Разбрах, че е излъгал - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Разбрах, че е излъгал
преди: 13 години, 17 дни, прочетена 3164 пъти
С приятелят ми много се карахме за това, че пуши мара. Имахме доста проблеми и скандали относно това и последния път в който се скарахме затова беше жестоко, дори го зарязах. След което той каза, по точно обеща наистина повече да не го прави защото не искал да ме загуби. Всичко беше добре известно време, казваше, че не е докосвал мара и наистина забелязвах в него, че не е употребявал подобно нещо докато... Тези дни се засякох с един негов авер и си поговорихме, той разбира се не знае, че аз не искам приятеля ми да пуши и ми каза, че преди няколко дни са били заедно и цял ден са пушили мара, надрали са се като копелета с извинение и дори е започнал да продава трева. Почуствах се ужасно... излъгана и предадена... Написах му няколко съобщения и му казах, че това е края на всичко защото неговите лъжи нямат край и в последствие той ми писа и разтъкахме едни други неща и така обърна нещата, че аз съм виновна за всичко понеже съм говорила с хора, които той не харесва(става въпрос за този негов познат)... и така сега той се прави на обиден и сърдит, не ми звъни не ми пише. Вярно е, че аз поисках да сложим край на всичко, но това много пъти се е случвало и мислех, че и този път ще ми се извини и ще обещае да не прави така, но той е ядосан на мен, вместо аз на него... Незнам какво да правя, чуствам се много зле без него, защото го обичам, но не искам и да пуши тая глупост, какво да направя...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 16 дни
hash: 5682f0b2cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Бягай докато е време. По-добре, че не се обажда. Вероятно ще се съсипе, а защо да го прави и с теб? Щом лъже значи е пристрастен и не може да се откаже. А като премине на по-твърд наркотик тогава ще те вкара в невероятно приключение, ако не послушаш съвета ми.

 
  ...
преди: 13 години, 16 дни
hash: 869e84ce9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Номер 1 пълни глупости. Марихуаната е много по безопасна от алкохола. Казвам го въпреки, че самият аз предпочитам да пия, а не да пуша трева! И в 95% от случайте си остава само тревата. Когато бяхме на по 16 всички хлапета в квартала пушихме, а и до ден днешен аз не познавам някой който да е минал на нещо по твърдо. Относно случката, ще се опитам да разсъвдавам от гледна точка на приятеля ти. Явно онзи се опитва да му навреди. Трябва да си много наивна за да смяташ, че ти е казал това без да си има причина (или иска да спи с теб, или просто да ви раздели) А ти вместо да застанеш на страната на приятеля си, си се доверила на неговия противник. От негова гледна точка това е чисто предателство!

 
  ...
преди: 13 години, 16 дни
hash: 1a9dd95c19
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Хахахахах Абе номер 2, ти нормален ли си бе? Как тревата ще е по безопасна от алкохола? Чуваш ли се какви глупости говориш? В моята компания (когато бях на около 18-20г) 4, 5 момчета пушиха трева и после всички минаха на по твърдо, после по ТВУ-та, затвори.. някои даже умряха (Бог да ги прости). Тоя ще стане наркоман. Зарязвай го!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 16 дни
hash: cb0b65c655
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 3, преди да пишеш глупости се пообразовай. С години съм чела и научила всичко за наркотиците В- С -И -Ч- К- О- от интернет, от книги, от наркомани, от специалисти... просто всичко.
Тревата, драги необразован многознайко, не само, че е по-безобидна от алкохола, но ако се използва правилно е доста полезна. Лекуват се много болести с тревата. Действа отпускащо на мозъка и нервната система. Учените съветват, че е полезно да се пуши веднъж на десет дена. И най-важното към нея не се развива физическа зависимост, много рядко психическа. Не се развива толеранс! Според най новото проучване, марихуаната заема 11-о място по вредност в списъка на вредни наркотични вещества (алкохолът и тютюнът заемат съответно 5-о и 9-о място)... Това ти го цитирам с точност. Ти си прави сметка за какво става въпрос.
Моля ви, има google. Има клипчета във V box, в youtube... Образовайте се, преди да пишете врели-некипели. Особено се обръщам към по-възрастните дами и господа, които си нямат понятие и са я заклеймили като нещо много вредно и лошо, само защото не е легализирана. Въпреки, че в някой по-развити страни са я легализирали, но това е друг въпрос.

Към авторката:
Ти, девойко мари хубава, защо вярваш на сульо и на пульо? Имай предвид, че зложелатели колкото искаш. Може да те лъже тоз негов приятел. И с право ти се ядосва твоят човек, защото не го разбираш може би.
Виж, ти си решаваш с кой да ходиш и с кой не. Но е тъпо да искаш човек да се промени, да промени нещо в себе си, без да си запозната. Значи почети малко по въпроса. Ако той пуши всеки ден, му кажи да намали, защото всеки ден не е хубаво.
Като не ти изнася, че пуши човека, си намери друг. Само гледай да не попаднеш на някой алкохолик, че е много по зле, вярвай ми.

 
  ...
преди: 13 години, 15 дни
hash: de9ca43de6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Абе номер 4 марихуаната не за кеф са я забранили. Било добре да се пуши тцтц минути удоволствие с риск за цял живот мъки. Ей такива подбудители като теб карат хората да пробват. Всичко знаела за марихуаната.

 
  ...


...
преди: 13 години, 15 дни
hash: 6657bdf67f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Номер 5 ми звучи като познатия комунистически рефрен "Един миг невнимание, и после цял живот мъртав". Защо преди да пишеш не вземеш малко да прочетеш?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: aefc9f3227
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мен, например, тревата ме спаси от алкохола. Тревата никога не може да те врътне така, както пиячката. Цигари никога не съм пушил. на 42 години съм и смея да твърдя, че тревата трябва да се легализира просто - както в Холандия!
И не пишете глупости, че който пуши джоинт - минава на стаф! Това са пълни глупости!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker