Търся си надомна работа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Търся си надомна работа
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 5761 пъти
Искам да си намеря надомна работа, ясно е че не се изкарват много пари от това. Искам да разполагам с времето си, същевременно да си изкарвам и някой лев, колкото да правя нещо. Помагайте. Ако някой има опит, нека го сподели. Зная, че има много фалшиви и подвеждащи обяви за работа от дома с компютър. Посъветвайте ме, мили хора.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 5e7490cc3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

1.   Преводи, но за това се иска квалификация

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: c8725b7901
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

2.   Това, че работата е надомна, съвсем не означава, че ще разполагаш с времето си, даже обикновено е точно обратното. Надоманта работа обикновено е по-продължителна, защото е на свободна практика и колкото работиш, толкова ти се плаща. Това е като наркотик, все искаш повече, защото нагледно виждаш как ти се плаща повече. Още повече че в началото ще трябва да работиш настина много, за да си изградиш име и за да изкараш изобщо някакви пари. Това не е като да си знаеш на края на месеца сигурната заплатка макар и не толкова голяма.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: e883969d51
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Не е задължително да се изкарват малко пари. Има и за повече, зависи от уменията ти. Има доста сайтове са freelance т. е. работа на компютър от вкъщи. odesk, freelancer, elance, fiverr.
Последният е за 5 долара сайт, ама това не значи, че ще изкараш само 5 долара. Има обяви примерно 5 долара за превод на определен брой страници. 99designs е за дизайн freelance сайт. Има и други сигурни. Много професии могат да се работят от вкъщи на компютъра. Аз не съм практикувал, но сайтовете са си реални и си плащат работодателите. Опитвам се да науча някоя полезна професия и аз :)

Ти какво разбираш под работа на компютър?

За цъкане на реклами, и лайкване на страници във фб не се плаща или се плаща много малко. Надомните работи от типа на шиене на ушички на някакви играчки също не ми звучат добре. Не казваш какъв опит имаш и какво точно търсиш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b8a0512832
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Интернет и компютър са достатъчни за доход. Причината за фалшиви обяви са истински такива, просто трябва да търсиш! Причината да има фалшиви пари също са истинските такива! Предполагам разбираш.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: efcf4ab00c
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

5.   Авторе, надомна та работа не е толкова лесна. В изброените сайтове се искат реални умения, место се работи под таймер, поставят ти се оценки от клиентите ( наскоро един такъв мръсен номер ми врътна, че 3 дена не мога се осъзная на кой свят съм), конкуренцията е голяма.
Има много стрес - на мен напоследък не ми понася стреса никак. Времето сам си го разпределяш, но в общи линии като не работиш се чувстваш често застрашен и виновен.
Моят съвет е да си намериш нормална работа, ако обстановката ти го позволява.

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 90ed0d9be5
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

7.   Здравейте,

Eто идея за надомна работа чрез Интернет. Надявам се с това предложението да успея да помогна на хора търсещи законна надомна работа.

Ето сайт, на който можете да намерите повече подробности - www.ivelina.6x21.com

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 972a2c3c54
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До коментар 3,

Когато се търси работа ОТ ВКЪЩИ ключовите думи с които трябва да се търси са: work from home, from home; homeofficе, home office; remote, remote work; distance; (на английски език)

Freelance (freiberuflich) означава на свободна практика. Това означава, че работникът не е обвързан с никакви договори с работодателя. Това е по-скоро термин, който описва трудовото правоотношение между работник и работодател отколкото някаква професия на „свободна практика“ или надомна работа.

https://www.jobboardfinder.com/en/ - това е световна търсачка (или платформа) със 987 (към момента) сайтове за работа от 244 държави. Тука могат да се търсят сайтове за работа безплатно. Работници или фирми могат да намерят сайтове за работа ОТ ЦЯЛ СВЯТ, където да намерят (всякаква работна позиция) или да публикуват (всякаква работна позиция) .

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker