Да си купя ли вибратор? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121349)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18567)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Да си купя ли вибратор?
преди: 8 години, 5 месеца, прочетена 5842 пъти
Здравейте момиче на 18 години съм бих искала да ви попитам струва ли си да си взема вибратор и вие доволни ли сте и какъв бихте ми препоръчали! Давайте мнения аз много бих искала да пробвам но няма къде да го скрия у дома а родителите ми са консервативни някакви идеи?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 5 месеца
hash: 80ad65fdcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Купи си като искаш - защо не, но не купувай от най-евтините и по-добре събирай пари и си купи нещо по-добро. Ако все пак се спреш на китайски гледай да не мирише на изкуствено (ИМА ОМЕКОТИТЕЛИ). Питай продавачката - те обикновено знаят от кое са доволни клиентите.
У дома не знам къде ще криеш, но ако родителите ти са толкова глупави да ти ровят из нещата сами са си виновни. Има и вибратори, които не приличат на такива. Най-добре някъде из дрехите или в чекмедже, но навътре, а отпред сложи книги да кажем. Направи си шкафче, което може да се заключва с катинарче или нещо такова. Гледай да се изнесеш скоро след завършването ти - сама виждаш защо човек след определена възраст трябва да се изнесе.
За вибратора още - внимавай с размера! Не купувай прекалено голям и търси да е тих при твоите обстоятелства.
Немските са най-добри. Марката е Fun Factory, но са скъпи. За начало ще стане и китайски, но много внимателно подбирай. Под 50 лв не купувай

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 30c9018352
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз имам 3, но двата се развалиха, та сега съм само с 1, а другият го ползвам като дилдо. Както и да е. Наистина не купувай най-евтиното нещо за да не останеш разочарована. А колкото до това какъв да е, ами изборът е огромен, така че не се срамувай, върви в някой секс шоп и разгледай, освен това си поговори с продавачката. От опит ти казвам, няма нищо страшно или срамно, а и продавачките винаги са много готини и любезни и ще ти дадат добри съвети. Колкото до това къде да го криеш, ами надявам се вашите не ти ровят много из нещата, така че винаги можеш да го забуташ в дъното на някое чекмедже или в гардероба. Освен това има вибратори с различна форма, вкл. и такива, които изобщо не приличат на вибратори и дори и да ги види някой няма да разбере какво е (има такива под формата на четка за грим, например. Кой ще се сети, че четката е по-специална? :)). Та такива ми ти работи, не купувай първото, което видиш и се приготви, че хубавите неща струват доста, така че ако нямаш да кажем поне 70-80 лева, по-добре изчакай, а не купувай боклук за 30.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: dc09e6bdc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   По евтино ще ти излезе едно младо момче, няма нужда да го криеш, а и коженият вибратор е най качествен, но малко опасен, когато не се ползва правилно. Трябва му добра защита.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 39ec0d1638
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

4.   Че ти няма какво да се криеш-на 18 си, пълнолетна си, имаш пълното прВРзащо трябва да се криеш, на никого не си длъжна, особено на родителите си. Както каза номер 1, просто се изнеси, и без това вече ти е време, и си намери гадже. Къде да го скриеш ли? !? Ами, единственият начин, по който ще го скриеш сигурно от тях, е да го носиш постоянно със себе си-ами да, знам, неприятно е, постоянно да го носиш със себе си, но не можеш да го глътнеш, нито да го телепортираш, нито да го направиш невидим. Другият вариант е:вземи си куфарче с катинар, и ако щеш да го оставиш насаме по цял ден с родителите си и да го люскат, и хвръгат, и бутат, няма да могат да го отворят, макар, че знаят точно къде е! Ще държиш ключа във малка кутия (подобна на тази за годежен пръстен), която пък ще скриеш някъде под килима. Само гледай да не е там, където много стъпват, защото то се усеща!

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: f5a685a716
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Всичко което вибрира доставя огромно удоволствие.

 
  ...


...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: a91c762262
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Да си купя ли вибратор? - Естествено, че да!
Ако се притесняваш да не го намери някой, как да говориш за това в сексшоп и същевременно да не е скъп си поръчай от Китай ето това: Waterproof Vibrating Bullet Egg струва 7-8 долара, не е голям, и не привлича внимание. Просто го дръж в някой джоб на дреха. Можеш да си го ползваш в банята или в леглото, когато си сама. Не давай много пари за нещо дето не знаеш къде да скриеш или ще се принудиш да изхвърлиш. Успех!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 8de0960adc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ще се възползвам от темата, за да задам два въпроса към жените: Каква е разликата между вибратора и мъжа? Кое ви доставя повече удоволствие? Говоря само за сексуалното удоволствие.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 971408dac9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   От авторката :Аз си имам приятел от 3 години просто искам някой път като съм сама да си играя и да пробвам :)

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 95baf84d95
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Миличка, купи си 50см той е най-удачен. Моята съседка си има и си ги суши на терасата когато ги мие. Пиши за продължение.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 6aa56ca12e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Твоя приятел не се ли е сетил до сега да ти подари вибратор, изберете го заедно и си направете подарък за свети валентин например

 
  ...

...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 3ad83941db
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И анален плъг можеш да си вземеш, яки са

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 545c239650
гласове:
1 2 3 4 5
  (96 гласа)

13.   Здрaвей милa. Купи си естествено вибрaтор! Тa ти си пълнолетнa, тялото си е твое и нямa зaщо дa дaвaш обяснение нa родителите си. Ще видиш че ще се зaбaвлявaш много, a и ще опознaеш по-добре тялото си. Товa ще ти е от голямa ползa при секс с гaджето.
Aз нaскоро си купих цели двa вибрaторa и съм стрaшно доволнa. И aз живея с родителите и зaтовa гледaх дa не сa от тези с нaй-безсрaмни форми нa пенис. Избрaх двa кaмуфлирaни. Един скрит в гъбa зa бaня във формa нa сърце-ягодa. Водоустойчив. И достa подходящ кaто рaзмер. Кaто го пъхнеш в гъбaтa е много трудно дa се рaзбере, че вътре се крие вибрaтор. Едвa ли някой ще вземе дa рови.
Втория който си купих е във формa нa червило. Много дискретен и елегaнтен. Отвaряш сребристaтa кaпaчкa нa червилото, но вместо дa го доближиш до устните нa лицето ти го доближaвaш до другите... ;) Зaвъртвaш го леко нa еднa стрaнa и готово. Вибрирa много приятно, не е много шумен. Пробвaлa съм дa го остaвя включен в стaятa и дa излязa в коридорa. Aми не се чувa нищо, тъй че редовно си го използвaм.
Остaвям ти двa линкa към онлaйн секс шопове, където може дa нaмериш подобни вибрaтори
http://sexbutici. com/index. php? main_page=index&cPath=1_17

http://bezkontrol. com/product/vibratori/2520/vibrator-gaba-za-banya-sartse

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker