Сексуални намеци - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Сексуални намеци
преди: 10 години, 2 месеца, прочетена 4254 пъти
Здравейте! Пиша ви, за да потърся съвет, за да изляза от ситуация, в която не съм вярвала, че някога ще попадна. Наскоро започнах работа. Омъжена съм от 3г. и имаме прекрасно момиченце на годинка и половина. Обичам безкрайно мъжа си. Харесвам живота и професията си. Най накрай си намерих добре платена работа по специалността в града, където живеем. Днес шефа ми на няколко пъти ме хвана за ръката и посегна да ме прегърне, което меко казано ме шокира, защото първо не съм го очаквала от него, второ е на годините на баща ми и трето с нищо не съм дала повод нито намек за нещо подобно. Сега не знам какво да правя. Първо не искам да напускам, защото си харесвам работата и много ми се работи. От друга страна ме е страх, че ако го отблъсна директно ще направи живота ми черен. А от трета страна се притеснявам да не гръмне целият град в слухове, че нещо има между нас, ако предприема някакви действия, защото все пак той винаги може да каже, че аз съм го провокирала по някакъв начин. Уважавах го много. Имах му доверие. Все пак ми даде страхотен шанс. Но единственото нещо, което исках е да работя. Всеотдайна съм в това, което правя. Стриктно си изпълнявам задълженията. Идвам 10 минути по-рано от установеното работно време. А сега си мисля, че нищо от това няма значение, след като нещата явно са били съвсем други. Все пак му казах, че не съм такъв човек, че го приемам само като шеф и че с поведението си ме притеснява, а и че така ще ме принуди да напусна. Какво да правя. Споделих с мъжа ми. Той ми вярва безпрекословно. Но дали и останалите хора биха повярвали ако заведа дело за сексуален тормоз.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 2 месеца
hash: b56427faca
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Започни да се обличаш по-консервативно и спри да идваш преди началото на работното време - това не се харесва при колеги и му дава шанс да остане на саме с теб.
Задължително си сложи снимки на семейството си на бюрото ти и между другото му се похвали с мъжа си и с детето. Ще му стане гадно и ще престане, ако е човек. Директно го попитай за неговото семейство.
Често такива шефове нямат сериозни намерения, а просто искат да се почувстват още привлекателни и желани, но като му дадеш ясен сигнал, че си щастлива съпруга и майка, той ще почне да те уважава повече и ще забрави за началните си намерения.
Особено често разказвай за детето - нека снимката да е на компютъра ти и така нататък, често казвай - трябва да взема детето от училище или детска градина или „детето ми има кашлица, да знеш някой добър лекар“ или „мъжът ми това и онова“

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 8e56782f56
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Много благодаря за съвета. Интересното е, че до сега не сме говорили по нито един личен въпрос. Той дори познава мъжа ми. Но никога не е задавал лични въпроси, нито пък сме обсъждали лични неща. Винаги сме говорили само служебно. Не съм се задържала в кабинета му повече от 10 минути, а в моя кабинет е влизал само веднъж и то беше когато ме назначи на работа. Затова сега изведнъж направо ми дойде като гръм. Направо нямам обяснение за това му поведение. А и досега съм работила с доста мъже и никога никой не си е позволил да прекрачва границата.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: ddc80757ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Във всеки дефект е скрит по един ефект! Не си режи шанса да станеш шефка!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 8e56782f56
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Въобще нямам такива амбиции. Искам спокойствие и сигурност.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 1d32022d6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Сложи си семейна снимка на бюрото и говори повече за семейството си, колко сте щастливи и се обичате и т. н.

 
  ...


...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: f9cf9c087d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Питаш дали останалите биха ти повярвали ако заведеш дело за сексуален тормоз...Какво те интересуват другите-нали мъжа ти ти вярва безпрекословно.
Колко е гадно това ,което описваш и колко жалко,че културата на много шефове в БГ е такава...ориенталска.
Аз съм преживявала нещо подобно преди години-без да давам повод,нито пък да съм такава жена да ми пускат ръка и задирят и знам какво е...
Може да те пробва дали си лесна,отбивай му атаките,но ако продължава това така не е ли редно да се оплачеш на неговия шеф.Едва ли тогава ще продължава така.Това със снимката на семейството е добра идея,но тоя ако е темерут тогава как ще се спасиш от тоя досадник?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 40591dd159
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пусни му дискретно.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 3c5d2b0677
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Ясно е, защо се е съгласил да те вземе на добре платената хубава работа. Мислел е, че ще може да му станеш любовница. Вариантите са два: или се съгласяваш и запазваш работата си, или му режеш сексуалните намеци още от начало и в близо бъдеще ще се окажеш безработна. Може да измисли хиляди причини поради които да те съкрати. И ще си намери друга мацка за твоята работа, която вече ще му пуска.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: e6414cba32
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Трябва да му дадеш ясен, но дискретен намек за това, че семейството ти е номер едно за теб, след това работата (и само работата). Както вече писаха другите, снимки на съпруга и детето на работното място, разговори около детето, щастливия семеен живот и др. неща от сорта. Трудно е да се направи психологическа картина на човек, за когото имаш толкова малко впечатления и не познаваш по-подробно. Аз самият съм шеф също и познавам доста колеги, шефове на някого, някои от които са се опитвали подобни неща. Определено такива забежки, да го наречем, говорят за слабост в характера на ръководителя - той трябва да сплотява екипа си а не да го отблъсква от себе си. На работното място се говори делово, по работа.
За да не се случват такива неща, осен добавеното доъук мога да те посъветвам да избягваш да оставаш насаме с него, където и да било - влезе ли той при теб и няма никой, вършиш си работата, намираш поводи да ставаш, да се движиш, ясно да му покажеш че си абсолютно безразлична към каквото и да било интимничене от негова страна.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker