикаля,а има приятелка,поредният използвач.а ти не си ли взе поука от предното място,че работата си е работа,от опит ти казва,че не си заслужава да се създават отно6ения на такива места.но това и е лично мое мнние.а и тва с приятелката,и лошите отношения,не зучи хич достоверно.но и си решаваш.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 7e2063fb08
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Аз също съм сагласна с №1 и №2, много наивно мислене имаш, ем сама виждаш какво е положението, че си има приятелка и каквито и проблеми да имат, тя си остава приятелка, а той просто търси разнообразие. Ти какво си мислиш, че ще я напусне и ще тръне с теб, ще бъдете заедно и ще сте щасливи ? Знаеш ли още колко много е пробвал така, коя му се вързала, коя не. Не тръгвай да се опитваш да разваляш връзки и да се впускаш в безсмислици, само ще бъдеш използвана и ще си жената ''втора ръка''. Mary Jane

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 68c04a1fc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Кажи му като приключи с нея, тогава да идва при теб. Що за лицемерие е това от негова стана?!?! Сигурно пред нея друга песен пее. Много ме дразнят такива типажи. Ако бях на твое място щях да го поставя на място много бързо. Дръж си на достойнството и не се занимавай с подобни лекета. Понякога ме хваща яд и на жените като теб, които не могат да реагират адекватно в такива ситуации, но това е друга тема. Дано не се излъжеш, защото после ще ти е гадно, че си му пуснала и ще се налага да гледаш как сваля следващата новобранка и да и разправя същите драми за лошата приятелка.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 3fa38ddaa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   На мен ли ми се струва или са ти слаби ангелите? Не падай толкова ниско, мъжете ще те бройкат навсякъде, не трябва на всеки да отвръщаш. Не искам да те засегна, ти нищо лошо не си направила, но я ги сложи малко на място, не са познали.

А този определено е сваляч, който няма да ти осигури нищо сериозно и трайно...

Утре и докато е с теб така ще говори на някоя друга, повярвай, с женкари не се занимавай, аз съм го правила!

 
  ...


...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 8dfc9f3c3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Искам да знам той има ли някви сериозни намерения към мен или иска само секс?
АЬХхьхьа добре.. що питаш нас :D

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: c6b395e069
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Такива мъже мислят само за себе си. Не му пука, че ти може да се влюбиш в него, а той да те нарани. Мъжка кучка е този човек. Просто се отдръпни. Ако той имаше добри намерения към теб, без ти да знаеш, щеше да напусне приятелката, към която няма чувства вече.. Поведението му е долно, не мъжко. Нищо чудно, ако ти не си единствената към която се държи така. Която клъвне-все от полза, за да задоволи душевните си комплекси по отношение на сексуалност. Не се поддавай-това те съветвам!

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 1d72f0d3b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Явно отдалеч ти личи, че си шаранче. Ако наистина харесваш някого, се страхуваш да не го отблъснеш и доста се свениш да му признаваш как искаш да си с него/нея, а той ти го е изтресъл бързо и директно. Помисли си дали това не е просто игра. Видимо си наивна. Той не е и добър играч, просто подбира слаби цели.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: cf71ea6ce3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   По всичко си личи че е женкар.
"много сладки приказки че много ме харесва и че иска да бъде с мен. " - аз мога да го преведа за да го разбереш още по-добре "искам да те ч*кам".
"приятелката си му е приятелка, но и че мен много ме харесва" превод: това че имам приятелка не пречи да правя секс със теб, а само секс ме устройва перфектно.
"когато е бил с нея не е изпитвал такива чувства каквито към мен" превод: моята приятелка ми омръзна, имам по-голямо желание да правя секс с теб.
"Има си много приятелки сред колежките поне ми каза че са му само приятелки и че аз съм друго нещо" превод: Сега свалил съм много от колежките, но не върви да ти кажа че ти си поредната, нали? Като човек иска секс не може да не ти каже че си специална.
"говори си и се бъзика с почти всяка колежка независимо дали е млада или по възрастна" - като започне да ги сваля има голямо значение, защо не по-възрастните не им се обясняава като на теб.
"Той живее в друг град и е малко трудно да остане при мен, поне така ми казва. ", превод: правим секс, за сериозна връзка не си и помисляй.
"казва ми постоянно че има проблеми с приятелката си и че се карат и че го изкарва извън нерви. " превод: Да не си помислиш че съм някаква свиня която се интересува само от секса, не естествено. Че искам да и изневерявам с теб, това е защото приятелката ми не ме разбира.

Това са много сериозни намерения: Харесвам те много, няма да се разделя с приятелката си, малко е трудно да остана при теб. Има сериозни намерения да прави секс със теб, за връзка ти е казал по-заобиколно че няма да я има.

Аз ако бях на твое място щях да му кажа твърдо че не искам връзка на работното място и още по-малко с такъв като него.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 2db1717a60
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   от авторката: няма какво да го мисля повече - в събота го направихме. Сега ми звънни всяка вечер, а аз сякаш загубих интерес. Секса беше пълна катастрофа... Свърши много бързо, а и члена му е 7-8 сантиметра ебаси:(((
Страх ме е да го отрежа директно, за да не разкаже в офиса какво направихме.

 
  ...

...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 31da1a634a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Може да пробвате пак, не бъди сигурна, че и другия път ще е така, може пък да се е притеснил и затова да е станало така. Дай му още един път, може пък да ти хареса и да продължите да правите хубав секс. Ако пак не ти хареса, си измисли някво оправдание, че не си готова да правиш секс с него по-натам, щото примерно имаш някаква любов към някакъв мъж или няква глупост от тоя сорт...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker