Шефа мe харесва, а аз съм омъжена и не искам да имам никакви лични отношения с него! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Шефа мe харесва, а аз съм омъжена и не искам да имам никакви лични отношения с него!
преди: 10 години, 10 месеца, прочетена 8666 пъти
Здравейте,

Имам сериозен проблем и не знам как да се справя с това!

Аз съм на 30 г. и до сега съм излизала от доста неловки и трудни ситуации, но сега просто не знам как да постъпя.
Преди повече от 9 месеца започнах работа в нова фирма след майчинство, обаче още в самото начало усетих, че шефа ми ме харесва ( има сексуално влечение към мен). Той е женен, но с жена му нещата не вървят. Знам че си пада мачо сменя любовниците често. Като се има в предвид че изглежда доста добре и има и пари, не му представлява проблем да има всяка, която си пожелае. Знам, че си пада по по-младички, той на 43г. , а излиза с 20-22 г. незмам защо обаче забелязвам, че ми има мерак. Постоянно търси начин да говори с мен, дори си позволява и дребни закачки, аз се опитвам тактично да го игнорирам, но все пак ми е шеф и от това зависи и работата ми и няма как да го отрежа рязко. Аз съм щастливо омъжена и не съм от жените, които обичат флиртовете още по-малко пък съм склонна да изневеря. Напротив! не мога дори и да си помисля да предам любимия си човек! Трудно ми е защото не знам как да се държа с шефа ми, не искам да си изгубя работата ( много трудно я намерих) никой не иска жена с малко дете на работа, предполагам повечето от вас знаят как е. Не ми е приятно обаче и постоянно шефа ми да прави опити да ме сваля. Не е дързък, напротив доста дискретен е и подхожда внимателно, но си личи че иска нещо от мен.
Моля ви за съвет!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 10 месеца
hash: 51e6ee4276
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Решението е много просто, ако човекът не е някой ненормален простак или маниак - просто накарай мъжа ти да те вземе от офиса и ги запознай или покани шефа си със семейството му на някакъв вид градинско парти у вас.
Друго - сложи голяма снимка от сватбата си и бебето на бюрото си, започни да говориш за семейството и мъжа си, за почивките си. Ако е умен, ще се откаже.
Грешката ти е било, че не си говорила за личния си живот на работното място. Промени това, защото може той да е останал с впечатлението, че ти нямаш щастлив брак. Това, че е коцкар и ходи с жени не значи, че бракът му не върви, между другото. Не можеш да си представиш, но има и подобни семейни модели (не, че ги одобрявам)
ж29

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 02bea85c2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

2.   Благодаря за отговора!
Няма как да стане градинското парти, тъй като мъжът ми познава шефа ми, не лично, но имаме общи познати, и от тях знае какъв е( че е мачо и т. н. ) още когато започнах работа мъжът ми малко се намуси и от време на време започва да ме гледа съмнително и ме подпитва дали шефа ми не иска нещо от мен. Аз естествено отричам - нямам намерение да се карам с мъжът ми при положение, че аз не давам никакви индикации на шефа ми, че ще си легна с него, пък и мъжът ми е достатъчно ревнив по принцип, че да му разказвам за опитите за свалки на шефа ми и да стане още по зле и да си имам проблеми в къщи. По отношение на снимките и разговорите за семейството ми си права, нямам снимки на работа на семейството си, за брака си съм говорила с колегите дори и с шефа още в самото начало и съм дала да се разбере че обичам и държа на мъжа си може би и затова шефа ми е толкова предпазлив и не е подходил директно към мен, а само намеква. Не знам, много ми е трудно защото искам да страня от него за да избягвам намеците, но пък все пак съм и на работа и е неизбежно изобщо да не се срещаме или да не говорим.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 2602a0bd30
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

3.   "Щефът МИ харесва" или "Шефът МЕ харесва"... разликата е огромна!

Недей пък и ти като партизанка с тези лозунги и удивителни. Ако използваш по-малко думичките "никога" и "винаги" ще си по-честна със себе си, а и ще звучиш далеч по-сериозно.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 02bea85c2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   от Авторката: към 3. Ако си прочел/а статията ще разбереш че е " МЕ харесва" Съжалявам за допуснатата печатна грешка в заглавието. И ако си достатъчно грамотен/а ще знаеш къде и как се поставят препинателни знаци. Не знам къде видя да съм използвала думички като "никога"или "винаги".
Помолих за съвет не за критика!
Моля комплексирани и "хейтъри" да не пишат!

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: bddc24ce80
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Казаното от номер 1 е абсолютно правилно. Дори самата ти ще се издигнеш в очите на шефа си ако го запознаеш със съпруга си.

 
  ...


...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 9ab2d8defe
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Намекни, че си щастлива с мъжа си, говори малко за това, че ще те вземе от работа, че ще излизате някъде на почивка и така нататък. Ще схване намека. Или просто стой на страна, дръпвай се от него, спазвай дистанция, на закачките му реагирай сериозно. Както в пубертета момичетата режат момчетата мило, правят се на тъпи, уж че не схващат и стоят на една страна от тях, избягват флиртовете им и реагират сериозно на тях, понякога дори леко грубо- без усмивки, без кимания, без отвръщане със закачка, без нищо. (хвърлят ги в приятелската зона, както се казва)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 6dda35b834
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   Всеки прави грешки в писането Номер 3. И нека не се опитваме да се правим на много хитри и много знаещи, поставяйки авторката на мястото на някоя жена, която си пада по шефа, но ту я сърби, ту я боли... Нека не бъркаме нашите предишни кофти опити с нейните :) малко е лицемерно, не мислиш ли? Пиша в мн. число, защото съм сигурна, че още много хора ще се хванат за това "ми". Не злорадствайте, хора!

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 2c4fbd06b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

11.   от Авторката : Благодаря на всички за съветите и разбирането. Прави сте, че ще трябва да говоря повече за семейството ми и да му дам да разбере ( на шефа ми), че не представлява интерес за мен. По отношение на тези, които злорадстват знам, че много измежду тях явно са били или са на мястото на шефа ми и сигурно са били пренебрегнати или пък жените им са им сложили рога с шефовете си. Всеки има право да изказва мнение и да пише каквото си иска, вкл. и да обижда или да си избива комплексите особено когато е анонимно. Не съдя никой. Според мен няма безгрешни хора и никой няма право да съди друг защото не се знае дали някой ден няма и той да изпадне в същата или подобна ситуация.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 7cb52007fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здр-те. Аз също съм жена и искам да ви попитам как да се справя в ситуация, като тази на авторката. При мен разликата е, че аз не съм семейна. Нито съм обвързана с някого.
Очаквам сериозни отговори.
Благодаря.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 76ba608ea8
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

13.   На такива жени винаги съм се чудил. Какво се чудите толкова? Когато една жена усети такова нещо от колега или познат(че я сваля), а тя иска да е вярна на партньора си трябва да направи следните неща. Първо да избягва да общува с тоя човек, а ако това се налага само по работа и никога да захваща излишни разговори с него и да се смее на шегите и закачките му. Ако тоя дразнител продължава да бъде настоятелен и не разбира от намеци, кажи на съпруга си да те чака след работа, викни и шефа ти да дойде с теб навън и поговерете тримата. Щом ти е шеф мъжа ти нека да остане по-пасивен, ако е за колега може и директни заплахи. Обясни му пред мъжа ти че си обичаш съпруга и не ти е приятно да ти прави намеци и предложения и той ще разбере че щом всичко си казала на мъжа си и нямаш тайни от него значи е обречен да те свали и ще се откаже. Ако и това не помогне напусни и си търси друга работа, кое ти е по-важно - да останеш няколко месеца на борсата или да ходиш на работа под стрес и да те подтикват да си развалиш семейството? Това с напускането защото ти е шеф, ако беше просто колега мъжа ти и още 1-2-ма негови приятели да го изчакат след работа и да го "посъветват" с 2-3 шамара и ритника. Това при положение, че след първия сериозен разговор продължава да те тормози де, защото иначе няма нищо лошо и незаконно да сваляш жена. Аз на мойта приятелка такива съвети съм й дал, до сега имаше 2-3-ма мераклии колеги, но тя си се справяшв сама. Щом спираше да говори с тях те се отказваха и дори не се наложи да ходя аз. Аз съм им казал, ако някой те сваля първия път идвам като човек и му обяснявам да не минава на по-малко от 2 метра до тебе, и ако пак продължи втория път отивам с един мой братовчед, който е 140кг и го чакаме след работа и неговия срам няма да го има никъде. Но до сега не се е налагало да се стига чак до там.

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 235b635865
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

14.   Четох, четох съветите и взех да се чудя какво става тук? Съвети като избягвай човека са толкова смехотворни, че не знам този който ги е писал дали изобщо разбира какво е писал. Това не е някакъв адрес на две пресечки, който да избягваш. Ти работиш с този човек и няма никакъв шанс да го избягваш. Сега да си кажа и аз мнението. Може да ме оплюе авторката и да ме нарече фантаст, но вътрешно и тя самата знае, че пиша истината. От цялото изложение "Шефа мe харесва, а аз съм омъжена и не искам да имам никакви лични отношения с него! " се разбира следното: Шефа ми е много готин пич. Умирам да му се отдам, но същевременно с това се страхувам страшно много от това. Морала и страхът те спират а цялото ти съзнание иска да му се отдаде. Толкова много си поласкана от това че те харесва, че вероятно вече си се влюбила до уши. Страхът ти идва от това, че ще преспи с теб няколко пъти и след това ще те зареже, вероятно може и да те уволни. И си много права, ако му се отдадеш точно това ще стане. Ако не вървяха нещата в семейството му отдавна нямаше да е семеен, това също ти е пределно ясно. Пича си пада по жени, като всеки мъж и иска да има всяка която пожелае, но докато я обладае, след това тя става прочетен вестник. Знам че ще спориш и ще отричаш до последно това което написах, но вътрешно си знаеш че е така. Съвета ми е ако имаш нужда изчукай се с някой готин пич, но не го прави с човек с който работиш още по-малко с шефа. Виждам, че си зажъдняла за мъжко внимание и здрав секс с готин мъж. За това не вмъквай думи като щастливо омъжена. Жената спира да е такава след няколко години брак, същото се отнася и за мъжа.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 1fc3a8e43f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

15.   До номер 14-ти пък много знаеш бе шефе? Само твоята жена ли е нещастно омъжена и ходи да се чука? Май да! Има жени и жени! Твоята ли жена наблюдаваш колко е незадоволена и как ходи да се чука нагоре-надолу! Ами да-мек си, пък си и тъп!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 525551824f
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

16.   Честно казано не разбирам какъв е проблема и каква дилема те мъчи.
"Да го изчукам и да запазя за още малко работата си или да не го изчукам и да запазя семейството и честта си"?
Според ме, в случая няма нищо нередно, освен отношението към съпруга ти.
Това, което споделяш тук, би трябвало да го споделиш с него, а не с нас.
Освен това, доколкото разбирам, шефа ти е деликатен и разбран човек, с който винаги можеш да поговориш.
Щом имате толкова чести контакти и щом той си позволява намеци и закачки, за да подскаже намеренията си, позволи си и ти един извънслужебен разговор, за да му подскажеш своите.
Ако те цени като служител, не би те изгонил, а ако ли не, ще те смени така или иначе.
И нещо, което съветвам всички в подобно положение - запиши някои от подмятанията му. Вече всеки телефон има voicerecorder.
Не ме питай защо. Просто го направи и си ги съхрани някъде в комютър, поща или където и да било.
И... най-важното - дръж мъжа си в течение, а не го изолирай.
Ако на него му нямаш доверие, на кой? На нас?

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: a6517c5046
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

17.   Номер 16 е прав - като криеш от съпруга си тази тайна все повече те сближава с шефа и отдалечава от съпруга.
Освен ако номер 14 е прав и наистина тайно не си мечтаеш да се случи нещо по-така и си оставяш вратичка.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 47f051fd26
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

18.   Ще си позволя и аз да ти намекна - дали не оставяш умишлено вратичката леко открехната. Изобщо ли не се стараеш да си секси на работата си. Парфюми, пози, задържани, чести погледи... Не питам - замисли се. Конкретен съвет: при възможност лансирай (и сред колектива), че мъжа ти те ревнува и вдига страхотни скандали. Знам, че не е приятно, но съм почти сигурен, че ще има ефект. При положение, че не му е проблем да си намира лесно други (даже по-... ), разбирайки за наличието на риск, скоропостижно ще се откаже от теб. Друг е въпроса за това дали няма да те изхвърли от работа разбирайки, че не може да те има. Но ако си убедена, че те държи с абсолютното намерение да те чука - просто ще трябва да решиш: ще му дадеш ли първо да те мине и като ти се насити да те изхвърли или направо ще си хванеш пътя.
Извинявай за прямотата, но така ги виждам нещата. Дано греша!

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 4061a83a9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

19.   Чета и се чудя - дали дамата иска да се похвали, че шефът й я харесва или просто се опитва да покаже на останалите тук, че е харесвана жена.
Скъпа моя, ако беше щастливо омъжена - началникът ти щеше да ти досажда, а не да те харесва. Ако ти не му даваше поводи /с държание, погледи и т.н./ надали той щеше да има нерви и да хвърля сили 9 месеца да те ухажва и да си прави дребни закачки с теб заради единия секс. Пишеш и че "Постоянно търси начин да говори с мен". Ами нормално, моето момиче, началник ти е - трябва да говори с теб. Ти какво искаш - да ти праща писма с пощенски гълъб ли?!?!?!
Защо ли си мисля, че си хлътнала до уши по него и си фантазираш или просто вече си правила секс с него и сега те гризе съвестта и те разкъсва ревността, та чак си проучила въпроса с това, че "не му представлява проблем да има всяка, която си пожелае", а и ЗНАЕШ "че си пада по по-младички, той на 43г. , а излиза с 20-22 г." Какво стана - правихте секс на бюрото му ли и после те отсвири и започна да заглежда по-младите ти колежки....
Недей така - поне бъди честна към себе си, дори и да не си честна към хората тук.
И аз съм работила, и аз съм имала началник, който се опита веднъж да си поиска и втори път не посмя. И какво - не са ме уволнили. Просто се разбрахме като големи хора. Но не знам ти какво не можеш да се разбереш с него - нали уж пишеш, че си на 30 години, е би следвало да си пораснала и да знаеш какво искаш.

Сори, ако писаното от мен звучи малко грубо, но.... от твоето писмо и начина по който си се изразила.... аз разбрах това...

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: eb9347ce07
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

20.   В началото съветите бяха нормални. Но един злобен коментар и останалите почнаха-от номер 14 до номер 19. Вие пък от къде се извъдихте такива разбирачи, та почнахте да обяснявате какво искала да каже авторката, какво не си признавала, че иска, от какво се страхувала и т. н. На мен подобно нещо не ми се е случвало. Но една моя колежка-неомъжена-беше подложена наистина на тормоз. Шефът я преследваше постоянно. Накрая му омръзна от строгото й държание и се отказа. Но я преследваше поне седмица-две.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: a6517c5046
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   От къде се извъдихме такива разбирачи ли? От опит и наблюдения.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 6e3ee8da6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   Винаги има начин да се измъкнеш, но е за жени с чувство за хумор и артистки. Да реагираш със смях на закачките му и наистина добра е идеята да вмъкнеш какъв ревнив съпруг имаш! Тук ефектът ще е светкавичен, на никой не му се разправя с ревнивци, даже и на отявлените коцкари! Аз ти вярвам, ти се просто сериозна, леко срамежлива и неуверена жена, нямаш сили да се опълчиш или пък да реагираш със смях, поставяйки го на мястото му много елегантно! И аз съм такава- по-лесно ми е да се намуся и да показвам колко съм обидена от авансите на някой натрапник, отколкото да го разкарам иронично. Но... сега е моментът да се научиш. А ако изгубиш работата си заради това, не мисля, че ще стане, осен ако шефът освен женкар не е и долен мръсник. В най-безобидният случай просто се прави на разсеяна и неразбираша! Прости си пасувай, все пак насила няма да те закара някъде. Избягвай да оставаш насаме с него! Все някога ще се откаже!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: fd66432276
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

23.   Харесвай го и ти.

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 294dccfa15
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

24.   Много прости мъже имало на тоя свят, много! По коментарите съдя, де. Авторката си го просела, искала го, оставяла вратички и прочие умности, Бог знае откъде измислени. Такива неща са много сериозни и крайно неприятни, защото се налага жената да избира между работата си и това да напусне, за да се отърве от преследвача. Неслучайно в законодателството има понятие като "сексуален тормоз на работното място". Освен, че е адски противно да ти се натиска някой колега или шеф, към когото се отнасяш само колегиално, тормозът е и трудно доказуем, което позволява на противните сексманиаци да се възползват, изнудвайки жертвите си със заплахи за изгонване от работа или подобни. Жалки същества. Мен преди години един колега ме тормозеше така. Реших си проблема, като отидох и казах и на шефа, и на жената на въпросния колега. Дали след това той е имал проблеми - не знам и не ме интересува. Но после ме заобикаляше от два метра разстояние.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker