Работа от вкъщи-възможно ли е наистина? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Работа от вкъщи-възможно ли е наистина?
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 1965 пъти
Здравейте. Аз съм безработна на 19, от много малък град (почти село), където работа почти няма, особено като за човек без опит. Подготвям се да кандидатствам за Медицина догодина, което значи, че нямам и много време за работа. Ако пък случайно успея да си намеря, то ще е на 8 часа и няма да имам много време за учене. А за Медицината трябва да уча супер много за да ме приемат (тази година не бях приета, за това ми е важно). Нашите са ми казвали да стоя удома и да се подготвям и без това просто няма подходяща работа, но аз наистина започвам да се притеснявам, че съм им в тежест. Посещавам и частен учител, плащат ми здравните осигуровки. Не смея да искам джобни от тях или каквото и да е било друго за себе си. Но понякога се налага да ми купуват лекарства или да изникнат други непредвидени разходи. Чувствам се наистина гадно, че им го причинявам, не разполагаме с много пари и се чудя какво да правя. Исках да ви попитам няма ли някакъв вариант за работа от вкъщи за няколко часа? Разгледах доста обяви в интернет, но винаги нещо ми се струва подозрително и ме е страх да им повярвам. Вие или ваши познати имали ли сте надомна работа? Моля ви да споделите познанията си относно това може ли човек да изкарва пари пред компютър за малко часове? Ако знаете достоверни сайтове за правене на пари, моля да ми ги споделите. Не искам много. Дори на едни 100-200 лв. ще съм много благодарна. Ще приема и всякакви други съвети. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: 93c6686720
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Има работа от къщи колкото щеш, но за да работиш от вкъщи трябва да имаш умения. Най-популярната работа от къщи, за която се сещам и в която все още има хляб е графичен дизайн и уеб дизайн. Хората работещи от вкъщи се наричат "Freelancer", а в интернет е пълно със сайтове, в които влизаш и приемаш поръчки директно от клиенти от целият свят, трупаш репутация и т.н. Но това си е кариера, на която трябва да се посветиш, а не просто временно изкарване на прехрана. Трябва да научиш две програми: Adobe photoshop и CoralDraw- перфектно. Освен тях трябва да научиш и HTML, ако искаш да се занимаваш с уеб дизайн. И така... само с учене ще стане, другото са измами.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 32527017f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако знаеш английски можеш да намериш работа на fiver.com В този сайт може да пуснеш почти всякакъв вид обява - например писане на сиви, писане на статии, писане на продуктово ревю, правене на сайт и още много други видове.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 3a50e810c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Здравей, в първите два коментара са ти дали добри съвети, но смятам че ти питаш за друг вид работа в която примерно сглобяваш химикалки или правиш нещо, което пращаш обратно за продаване. От Софя съм и като ученичка майка ми остана без работа и понеже някога баба ми е работила надомно и е правила кабарчета, майка ми започна да търси в Сф надомна работа. Намери, отиде на обучение плати по 50лв. и получи стартов пакет от някакви неща за правене направи ги и отиде да ги проверят и казаха, че не са хубаво направени, даде още 50лв. направи още някакви неща и пак дъщото. Просто пирамида в която някой печелеше от надеждите на хората за препитание. Ако има нещо реално ще е много работа за изключително смешни пари, пр. сгъване на торбички за подаръци или пощенски пликове, но ме съмнява да се прави ръчно, защото с машина е за секунди с нисък разход на лепило.

Ако знаеш език може да опиташ с кол център от вкъщи. Писане на статии, ако пишеш добре може да пишеш теми на ученици и студенти, на мен една жена ми преправяше писаниците, а аз си плащах.
Близо до твоето населено място има голям град с много работа заслужава си да си рецепционист в хотел, итнес център или нещо друго има супер много време за учене и се печелят пари, разбира се не питай на интервюто дали може да четеш и не им обяснявай, че ще следваш и ще се махнеш след няколко месеца. Винаги може да си измислиш някой хотел в който си била това лято на морето рецепционист надали някой ще проверява, че от май до септември си работила в хотел Чайка в Бургас примерно.
Стискам палци!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 9b60926f79
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Може пък не всеки да му се отдава Фотошоп и Уеб дизайн...
То ако всички ставахме програмисти... Големи съвети - няма що!
Всеки дава акъл - "Стани програмист"... хаха

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: c3e05aca42
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ако знаеш език на добро ниво, можеш да правиш преводи.

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 4f10029c02
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   За теб е най-добре да работиш неангажираща мозъка работа.
Първо, ще се разсейваш.
Мозъкът не може да е постоянно зает с теми по биология и химия.

Освен това, понеже е трудна медицината, виж за догодина и опции за медицинска сестра, акушерка, здравен работник, ако не те приемат поне да влезеш в близка среда.
Там поне не е трудно.

Но да ходиш някъде за половин работен ден ще е идеално, в магазин например.
Не се хващай по интернет, да, звучи лесно, но не е.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: c5aaea7dd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Как да правя преводи? Знам немски отлично, 10 клас съм и се интересувам.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker