Българи предатели - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Българи предатели
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 1731 пъти
Здравейте на всички читатели! В навечерието сме на най-хубавите празници в годината! В момента, когато пиша тази изповед, малко съм подпийнал. Искам да споделя с вас читателитe, нещо което ме ядосва, и не ми дава мир и спокойствие. Почти всеки ден се пише в новините за конфликти между роми и българи. Всички, уж много ги мразят и ненавиждат. Искам, да ви кажа, че нещата, не са точно така, както ги описват! Ще ви опиша нещата, който се случваха на последното ми работно място, и тогава си направете изводите! Започнах работа и, исках да дам всичко от себе си, като един почтен човек. Не съм подмазвач, и винаги си върша това за което съм назначен. Принципен съм, и очаквам това да бъде така и от шефа ми. В началото всичко беше добре, но след това стана ад! Аз нямам нищо против ромите, те могат да са много нормални хора. Първото лошо нещо, което стана е, че един як колега българин започна да се заяжда с мен и да налага тормоз. Правеше го, защото бях сам и беззащитен. Той не смееше да се заяжда с ромите защото бяха много и можеше да го набият. Аз нито го бях предизвикал, нито се бях заяждял с него. След това шефа започна направо гавра с мен. Започна да ми дава тежка работа, ромите ги уважаваше и не ги гърбеше с работа. Разберете, нямам абсолютно нищо против ромите, стига да си вършат работата. В последствие се разбра, че фирмата взима пари по проекти за интеграция на малцинствата и това обясни всичко. Шефа направи така, че да напусна работата си. В случая за мен злото и лошото идва от шефа българин, в кавички. Той заради пари и облаги предава сънародниците си и ги мачка. Аз, ако бях на негово място бях направил всичко да е справедливо. Споделям това с вас с голямо разочарование. До сега съм бил доста заблуден, но може да има българи, много, много по лоши от ромите! Мисълта ми беше, че лошите българи са във властта повечето, но и сред така да се каже обикновените има много лоши! Това е което исках да споделя. Пожелавам на честните и добри българи весела коледа и честита нова година! Пишете!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: df525d591a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Когато се усвояват пари е важна имитацията на дейност и съзнателните хора се налага да бъдат уволнени. Имах началник който имаше лозунг "Да върши работа, но да не доставя удоволствие". Ако не си нагаждач, нямаш място там.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 2fedbf4658
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   В момента като го чета това ми иде да те напсувам като каруцар за глупостите които си написал, но тогава няма да ми публикуват коментара... но все пак.. Та, как може да си толкова ограничен и задръстен дебил мама ти стара? Превръщаш работното си място във етническа война. Не си ли разбрал, че тези шефчета и политици помагат на ромите, не на българите? И ти веднага ''БЪЛГАРИ ПРЕДАТЕЛИ'' и какви ли не българофобски простотии. Еми като се чудите що народа бил такъв - ето ви го. Отчаяни комунистически говна. Иначе ходите на МИРНИ протести нали? Вече почвам да ви мразя вас по-старите, само ''проповядвате'' омраза срещу народа и то за нищо, само чакате. Да ви сера в устата, до 20 години страната и без това ще се оправи, ама нужно ли е и това сега?

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: c1a18eb8b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На бас, че ти е първа работа. И просто си нямаш идея как се оцелява на работното място без значение дали работиш с българи, роми, китайци или марсиянци!
Правило номер 1: НЕ гледаш в чуждата паничка!
Ти си там за да вършиш ТВОЯТА работа, а не за да следиш кой колко го товарят на работа, кой се подмазва на шефа, кой кого иска да бие и т. н. Ама Пешо работел по-малко, ама Иван го толерирали, ама еди-си-кои колеги били задружни и за това не ги тормозели... това на теб не ти влиза в работата!!! Ти си там за да работиш и да си изкараш своята заплата, а не за да следиш кой кого толерира, кой на кого е приятел и т. н. клюки. Има само две положения: Харесва ти работата-оставаш, не ти харесва-напускаш и си търсиш друга. Толкоз. А от какъв етнос е шефът ти, няма никакво значение. Работила съм и с български шефове, работила съм и с чужденци, ами всичко си е до характера на дадения човек. Така, че щом се чувстваш зле на това място, напусни и готово, ама да пишеш клюки за шефа си, за колегите си и т. н. е меко казано смешно, да не говорим, че е и супер непрофесионално и ако отидеш на друго място и почнеш да им обясняваш, че си напуснал предишната си работа защото "шефът ти бил еди-си-какъв" е, не очаквай да се задържиш дълго. Никой не обича клюкарите особено в бизнес средите.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 6e14b7112b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Коментар номер 2 ми е много интересен. Самият той подклажда към етническа война, с изречението "Не си ли разбрал, че тези шефчета и политици помагат на ромите, не на българите? ", а обвинява автора. Интересно. Също, авторът говори конкретно за шефа му, не за българския народ, така че не виждам "българофобски" простотии.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker