Онли фенс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121374)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Онли фенс
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 4081 пъти
Здравейте,
пиша тази моя случка за добре познатия на всички уебсайт онли фенс. Аз съм момиче на 23 години и си направих регистрация в този сайт първоначално с цел шега. Излизаха ми постоянно постове в социалните мрежи, как разни момичета правят доста солидни суми и това доста ме заинтригува. Започнах да качвам снимки и клипове на краката си, понеже знам, че това е фетиш на доста мъже, дори жени. За една снимка получавах по 50 евро, но това не ми беше достатъчно, затова реших да качвам голи снимки. (понеже не ползвах своето име и качвах снимки без лице, никой нямаше да разбере, че това съм аз) Това ми се стори по-добра идея и профилът ми доста бързо се разви. За седмица почнах да правя по 500 евро, дори повече. Получавах лични съобщения от много мъже, но не им обръщах внимание, докато окото ми не попадна на съобщение от сорта на "Това ти ли си" с добавен линк към моят профил в инстаграм. Тогава бях в потрес и не знаех какво да направя, затова известно време спрях да качвам. Но този мъж ми писа в инстаграм профилът ми и ме попита защо не качвам... не му отговорих, разбира се. Седмица по-късно забелязах, че когато се прибирам от работа втора смяна (към 22:00ч.) някаква мъжка фигура ме следи. Не знам дали е човека от съобщенията, но това продължава и до ден днешен. Аз вече не качвам в сайта, дори ми се наложи да си деактивирам профила, защото този мъж ме заплашваше, че ако не кача нещо скоро, ще ми се случи нещо. Блокирах го и в инстаграм профилът ми. Не знам какво да правя, срам ме е да кажа на някой близък или полицията, защото все пак съм продавала свои голи снимки. Съвети??

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: 9b2f2ee13b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Ще ти кажа аз какво бих направила - бих разбрала плановете и държанието на този човек който ме е намерил? Може да е от друг град , може въобще да не му се занимава с теб, ти си можело да отречеш че това си ти и да го заплашиш да го съдиш за клевета и всякакви прочие неща.
Недей се филмира, че от една снимка и вече ти е свършил живота. Ако наистиан има такава сянка, някоя вечер вземаш нож с себе си или друго отбранителни средство, обръщаш се и провокираш сянката. Ако я има или ще избяга, или ще установиш, че ти се привижда сянка. Ако някой иска да ти направи нещо, няма да те чака толкова вечери да ти кажа.
Така че дишай и мисли трезво, а не като уплашено зайче.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: ebbcf3a500
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   На 23 г. не си "момиче" от ДОСТА години вече. Съветът ми е престанеш да мислиш като такова. А специално проститутките редовно ядат пердах от клиенти и сводници. Това е рискът на професията.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 8a23c1b173
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Какъв съвет да ти дам? Да не си показваш пичката за пари, примерно. Всяко кофти действие, си има последствия...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: e80799ceae
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Аз бих се обърнал към полицията ако някой ме следи.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: e933da65ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Здравей!
Вероятно снимките, които си качвала са подсказвали по някакъв начин коя си - било то татуировка, някакъв белег или пък какво се вижда около теб, от прозореца ти и т.н. Не е изключено този мъж и да е някакъв хакер и чрез този линк, който ти в пратил, да е проследил ай пи адреса ти. Има шанс и да е бил и фалшив линк, който като отвориш, ако си логната в социалните мрежи, да му достави информация кой е твоят профил. Но това в момента няма значение, станалото - станало.
Моят съвет към теб е да споделиш на твои близки хора, на които имаш доверие и разбира се, те да не бъдат тесногръди, за да могат да са обективни и да ти помогнат. Сподели с някой, за да ти олекне, ако имаш възможност размени обстановката за известно време - отиди у приятелка, на село, на почивка, избирай различни маршрути за работа. Наблюдавай дали някой не срещаш твърде често уж случайно. Ако продължава да ти пише и да те тормози, потърси полицията. Да, ще е неудобно да признаеш пред тях, но срамът ще отмине. Смятам, че е много по-добър вариант това, отколкото да си под постоянен стрес, страх и паника, че може да ти направи нещо.
Успех!

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: da47c22791
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Трябвало е да пишеш на въпросния човек , че това не си ти и да продължищ да качваш. Така си издала самоличността си.
Всъщност, трябвало е веднага след като ти е писал онова съобщение, че ако не качиш нещо скоро, ще ти се случи нещо, да отидеш в полицията и да спрещ да качваш.
Курвите ви е страх повече да не ви кажат в лицето какви курви сте, отколкото да си спасите живота...
Опасна работа сте, значи.
Продаваш си голите снимки и цял свят ти ги е гледал и ги е запазил някъде из компютрите или телефоните си, кой знае какво са правили докато са ги гледали... ама сега срам я е било.
Курва си. Правила си пари чрез голото си тяло. Факт.
Приемаш го, признаваш си , казваш на когото трябва и спираш с глупостите, ако искаш. Ако не искаш - отваряй си пак профила и даже и порно клипчета можеш да почнеш да продаваш, супер ще ти се отрази на портфейла...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 8c7b73a4f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Ехех, хубаво е да правиш пари от нищо. А за моите крака ще платят ли? М съм.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 122920b42b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Вероятно ти е много скучно, щом си измисляш истории. Няма как някой да разбере самоличността ти в този сайт. Абсолютно анонимно е, както са анонимни и данните ти за банковата сметка. Освен ако не си абсолютно тъп да си снимаш лицето, да се снимаш до надпис на български някъде около теб или да се снимаш на място, което е характерно за теб и по някакъв начин те индикира.
Също така там не се плаща на снимка по 50 долара, която вероятно щеше да знаеш, ако наистина имаше акаунт - там се плаща месечна такса за целия профил, не за самата снимка. Също абсолютно не вярвам някой да те следи вечер.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 0acb49b511
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Разкажи нещо повече за онлифенс и печалбата ти. Като каза тази сума пари и се позамислих малко. Дали и аз да не почна...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 3d5a3f93a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Бести, заради това хората използват туитър за тези неща! Никой нормален българин не използва туитър, затова и няма как да те намерят от там!

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 31ceddae99
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Поредната. Оставете морала ами самоуважение нямате ли.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 0f8c125356
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Има програма, която не зависимо дали си снимала лицето може да ти намери снимките в инстаграм. Задаваш снимките и ако примерно е намерило съвпадение от рода на 90% ти показва профила.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 86a97aa505
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Отиди в НАП и им обясни подробно случката в писмена форма. Там имат доста добри разследващи.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 3d4444bf93
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Номер 5 ме подсети, че наистина е възможно линкът да е такъв, който директно те препраща на твоя профил. Преди години беше много популярно хората да пишат "Обичам един единствен човек.. И това е той" дрън-дрън, поставяха линк към ФБ профил и всеки, който го отвори, директно си отваряше своя профил във фейсбук.

Та... Възможно е човекът да е използвал такъв линк, да не е хакер или нещо подобно, да не знае коя си и всичко останало, а да иска да те изнудва за още безплатни снимки и т. н.

А относно сянката - изправи се срещу нея, вземи си лютив Спрей, защото с нож трудно ще се справиш. Възможно е да е просто параноя, заради заплахите в онли фенс. По принцип звездите имат доста фенове фанатици, които не успяват да ги открият. Не вярвам да си успяла да си намериш фен, който хем да е фанатик, хем да е хакер, хем да те следи по улиците.

Успех и се надявам всичко да е просто параноя!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 4336f5899d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Преди да коментирам нещата искам да кажа че не съм българин, за това не пиша првилната граматика.

На мен ми се струва, че си малко измислил история че платформа онлифенс не предлага с жалост по никъв начин дигитален маркетинг или оптимисаци за търсачки, тоест посещение на онлифенс от кви сайтове са получили ако профилът ти е развил бързо?

Не ме разбирай грешно, но много българки се обърнат към нас заради сео узлуги да имат посъщение към профили в онлифенс. Иначе си имаш само аматюрският вариант ИНСТАГРАМ.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker