Срамежливост - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Срамежливост
преди: 8 години, 4 месеца, прочетена 2504 пъти
Здравейте, момче на 20 и няколко години съм. Преди няколко месеца имах сериозна приятелка, но се разделихме. Сексуалният ни живот беше качествен, поне според мен. Проблема е, че съм доста срамежлив с момичетата относно секса. Имал съм няколко партньорки, но винаги преди секс ми е било доста притеснено. Напоследък излизам с много красиво момиче, което за моя изненада ме покани да правим секс в тях, но аз си измислих оправдание, за да не отида. Нормално ли е всичко това? Размерът на члена ми е нормален, нямам някакви комплекси. Дайте съвет как да преодолея това стеснение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 4 месеца
hash: f884d7672d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че за твоята възраст е нещо нормално. Не мисля, че имаш проблем - ето, имаш и готова за секс приятелка, което значи, че си дал нужните сигнали. На твоите години доста хора и до тук не стигат. Какво имаш за преодоляване? Може би жените днес са малко по-настоятелни, животът тече по-бързо и никой няма време да чака и за теб е по-лесно ТИ да определяш нещата.
Просто сготви богата на въглехидрати храна (прави щастлив! ) - примерно спагети с доматен сос или сос болонезе, купи хубави бомбони, бутилка червено вино и бутилка „шампанско“ и покани приятелката си на интимна вечеря ако имаш къде, а иначе я заведи на ресторант, на кино. След това просто от само себе си ще се получат нещата. Не се насилвай и не насилвай - виж какво е настроението и така.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 2e045f9c79
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Цапни 1-2 уискита преди да отидеш

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 8fdf3b9deb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Просто не се притеснявай толкова. Имаш опит в секса, има и желаещи да го правите, ако нямаше какво да предложиш момичетата нямаше да те търсят. Подхождай с повече самочувствие и всички ще е на 6. Принципно и аз не съм от най-разкрепостените хора (избягвам темите за секс-за мен има доста по-добри теми за разговор, отколкото:кой с колко е спал, за колко време са го правили, къде и т. н. ), но това не ми пречи да правя секс с приятелката ми

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: f8823b266d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Просто може да Признаеш че си срамежлив, може и в кръга на шегата не е задължително Серозно да го кажеш и по-този начин може да Се освободиш от срама, Иначе не е хич хубаво Т'ва да се срамуваш По скоро мисли да хо вкараш от колкото за това че ще те гледа гол и т. н На жените им харесва да видят члена на мъжа, Поговпрете си Забавни неща пошегувайте се
Похвали и се с нещо и т. н.

Зависи от Теб Освободи се.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 33c5dee4cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Здрaвей. Aз съм момиче и преди няколко месецa ми се случи нещо подобно с един млaдеж. И той беше нa 20. Зaпознaхме в нетa и след един месец рaзговори, решихме дa се видим, зaщото си допaдaхме. Нa въпроснaтa срещa мислех просто дa си поговорим, нямaх други нaмерения зaщото не бях сигурнa с кaкъв човек ще се срещнa, въпреки че го бях виждaлa нa снимкa. Все пaк интернет лъже. Е, фaктът е, че и двaмaтa много се хaресaхме от пръв поглед. Тaкa че нещaтa бързо преминaхa от рaзговор към целувки. Почнa дa вaли и той предложи дa идем у тях и дa гледaме филм. В нaчaлото идеятa не ми хaресa особено, но после приех. Естествено от филмa нищо не рaзбрaхме. Лaските се превърнaхa в стрaстнa орaлнa любов. Но когaто дойде време зa същинскaтa чaст-секс... нямaл бил презервaтиви и не сме можели дa го прaвим. Хубaво. Следвaщия път, викaм си.
В продължение нa месец и половинa въпросният млaдеж ми пишеше по скaйпa всеки ден. Уговaряше ми срещи (4-5), които отменяше в последния момент. Aз след първaтa отмененa срещa изобщо не искaх дa рaзговaрям с него, отговaрях му с "дa" и "не". Aмa той продължaвaше дa ми пише всякa вечер. Прaщaше ми снимки. След последнaтa отмененa срещa, престaнa дa пише. A и aз не се зaнимaвaх с него. Но жaлко, момчето много ми хaресвaше. Достигнaх изводa, че сигурно го е било срaм или е бил девствен. Другия вaриaнт е дa не съм му хaресвaлa. Aмa тогaвa зaщо нaстоявaше дa си говорим??
Истинaтa е, че не могa дa рaзберa зaщо имa много момчетa, които се държaт по този нaчин. Побърквaте жените. В крaйнa сметкa, aко едно момче се държи тaкa, момичето ще си мисли, че е глупaк. И не зaщото порaди някaквa причинa не е готов зa секс. A зaрaди стрaнните му действие и неaдеквaтното му поведение.
Нaй-добре aко кaжеш нa девойкaтa истинaтa, че си срaмежлив. Сигурно ще те рaзбере и ще ти помогне дa се отпуснеш. Aко се криеш и бягaш ни що нямa дa опрaвиш. Ще зaдълбочиш проблемa. Успех

 
  ...


...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: fce78e2532
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Номер 5-За какво най-често си говорихте с този младеж? От много години търся отговор на въпроса "Как точно се общува с жена? "

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker