Как да загубя девствеността си? (ж. 23) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121283)
 Любов и изневяра (29733)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18552)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как да загубя девствеността си? (ж. 23)
преди: 8 години, 4 месеца, прочетена 5788 пъти
Здравейте! Бих искала да споделя с вас моите колебания за това как да загубя девствеността си. На близо 23 години съм. Често мастурбирам и гледам порно от време на време. Да ви призная, мисля, че ще съм невероятна любовница. Като се натискам с някой мъж, често получавам комплименти за освободеното си държание и развитото въображение и ми казват, че съм девствена само физически. Винаги съм искала да го направя с някой в който съм влюбена, но и да има сериозни намерения към мен - едва ли не секса да може да ми осигури трайна връзка, но така става само при тинейджърите. Един мъж би бил поласкан, допускайки го толкова дълбоко в себе си, но за повечето мъже е нужно време за трайна връзка. Заслужава ли си да се пазя за този, който ще ми гарантира трайна връзка (и дали той би могъл да съществува) или да го направя с някой супер сексуален и привлекателен пич, който знам, че ще ми достави невероятно удоволствие и ще даде старт на похотливото ми аз?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 4 месеца
hash: 834f0df71a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На 23 г. да се пазиш за Принцове?
Не знам как си изарала толкова дълго.
Моята сестра имаше приятелка-помакиня. Тя беше от нормално, модерно семейство, но си беше втълпила, че ще си пази девствеността. Грозна беше буквално най-вече имаше криви и жълти зъби, нос като чофка, но много мъже я харесваха, защото беше душа-човек и имаше действително хубаво тяло. Беше много страстна, което ще рече, че се натискаше здраво, правеше „свирки“ и всичко, но без секс. Отиде да учи в София и пак същата работа, а в града ни всички вече я знаеха като леко леко момиче, а тя беше девствена. На 28 г. си загуби „девствеността“ и какво ѝ помогна това? Да не мислиш, че ще има фанфари, заря и екстра отношение? В крайна сметка всяка жена е била девствена - не е нищо особено....особено в наши дни, в които има всякакви трикове да я симулираш.
Днес е с абсолютен неудачник, пройдоха и дори отвреме-навреме алкохолик и си стои с него, може би заради прочутата девственост - знам ли я. Не успя да си намери работа по специалността, защото учи някаква абсурдна специалност, няма пари, няма деца и няма и да има (вече е стара за това).
Жалко, защото изпусна чудесни момчета в града ни.
Примерно ходи с един Стефан, който беше чудесно момче - учише за архитект, идваше от добро семейство и много я обичаше, но нали се сещаш, че като отблъскваш сексуално някого с години и то на зряла възраст този човек си тръгва.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 851b8b262e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Отговорът на всичките ти въпроси е в практиката. А практика няма как да имаш ако "се пазиш", така че - действай!

Това дали ще успеете да изградите трайна връзка с даден мъж изобщо не зависи нито от твоите, нито от неговите намерения, нито от качеството на секса, който правите, още по-малко от нечии "гаранции". Зависи от това доколко си допадате, доколко гледате в една посока, колко сте градивни и креативни.
За теб и засега - "връзка = секс", но това изобщо не е така... Сексът е 10-15% от връзката, останалото е партньорство на други нива, дори и в неприятни области като битовизмите, гледането на децата. За тези неща дали ще си паснете никой не може да ти каже предварително.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 10523c266c
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Съпругата ми беше девствена, когато се запонзахме. Не съм искал целенасочено девствена, така се случи. НО бяхме на по 19 тогава, сега сме на 30. Но тя не се е натискала с никого и не си я е пазела за принца, а просто е действала според вътрешните си потребности и разбирания във всеки момент. Не го е правила с някаква конкретна цел или за да и каже някой 'браво". Не е чувствала потребност да е с някого, почувствала го е с мен.

Аз съм поласкан, макар че не беше длъжна и нямаше проблем да не беше. Аз не съм я обикнал заради това. Дори и да е най-долната курва или изобщо да не е с мен, аз пак ще я обичам, защото за моята любов към нея няма условия. Въпреки това тя никога не е злоупотребявала с безусловността на любовта ми.

Ама в твоя случай това, че си девствена, се обезсмисля напълно. Смисъла на девствеността е да не те мислят за хайта. То трябва някак да ти идва отвътре и да го чувстваш.

На теб не ти идва отвътре. Ти го правиш с конкретна цел. ти лъжеш себе си. Иначе си била похотлива, но видиш ли, за да привлечеш принца, ще си пазиш девствеността. Добре, ама ако не се окаже принца? Ако започне да те малтретира? То за какво е било цялото пазене? Или ако изобщо ен го срещнеш?

Какъв е смисълът да те сърби, а ти да подтискаш желанията си, за да излъжеш и да се харесаш на някого? А после след време, когато вече не се трае желанието, да искаш да си наваксаш или най-малкото да се чувстваш жертва, че си устояла на напъна години наред?

Или "за да не кажат хората" нещо? Ами ти се натискай с този и онзи, па чакай да ти ръкопляскат за девствеността. Девствеността не е просто някаква ципа или някакъв изкуствено наложен морал.

В твоя случай няма абсолютно никаква полза от девствеността ти.

Никой няма нужда от фалшив морал.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: dcf416bc82
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Чудя ти се как в новото време на 21 век чакаш до 23 г. да бъдеш още девствена. Защо трябва да мастурбираш когато сама знаеш, че ще бъдеш невероятна любовница. Изгубила си поне 5, 6 години да се наслаждаваш на невероятен секс. Сега това загубено време трябва да си го наваксаш. Как да загубиш девствеността си ли!? Отговора е във втората част на последното ти изречение:
Или да го направя с някой супер сексуален и привлекателен пич, който знам, че ще ми достави невероятно удоволствие и ще даде старт на похотливото ми аз.
Не чакай повече, побързай, че времето лети.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 324959ef24
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Недей да таиш някакви очаквания за "първия път", обикновено се оказва голям провал и от безпокойствие и притеснение бързо се забравя. Направи го без очаквания от себе си или от партньора, просто се забавлявай.. Направи го час по-скоро за да не го мислиш и да продължиш живота си напред. Колкото до мъжа на мечтите ти - пожелавам ти да го срещнеш, но не си губи времето до тогава.. Живота е само един, забавлявай се ;)

 
  ...


...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 4c64431371
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не се пази-може никога да не срещнеш любовта. Нищо лично, но е така.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: c9abb3f9af
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Секса няма почти никакво отношение към една връзка. Имам приятел с който бяхме гаджета за малко-секса беше страхотен-нито преди, нито след това съм срещала човек който да ми пасва така перфектно сексуално... освен това все още е един от най-добрите ми приятели и хората на които пълно доверие, че ще ме разберат. Е и? Решихме да си дадем шанс и да, , ходим", но не стана... добре, че не си развалихме приятелството с драми и дертове. Човека с който имам връзка вече две години е нормален в леглото-не е нищо особено, но и по-зле можеше да бъде така че не се оплаквам нито имаме някакви сериозни проблеми. Но, пък се разбираме чудесно и живеем заедно. Така, че не мисли, че като правиш секс с един човек това ще ви гарантира връзката. Няма! Аз си загубих девствеността в една палатка на фестивал... сякаш беше кой знае какво! Наистина след това се чувствах много по-добре сякаш съм премахнала някакъв проблем-бях на 18 което според мен е подходяща възраст. Преди това все не срещах, , подходящия" не подходящ който да се справи с тази трудна задача, а мъж който да ми харесва и да ме привлича физически. Освен това и ме беше срам, защото повечето ми приятелки вече правеха секс и си приказваха за това колко е готино. До колкото са ми разправяли никой не е имал добър спомен от първата път или поне да е било нещо специално или вълшебно, но за сметка на това има много хубави пъти след това които да запомниш... като цяло секса е неизбежна част от една връзка, но има далеч по важни неща които ще ви държат заедно. Никой мъж няма да остане с теб, ако не те обича само за това, че си спала с него.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 5474f0624f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   :) Не се обиждай, но ме развеселяваш с това, че един мъж би бил поласкан да го допуснеш толкова дълбоко в себе си. Имаш някакви нереалистични представи, слез на земята. Да, ако те обикне, може и да е поласкан, но в общия случай ще си просто поредната, която е и*чукал. Каква е вероятността да си останеш с първия, дори и да се влюбите? Не че не ти го пожелавам... Всичко е възможно.... На твое място бих го направила, когато има момент с желание. Но не те съветвам да го сториш - това ти си го решаваш. И за теб е здравословно да спреш да летиш в облаците, че да не паднеш болезнено. Пък нека чудото се случи и да си най-добрата любовница!
Една щастлива Ж 30 с две деца от различни бащи и добър сексуален опит с различни партньори

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 1665a9b0bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   В последно време е модерно момичетата да продават девствеността си.
Не знам какво мислиш по въпроса, но и това е вариант, който, ако не друго ще ти донесе някакви материални облаги.
Кандидати ще се намерят и определено би могла да избереш този който ще ти допадне най-много, за да дадеш воля на твоята сексуалност.

Мисля, че във въпросите си ще намериш отговорите за себе си: "и ще даде старт на похотливото ми аз" - Просто счупи катинара на "клетката" в която все още се намираш.

Така ще натрупаш опита с който да направиш наистина щастлив мъжа който ще бъде с теб завинаги.

Успех

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 4a9cb87056
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Въй въй в 21 век си чакала чак до 23... Потрес! Как можа? ! Ами сега как ще си ги върнеш всички тези загубени години без секс.. Цял живот ще има да съжаляваш, че не си започнала по-рано.. Кога ще натрупаш опит, бройки, кога ще се омъжиш, дали ще си пасвате в леглото... с това чакане направо си си провалила живота.
Какви са тея измишльотини.. ужас! Все едно, че целият свят на един човек се осмисля от това кога да започнеш да правиш секс. За да не си го направила, си има причина - не си била готова, примерно. Ако го беше направила пак щеше да си има причина - харесвала си някого, обичала си го, случило се е. Това не се случва по график. Или поне не би трябвало да се случва така.
Другото, което е, няма какво хората да се чудят как може деца да забременяват и раждат. Нормално е, след като без значение дали са готови или не и дали наистина го искат или не, се чувстват длъжни да го направят, тъй като биват притискани от някакви глупави стереотипи, които се поставят от още по-глупави и ограничени хора.

 
  ...

...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: e3c3561ffe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Здрaвей. Лично aз смятaм, че нямa никaкъв смисъл дa се пaзиш девственa докaто не срещнеш някой идеaлен мъж. Не си прaви илюзии, че щом той ти е първия непременно ще те обикне. Може би дa, може би не. Нямa гaрaнция.
Дa си влюбен и дa обичaш сa две рaзлични нещa. Когaто се влюбвaш си създaвaш някaквa нереaлистичнa фaнтaзия зa човекa и го идеaлизирaш. Твърде вероятно е след товa дa остaнеш рaзочaровaнa, зaщото розовите очилa нa влюбения един ден пaдaт. И ще лъсне истинското "aз" нa обектa нa твоите чувствa. И със сигурност ще имa дефекти, които нямa дa ти допaднaт.
Истинскaтa любов нaстъпвa едвa след кaто си опознaлa човек, след кaто си видялa недостaтъците му. И въпреки всичките му дефекти, го обичaш тaкъв, кaкъвто е.
Е, зa дa опознaеш човек е нужно много време. Поне 2-3 години. A и повече. И сексa е много вaжнa чaст от товa взaимно опознaвaне. От сексa можеш дa рaзбереш много нещa зa мъжa. Дaли е егоист или не. Дaли се стaрaе зa дa ти е хубaво и нa теб... Много детaйли. A освен товa, дa си пaсвaте в сексa не ознaчaвa, че ще си пaснете кaто двойкa. Мисълтa ми е, че може дa срещнеш някой, дa се влюбиш в него и aйде дa прaвиш секс с него, кaто си мислиш, че прaвиш любов. A пък после дa се окaже, че изобщо не се рaзбирaте в сексa или пък дa си допaдaте в леглото a той дa не искa сериознa връзкa. И в двaтa случaя ще остaнеш рaзочaровaнa. Зaтовa по-добре не си мисли, че кaто отдaвaш тялото си нa някой, му прaвиш кой знaе кaкъв подaрък. Тялото може дa отдaдеш нa всеки, бизнес дa прaвиш с него. Но душaтa, сърцето, животa... не.
Тъй че по-добре не губи времето, крaсотaтa и млaдосттa си докaто чaкaш подходящия мъж, който може и дa не пристигне. Много мaлко вероятно е някой дa ти обещaе сериознa връзкa сaмо зaщото сте прaвили секс. Никой не се обвързвa току тaкa. Кaкто ти споменaх е нужно достa време зa дa се опознaят двaмa души и дa сa сигурни в чувствaтa си. В животa нещaтa не вървят кaкто ти си го плaнирaш. Тъй че по-добре слез нa земятa.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 24e23e3da5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Да си девствена на 23 не е лошо, но ако съответното състояние върви със скромност и целомъдрено поведение, обаче да си девствена технически при положение, че се натискаш с мъже и нямаш търпение час по скоро да го направиш, тогава е глупаво. Не си на 15, достатъчно голяма си, така че какво чакаш? Положението да стане нетърпимо и накрая да го направиш с най-неподходящия? Действай и не си губи времето. Няма да съжаляваш.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: bfccfcaa36
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Виж, това че се пазиш е нещо много хубаво.
Не слушай пропадналите ку*ви, че ти е време да се чу*аш като невидяла. Истината е, че ние мъжете харесваме девствени момичета, поне повечето от нас. По този начин чувстваме, че ние сме единствените за жената, която ни гали по егото.
Факта, че вече запазени момичета няма ме отвръщава от тях и ме кара да избирам нещо чуждо.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 67acbfc7c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   до номер 30, и аз съм мъж и ще ти кажа следното, не е важно да си първи за една жена а последния и мъж, ти и я отвори, пък после като и хареса, ще си като благороден канадски елен, ама комплексари бол...

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 67acbfc7c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   оставете глупостите колко била ценна девствеността, аз лично съм дефлорирал 2 момичета на 17 и 18 години ,аз тогава бях на 23 и съответно 25 ,но просто не си паснахме като характери, сега съм семеен с жена , която не беше девствена и е прекрасен човек,имаме си и дечица и се разбираме,но аз лично винаги съм търсел компанията на една жена а не какво има между краката...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker