Надомна работа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Надомна работа
преди: 9 години, 1 месец, прочетена 2856 пъти
Здравейте на всички,
Аз съм студентка 3 курс и много искам да работя нещо надомно или дистанционно. Тъй като няма опит в тези неща искам да попитам има ли хора, които са работили по такъв начин и как да разбера кои обяви в интернет са истински. Нямам за сега възможност да работя на място, тъй като съм се захванала с един проект, който не ми позволява, но имам нужда и от финанси, хехех.
Затова бих се развала да пишат хора, които имат опит с тези неща.
Благодаря Ви за отделеното време

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 1 месец
hash: f8f2cc3ca2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз се интересувам от темата, така че ще следя ;-) И аз моля, който има информация по въпроса да пише! :-)

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 0e70b64f25
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Никой не иска да казва, като пишем че сме безработни ни плюят та се скъсват, но за съвет и помощ никой няма, но вижте в секс темите даже и ги поощряват.... Правете си изводите

 
  ...
преди: 8 години, 26 дни
hash: 21e549f7bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Започни да се самообучаваш на програма за триизмерно моделиране, например 3DS Max или AutoCAD. Може и Corew Draw или Adobe Photoshop. Не са трудни. След няколко месеца ще си толкова напред в материала, че спокойно ще можеш да си намираш поръчки за надомна работа по Интернет или в рекламна агенция, докарвайки си доходи от порядъка на 1000-3000 лева месечно. От теб зависи.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 25 дни
hash: 5bbcea8700
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Aвторке, не казваш какво умееш да правиш?
Преди време и аз си блъсках главата като теб, докато бях студентка. Накрая ми хрумна идея, от която си докарвах по над 2000 лв. на месец към края. Отказах се, защото реших да се реализирам по специалността си, която ми дава шанс за по-голямо разнообразие в работата и повече пари след известно време (в момента не вадя 2к). Защо не се замислиш в какво си добра, от какво имат нужда хората и за какво биха ти платили (и то сума, която те устройва и теб)? Дистанционно можеш да правиш много неща, въпросът е в какво те бива. А и никой не е казал да го правиш дистанционно - можеш да гледаш деца, да разхождаш кучета... не знам в какъв град си, но в по-големите градове хората са много заети са склонни да платят на някого, за да не се мъчат да си чистят вкъщи през почивните дни.

 
  ...
преди: 8 години, 24 дни
hash: 55d6b11e07
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Това е супер ама за тези които имат компютър.... ами другите?

 
  ...


...
преди: 8 години, 23 дни
hash: 4503bb8268
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 4 съм.
Номер 6, ако въпросът ти е породен от моето мнение (поне така изглежда), ще ти отговоря със следното:
Ако човек има възможността да ползва интернет и да влиза в подобни интернет страници, да пише в тях (което едва ли прави за пръв път), то тогава е голяма вероятността вече да разполага с лична машинка, на която да може да се самообучава на някоя от графичните програми, които споменах в мнение 4, или други подобни. А ако все пак не разполага, то нека само отбележа, че е достатъчно да се вземе някоя графична станция (познати още и като "работна станция" - "workstation" на английски език) втора ръка за 200 лева, и това ще му бъде една отлична основа дори и за работа. А на по-късен етап, ако задобрее с програмата, която е избрал, ще може да си позволи и наистина мощна работна станция, с която да изпълнява задачите още по-леко и бързо. Вярно е, че има хора в крайно затънало положение, за които е въпрос на оцеляване как ще успеят да намерят хляб и кисело мляко за утрешния ден, но ще се изненадаш какъв голям процент безработни имат скъпи телефони, лаптопи, хубав телевизор, а някои имат и скъпи часовници, бижута и прочее. Ако държат да работят и да имат едни отлични за страната ни доходи, то ще имат и волята да си продадат някоя ценна вещ в името на това да си изградят бъдещето по един стабилен начин. Аз лично имам няколко подобни далечни познати и от двата пола, на които съм давал съвети да се заемат с това, но те си търсят оправдания, само мрънкат колко е несправедлив животът и киснат по цял ден във Facebook през струващите им няколкостотин лева телефони или лаптопи. Едната от тях даже има накити за хиляди левове, но не желае да продаде част от тях и да вложи в своето развитие и кариера, а се прави на голямата жертва на суровото ежедневие, което според представите е виновно, че не ѝ се дава никакъв шанс в живота за работа. Друг път вика "Не ми се кисне по цял ден пред екрана", в същото време цикли на игри точно пред екрана по цял ден. Е, като не му се работи на топло вкъщи пред екрана, винаги я има възможността да се хване като общ работник по строежите, или да е прав по цял ден в някой цех и да извършва тежка и вредна и/или мръсна физическа дейност. Така ще е далече от "ужасните" бюро, екран и домашен уют, пък и като бонус всеки ден ще заплаща за пътни до работа и обратно.
Няма как от небето да падне чувал с жълтици наготово, защото до голяма степен ние самите ковем съдбата си, чрез взетите от нас решения. И ако последните са погрешни, макар да имаме и избор, то няма на кого да се оплакваме, че нещата не вървят в посоката, която желаем. И аз съм имал дни, в които дори и хляб не съм ял, също и съм се принуждавал да работя уморителни физически дейности при до 12-часови смени и за подигравателни ниски надници (между 2 и 6 лева в различни цехове: за сладкарски изделия, за стоманени мантинели, като складов общ работник, като сглобяващ велосипеди и т. н. ), но като опре ножът в кокала, трябва да се работи, а не да се мрънка. Повечето от тези хора дори не знаят какво е да работиш 10-12 часа за два лева на ден. Огромна част от безработните са с мисленето "По-добре да си стоя вкъщи и да не работя, отколкото да получавам заплата 500 лева". Да, в правото си са да искат по-добър живот и нормални за положения от тях труд, но трябва да се съобразяваме с пазара на труда. И който не иска да робува на изпечени нагли чорбаджии, търси начин да се развива в област, която е много търсена и добре платена. Вече споменах коя е тя. Който има къде да се самообучава, нека се пробва и съм сигурен, че ако въобще такива хора четата тези редове и се решат на тази стъпка, то повечето от тях след година ще ми благодарят за съвета, защото ще са се осъществили като добре заплатени хора.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker