БОДУ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121284)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6475)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

БОДУ
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 2070 пъти
Работя като пропусквателен режим към общинска служба-която всъщност още я няма, защото не ще да се премести от пъпа на София пл. Славейков в Надежда, и пазя само бюрото за 240 лв. на месец, по 10 часа на ден като общината плаща за мен 580 лв.! Удържат ми за дрехи и ПЛАТЕН ГОДИШЕН ОТПУСК ПО 32 ЛВ. ВСЕКИ МЕСЕЦ! И на всички други. Това е връзкарска фирма и само близки на началството Георгиев и на Пешев, които си разиграват коня като фирмата да им е бащиния, работят на хубави места и взимат повече пари с двойна ведомост. Хора с откровено проявяващи се психични отклонения работят в детски градини и в общините. В същото време в общината в Л. се назначава човек, който си е абсолютен психо! Защо не искат освидетелстване? Имало е бой там! Има качествени хора, които кандидатстват за работа, но не ги взимат, защото не им трябват интелигентни хор. Студенти не издържат и 2 месеца и си отиват. Текучеството сред не връзкарите е голямо. Не ми пука да си кажа името, защото така или иначе ме прецакват и ще си ходя. Зная, че няма да ми върнат парите за отпуската и дано поне ми платят дните, в които съм на работа. Оги

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: a5ced50d6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Отиди в Г4С Секюър Сълушънс България ЕАД.
Това е най - добрата охранителна фирма.
Превеждат всичко точно.
Аз съм от гр. София и работя като охрана на Бизнес Парк София.
Работата е супер. Фирмата е перфектна. Голяма фирма е. Най - голямата в света. Охранява всякакви обекти по целия свят. Охранява президенти, шейхове, министри, депутати, политици. Охранява нефтени платформи, резиденций и много обекти по целия свят.
Фирмата води началото си от Англия. Охранява ценни пратки и товари. Тя е най - големия спец в охраната на ценни пратки и товари, както и в охраната на обекти по целия свят, а и у нас.
Впрочем сега е станала още по - голяма.
Това е най готината фирма, в която съм бил.
Там съм от няколко месеца. Условията на труд са много добри. Фирмата е най добрата в охранителния бранш.
Тя предлага прекрасни условия на работа.
Коректна и точна е.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 5744317f7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това не е вярно! Заплатите са най-ниските в бранша - говоря за обикновен охранител на общината. Как така се знаеше, че точно БОДУ ще спечели конкурса на Соф. община и как може Георгиев и Пешев да си назначават техни хора, които са с нелицеприятна външност, поведение и откровено психично неустойчиви - стигнало се е до бой в община Люлин, където охранител е бутал клиенти и дори шефката, а на другия ден назначава съвсем откровено налудничав охранител. Тези пенсионери с вид, поведение и минало на фатмаци представят тази8 фирма. Защо не взимат интелигентни хора за постовете пред общините, а някакви смотани дъртаци. Влизам в Надежда и един с бяла коса и мърлява измачкана униформа, обувки не виждали боя последните 2 години дреме с изпъчен корем. Идваше ми да плесна сръце под носа му, за да се разбуди и да влезе в час. Нямам против охранителите на шейхове и т. н. Може би наистина са подбрани. Говоря за хората с 240 лв. заплата, които са лицето на фирмата в общинските служби. Наистина, кой ли друг би дошъл да работи за тия пари с нормално изглеждащи външност, поведение и обноски? Седи си човекът на община Надежда на припек и се клати на пети и пръсти. Идва в 9 и си отива в 5 часа. За 240 лв.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 5744317f7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Какъв е механизмът за назначаване на охрана към административните служби на общината? До сега явно е на случаен принцип, по усмотрение и връзки с прекия началник. Ужас ме обзема за детските градини на територията на гр. София. Трябва да бъдат наложени изисквания за критериите при назначаване на охрана на общинските обекти. Служителите да притежават морални качества, психологически устойчиви, да притежават етика в поведението и култура в обноските, заинтересованост и пристрастие към дейността, която извършват и поемане на лична отговорност пред вас и гражданите. С една дума, качествени служители.
Парите, които се отделят са достатъчни, за да се наемат подходящите хора, а не тези, приближени на определени лица, кадруващи във фирмата

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker