Страх ме е от това да стана успешен човек - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Страх ме е от това да стана успешен човек
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 1608 пъти
Здравейте на всички.
Искам да споделя нещо, което на повечето хора може би ще се стори странно. Аз все още съм тийнейджър, но още от дете мисля за професионалното си развитие. Искам да бъда успешен човек и да водя добър живот. Но има едно нещо, което ме плаши. Мисля си, че ако се превърна в наистина успешен човек по-трудно ще си намирам приятели и ще срещна любовта. Между другото заглавието на темата ми звучи адски нелепо, но нямах идея как да я озаглавя. Моля да публикувате темата, благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: b23a205f48
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   При толкова меркантилни хора, си е за страх. Но мен повече би ме е било страх за времето и усилията, които трябва да полагам. Защото ако са прекалено много, това е на цената на стрес,здраве и успешно семейство.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 396e2989c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Успехът и известността са две различни неща. Можеш да си много успешен човек, но името ти да не фигурира в жълтата преса и да има много хора, които не са запознати с естеството на работата ти. Стига да се държиш нормално и да се обличаш с дрехи, които не са точно последен писък на модата, сигурно няма да имаш проблеми с хора, който са в обкръжението ти заради материални придобивки. В работна среда ще е различно, ако имаш подчинени, защото е възможно те да се притесняват от теб и да спазват известна дистанция. Но в кафенето, много знае някой, че изкарваш добри пари, че си добър лекар/адвокат/бизнесмен или друго, така че надали някой ще ти се лепне заради парите, ако ти не парадираш с тях.
Въпросът с времето е малко по-различен. Тук зависи каква организация имаш, каква точно е работата ти, колко от свободното си време отделяш за проекти, правейки ги домашни. Вярвам, че всеки един човек е способен да организира деня си по такъв начин, че да намери местенце за любимите си хора. Пък и успехът не идва за ден, по стълбичката към върха ще натрупаш много контакти, ще натрупаш и приятелства. Преди времето ти да е препълнено със задължения, ти ще си имал възможността да общуваш с различни хора, да си паснеш с някои и да създадеш трайни приятелства. Любовта не я мисли, тя идва неканена на масата и ни изненадва. Любов не се търси, тя сама те намира и изобщо нямаш контрол над това. Стига да излизаш, да общуваш и да не чакаш някой непознат да почука на вратата ти, всичко ще е наред в това отношение.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 4bc7edbf2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Стана ми интересно избрал ли си си точна професия? Защото професия "успешен човек" няма. Не приемай коментара ми като заяждане или ирония - наистина питам, от любопитство.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 6e6dd11414
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей, при условие, че си още в началото на пътя може ли да попитам какво за теб е успешен човек и какво е добър живот. И ми е малко странно как вече те е страх преди да си успял. Ако успееш да постигнеш мечта това означава, че си изминал даден път, а с това се изменя светоусещането. Така, че смело напред. Без излишни фобии и страхове. Бъдещето обича смелите. Успех.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: b73fb3fb10
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   До номер 3-да, предприемачество. Не съм го споменала, защото не мисля, че е чак толкова важно.
Успехът е различен за всеки човек, но лично за мен успешният човек е някой, постигнал финансова свобода, който има няколко източника на пасивен доход и има много свободно време, за да прави това, което наистина обича.

От авторката

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker