Искам да уча медицина! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Искам да уча медицина!
преди: 8 години, 5 месеца, прочетена 3091 пъти
От много малък, още когато вървях прав под масата мечтаех да стана лекар! Мечтая и почти няма човек който не знае, че искам да следвам медицина. Определям професията като нещо за което съм роден и бих дал всичко, дори и цялото си време за да завърша и да бъдат написани пред името ми двете букви(д-р) Сега съм 10 клас внимавам и се мъча оценките ми по химия и биология да са добри за първия срок се очертава да имам 6 и по двата предмета. Но подготовката ми по химия е много слаба.. нямаме добър учител, който да ни обяснява, а една жена на възраст, която отдавна е забравила материала... Имам родители, които винаги ме подкрепят и са зад мен, готови са от догодина да ме пращат на уроци по химия за да наваксам материала.. Знам че подготовката трябва да бъде много добра и по двата предмета, готов съм да го направя! Имам сестра, която е студентка "медицинска сестра" мечтая да дойде деня в който и аз и тя ще сме завършили и ще работим заедно... Въпроса ми към вас е: Какво е в университета, харесва ли ви? Къде учите? Материала по химия който сте го учили за приемния изпит достатъчен ли ви е за да се справяте с него по нататък в университета? Като сте в сесия по колко теми учите? Много бих искал да разкажите нещо за вас и как върви обученето Ви. Честита нова година!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 5 месеца
hash: 6f1a32001e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Значи, първо ще започна с факта, че така или иначе се ходи на уроци по химия за кандидатстването, т. е. изказванията за учителката ти и наваксването звучат страшно глупаво отстрани. Като цяло ми изглеждаш мега филмиран и неосъзнаващ за какво става въпрос. Химията от кандидат-студентските изпити стига като основа само за предмета Химия от първи курс, тоест за нищо почти не помага и няма връзка. Второ, това по колко теми трябва да се учат зависи от конспекта и от отделната катедра, а да не говорим как всеки човек е с различен темп на усвояване (което означава, че 100 теми се учат за 5/7/10 дни в зависимост от различните възможности на хората). С две думи : нямаш никаква идея, като влезеш ще видиш за какво става въпрос.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 091a0e83f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз от година-две желая да работя тази професия. На-добрия по ЧП съм и от 3-те класа. 6-ти съм. Чета много енциклопедии, гледам нешънъл джиографик, дискаувъри. Въобще използвам всякакви видове източници на информация. Всички приятели ми казват, че съм роден за доктор. Веднъж един фр се разболя. Казах му едно домашно лекарство и се оправи. Май малко попрекалих с хвалбите :D. Препоръчам ти да гледаш мозъчна операция на живо. Може да я има в ютуб, а иначе я даваха по нешънъл джиографик. Пожелавам ти да изпълниш мечтата си и много успехи в медицината.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 091a0e83f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   И аз от година-две желая да работя тази професия. На-добрия по ЧП съм и от 3-те класа. 6-ти съм. Чета много енциклопедии, гледам нешънъл джиографик, дискаувъри. Въобще използвам всякакви видове източници на информация. Всички приятели ми казват, че съм роден за доктор. Веднъж един фр се разболя. Казах му едно домашно лекарство и се оправи. Май малко попрекалих с хвалбите :D. Препоръчам ти да гледаш мозъчна операция на живо. Може да я има в ютуб, а иначе я даваха по нешънъл джиографик. Пожелавам ти да изпълниш мечтата си и много успехи в медицината.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: e888e0dc7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей! Много хубаво, че си избрал тази професия и, ако наистина толкова много харесваш медицината нещата ще се получат. Даже с много по-малко ентусиазъм ще станат. Като студент по медицина ще ти обясня някои неща.
1- училищната подготовка няма голямо отношение към кандидат-студентските изпити. На уроци така или иначе ще се наложи да ходиш, поне по химия. Училищната подготовка не е достатъчна. Даже не знам дали в ПМГ с профил химия покриват този материал напълно. Аз ходих само по химия. Никога не съм харесвал химията и буквално я научих за една година - от юни до юни

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker