Шефа ме обижда! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Шефа ме обижда!
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 5797 пъти
Здр от 1 месец работя в една фирма и в началото нещата не вървяха добре, като всяко ново начало е трудно. Имах малко търкания с другите докато свикнат с мен, но с времето нещата се изгладиха. От скоро имам проблеми със шефа ми, който всяка сутрин е "крив" и винаги търси под вола теле и си търси някой, на който да си го изкара. Имам чувството че е някакъв нервак и има слаба психика след като ми звъни по телефона и ми прави незначителни забележки, започва да вика и нервничи и иска едва ли не човек да му е като роб и да го контролира. Непрекъснато ме командва и едва ли не заповядва. Една сутрин ми се развика пред колегите защото бях объркал куриерски пратки, които не били за нашия адрес. Опитах се да запазя самообладание и му отговорих че може да се върнат обратно. Той обаче се разгневи още повече и започна да ми вика че съм бил тъпанар, идиот, работел съм безотговорно.
Според мен това не е правилно но бих искал да споделите и вашият опит. Все пак всеки си има някакво достойнство и немога да позволя така да ми говорят дори да ми е шеф. Веднъж, два пъти преглъщаш и си мълчиш но ако го направи още веднъж мисля че няма да ми издържат нервите и ще си тръгна от тази фирма. Много работа, много изисквания за малко пари това е. Споделете вашият опит и какво мога да направя в тази ситуация. В крайна сметка всеки път си има първи път, трябва да имаме повече търпение един към друг всеки си има някакви нерви.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 162bbe6568
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За тези думички, които ти е казал си има ред по НК, с частно наказателно дело

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: f30539c983
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Оставам с впечатлението, че отначало ти не си създал много добро впечатление. И най-вероятно проблемът е бил в тебе. Не знам какво точно е ставало.

Но като чета тези редове: "всяка сутрин е "крив" и винаги търси под вола теле и си търси някой, на който да си го изкара. Имам чувството че е някакъв нервак и има слаба психика след като ми звъни по телефона и ми прави незначителни забележки, започва да вика и нервничи и иска едва ли не човек да му е като роб и да го контролира. "

... мисля, че ти взимаш много навътре нещата. Той си е такъв и го приеми като такъв. Има и такива хора, от чиито усти мед и масло не текат и в никакъв случай не означава, че има точно тебе пред вид. Той и с другите така се отнася.

Прочети следните истории

http://spodeli. net/9/story-37524. html
http://spodeli. net/9/story-31493. html

На мен ако шефът ми каже идиот или тъпанар, аз ще отговоря: "Аз никога не викам по хората, че са идиоти и тъпанари, защото не само, че ще ги обидя, но и ще ме намразят. "

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: b524f1ca1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   По добре се махни. моят приятел също беше така и накрая като отиде да си даде молбата даже оня му беше посегнал защо напускал. устата му беше разбита и накрая даже не нможехме да го съдим защото нямало свидетели а свидетелите ги беше страх да говорят за да не се случи същото с тях. махни се и не се занимаваи с такивай с такива боклуци. по далече от тях няма смисъл да се занимаваш само нерви събираш

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 10d76b8832
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Той ти се кара с основание. Все пак ти си направил грешка, постъпил си безотговорно, макар и поправимо си е грешка и не трябва да се сърдиш. И аз като сгафя макар и за дребни неща си търпя мрънканията, не защото нямам достойнство, а защото съм виновна и не съм си свършила работата както трябва.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: bc2af60353
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Съгласен съм с 4. Трябва да е поема отговорност за грешките и навикването на подчинените е един от начините за повишаване на професионалната дисциплина. Ти предпочиташ ли да те уволни със спокоен тон?

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 0f8ac98c7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Обиди го и ти... анално.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 399c230907
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Каквато и грешка да е направил, шефа му няма никакво право да го обижда. Не живеем в 18 век, където с подчинените си правят всичко, което желаят. Тегли му една майна и си търси нещо друго.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: e7ce0a8588
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Номер 4 и 5 Ето това е овче поведение! Хората в България никога не се научиха да си търсят правата, а дори се стига до там, че приемат, че те са виновни за всичко и това да те обиждат и тъпчат е нормално и мотивиращо.
Номер 1 добре го е казал! Щом още от началото се държи така, не очаквай да има някаква разлика след години. Никой няма право да те унижава, обижда или ругае! Работодателите трябва най-накрая да се научат, че зависят от служителите си и им дължат уважение.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 066821b184
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   Благодаря ви за отговорите, наистина и аз мисля че не ми е там мястото. Ще търся друга работа през това време. Посъветвах се и с близки и те ми казаха че това не е нормално. За съжаление българина е свикнал да го тъпчат и обиждат и той да седи безучастно. Не знам до кога ще продължа да се боря, но ако още веднъж ме обиди ще си тръгна от тази фирма... а през това време ще си търся друга работа. Иначе с останалите колеги се разбирам много добре даже завързахме приятелски отношения.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 76b4c8703a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Рабира се, че ще си тръгнеш, сигурна съм, че си го направил отдавна

 
  ...

...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: f7c7cc0340
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Накои коментари ми се виждат много странни тук. Вместо да те подкрепят, четящите на сайта те критикуват. Мисля, че трябва да кажеш на шефа ти да не ти държи такъв тон и да не те обижда, че може да го съдиш. Всеки може да направи грешка и това е човешко. Но постоянни обиди не се търпят, защото може да се разболееш. Не забравяй, че психолози скоро установиха, че една от причините за болестта рак е непростена обида.
Ако видиш, че шефът ти прекалява помисли за друга работа.
А той рано или късно ще си го получи. Всичко се връща и има възмездие.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker