Пребиха ме колежките ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121389)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Пребиха ме колежките ми
преди: 11 години, 27 дни, прочетена 4702 пъти
Жена на 21г. :
Баща ми е американец, отишъл е в България на моята възраст и се е оженил за майка ми по - късно.
След като навърших осемнайсет години реших да отида в Америка, родителите ми още си живеят в България.
Таа заминах защото просто имах нужда от промяна, от нещо ново, от нещо вълнуващо, преживях много тежки раздели с любими хора, бяха тормозена и т. н., обичайното, но това е друга тема, отидох там защото никога до сега не бях ходила в Америка, всички говореха за нея сякаш е някакъв друг свят, толкова различна от нашия, толкова велика и възвисшена, че...
Освен това е и родната страна на баща ми затова...
Та отидох там с нормална сума пари и там ме очакваше моята приятелка от Германия с, която се познаваме от деца. Настани ме докато си намеря квартира, намерих си, изнесох се и започнах висше обр.
Всичко беше на 6 само, че... ми трябваха ПАРИ. Търсих работа на където ми видеха очите, бяха сервитьорка в няколко заведения, касиерка в няколко магазина и заплатата вечно беше шибана. Дори съжалих, че не си останах в Бг където с приятеля ми щяхме да учим, а заминах за непознато място.
Тогава един ден отидох с приятелката ми на нейната работа на, която никога до тогава не бях ходила и какво да видя....? !
Работи в стриптийз клуб на пъпа на Ню Йорк. Заведе ме вътре, запозна ме с колежките си и като ме видя шефа й, ми предложи работа.
Бях толкова отчаяна, хладилника ми беше за боядисване, нямах пари за нищо, не можех да си купя дори превръзки и пръстите ми стърчаха от обувките, знаете как е, и неохотно се съгласих.
Обаче каза, че не можем да се събличаме напълно голи. Устройваше ме, все пак там не влизаха никакви наши познати, състудентите ни не посещаваха такива места, а учеха по цели нощи като ненормали, беше на дълеч от кваратала ни така, че всичко беше в ред.
И само като тънцувах изкарвах доста пари. Доста, докато вчера не станаха МНОГО. И понеже никога до сега не съм изкарвала толкова много се зарадвах, похвалих се на другите момичета и те полудяха. Буквално ме нападнаха, скочиха ми и ме пребиха, оскубаха ми косите, насиниха ме цялата. По принцип не бих се оставила, но пет момичета и то половината чернокожи, представете си за кво става въпрос. Накратко ме смачкаха от бой и ми взеха парите, а моята приятелка не можа да ми помогне.
Сега седя вкъщи и се чудя как довечера ще ида на работа...
Знам какво ще си кажете от тая история, просто никъде не ме взимат на работа, в последните месеци се обаждам на обяви по 5-6 пъти на ден, но...
Ужас.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 26 дни
hash: 1de1339b59
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разкажи всичко на шефа си, защото той е длъжен да знае за случилото се.

 
  ...
преди: 11 години, 26 дни
hash: 9c503eacd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хах, това е поредната история, която за ПОРЕДЕН ПЪТ доказа, че няма смисъл да бягате от България и да търсите "по-добро бъдеще" в чужбина, защото НЯМА да го намерите, и както виждате по-различни от миндили - няма да станете, където и да отидете, ако щете и в Нова Зеландия. Защо всички си мислите, че като отидете в чужбина да учите и да бачкате, само вас чакат и всичко ще ви е 6, ще имате НОРМАЛНА работа и ще забогатеете? Супер малко са хората, които в крайна сметка успяват да си намерят нормална работа, без да ги карат да проституират или да кълчат баджаци насреща... И това са хората, които наистина са учили през всичките тези години и не биха си продали задника за пари. А ти точно това си направила, усетили са те колко си лесна. Дори не си споменала какво си учила и дали си взела диплома, но това вече няма значение.
Авторке, заслужила си си боя, не само защото си се похвалила, ти какво очакваш - да те поздравят ли?? В момента колежките ти се конкурират с теб и всяка е там да изкарва повече пари от другите, продавайки тялото си, и да набута другите колежки, за да има повече за нея. Какво да ти кажа, жал ме е за теб, приятеля ти (ако още си с него) надали знае какво 'работиш', и надали би бил горд с теб. Нали знаеш, че "стриптийза" е само до време? После ще искат и нещо друго, и въобще няма да са "мили" като в розовите ти сънища... а ще те подърпват да косата, ще те удрят.. ще спиш с всеки, който ти плат, и ще се държат с тебе както си поискат, нищо не зависи от теб или шефа ти. Кофти професия си си избрала, но все още имаш шанс да се махнеш оттам, докато не е станало късно. Имаш два варианта. Единият - връщаш се в България, намираш си работа по това, което си завършила, Вторият - оставаш там, зарязваш работата и приятелката, намираш си нова работа на ново място и започваш от "камериерка", ако трябва, щото никой не е седнал зад бюрото веднага, щом е завършил... Освен, ако не си някоя много добра и учена, но едва ли. Та, потърси си работа по специалността, която си завършила... все някъде ще намериш друга работа, дори и да е в друг град, който не познаваш. Успех.

 
  ...
преди: 11 години, 26 дни
hash: 42e6e84c0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не знам каква е тая история и колко е вярна, но определено не бива да се хвалиш с парите си на колежките. Много глупаво си постъпила. Оплачи се на шефа си, но те щом са няколко ще се наговорят срещу теб и само ще ти правят номера от тук насетне. Опитай да оправиш нещата, но в същото време имай наум, че може да се наложи да потърсиш ново място. Как пък във всички щати няма работа и то за американка?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 26 дни
hash: ba8668428c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Браво, момиченце, а сега спри телевизора и отиди да си напишеш домашните....

 
  ...
преди: 11 години, 25 дни
hash: aaee3c48ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Жалко, че се опитваш да продадеш тялото и душата си за пари... И то поне да имаха някаква стойност, а то - докато ти седиш пребита и насинена вкъщи, Fed печатат хартийки в несвяст и обещават, че чак септември ще спрат печатницата (ама дали ще го направят е друг въпрос), като оставят целият останал свят да "пълни" хартийките им със стойност, доколкото може, разбира се.

В US те очакват и още "приятни" изненади! Хормонално "обогатени" меса, пръскани с пестициди и радиационно обработени зеленчуци, ГМО във всичко, ваксини, които водят до такива мутации и отравяния, че на 35-40 години ще заприличаш на слон, освен ако не се храниш с 10-пъти по-скъпи, "органик" и специално подбрани неща, които може да си позволи само човек от старши-мениджър нагоре. Там всичко е "бизнес"! Нищо у теб и в живота ти няма значение, освен ако не успяваш да изкараш някоя хартийка (долар) с него.

Препоръчвам ти да прочетеш това:
http://nikolaijambol.blogspot.com/2012/12/blog-post_9682. html
може и да ти просветне нещо...
Иначе - приятно изкарване там, и не се застоявай много!

 
  ...


...
преди: 11 години, 25 дни
hash: 09b13d309d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Така става като се хвалиш, на работното място няма приятелство дано да ти е за урок. Напусни това място и се стегни, със сигурност ще намириш и нещо друго. Като продаваш тялото си и душата си едва ли ще се чувстваш много удовлетворена от себе си.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 25 дни
hash: 67ad888aca
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Коментар 5 - bow down, thumbs up. ;)

 
  ...
преди: 11 години, 25 дни
hash: 3e937c5ec2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Отвратително. Съчувствам ти. Оплачи се на шефа :). И да ти кажа до някъде и сама си си виновна. Аз като разказвам за страничните ми занимания извън работата и доста хора ми завиждат :). И си имам и аз проблеми в моята работя, която няма нищо общо с хобито и интересите ми.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 6fef13e227
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ха ха ха, това с "хладилника ми беше за боядисване и пръстите ми стърчаха от обувките" беше много оригинално. Първо не се заминава за САЩ просто така, нали трябва виза. Бащати няма ли роднини там? Абе само аз ли мисля че това е пълна измишльотина? п. п имоят хладилник е доста ужулен ама си бачка и няма да стана курва заради хладилник

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: cabb3c8899
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Съчувствам ти! Мила, разбери, че каквото и да работиш, никога не се хвали! Не те подкокоросвам, но щом става въпрос само за пилон и кинтите са добри, бори се! Говори с шефа, той има интерес от теб и, ще оправи нещата. Аз, пробвах миналото лято тук в БГ- не беше лошо, но колежките бяха злобни и завистливи, особено щом си по-хубава. Ти си решаваш, как да продължиш. И запомни- никога, ама никога не се хвали пред колеги.
Успех, каквото и да избереш.
Ел.

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 5d5d29e9c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   По голяма фантазия не съм виждал

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 62e444a536
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

13.   Ако приемем историята за реална що за коментарите са повечето? ! Тук някой е писал, защото не се чувства добре, защото е самотен, объркан, оскърбен...
Тези, които критикуват към вас:ВИЕ ЛИ СТЕ НАЙ-ЦЕЛОМЪДРЕНИТЕ, ВИЕ ЛИ СТЕ СЪДИИТЕ, ВИЕ ЛИ НЯМАТЕ ГРЕШКИ, ПРЕСТЪПЛЕНИЯ. ВИЕ СТЕ АНГЕЛИ? !
Ако това момиче греши някъде, то вие грешите в друга посока.
Странно как намирате време за критика, а за помощ и добро не ви е лесно.
Тук в анонимното пространство хулите, а интересно в реалността кои сте...??? !!!
Колкото и да се укрива тук някой винаги се чувства дали е просто добър човек или прикрита зла мишка.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker