Страх ме е заради проститутка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121330)
 Любов и изневяра (29741)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9607)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3185)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18563)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Страх ме е заради проститутка
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 3289 пъти
Добър ден хора. Много ме е страх, та историята е следната повикахме си с приятели проситутка 100 лв на час и отгоре 20 за транспорт. Та правим го с презарватив дюрекс всичко е точно иии прави свирки и правим секс и чекии но накрая не можех да свърша и ми каза да махнем презарватива за да е по лесно и без презарватив само с ръце ми би чекии и това е и де изплю май веднъж за да го намокри друго без кондом не е правено! Тя беше доста хигиенична и дори не даваше целуване или с ръка да я пипна за вагината, също така сподели че има дете за което трябва да де грижи. Та голям ли е шанса да съм болен от нещо доста ме е страх! Моля помогнете ми!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 месеца
hash: cb2f86db35
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нищо ти няма, не се психирай.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: e0bcc1a5d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хахах,по смешно нещо не бях чела. Ами направи си изследвания и сам разбери.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 91b9449d14
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Не се притеснявай! Няма страшно!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 0b86c9bbd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   По принцип щом не е от евтините магистралки а такава за към 100 лв. - мисля че няма от какво да се притесняваш. Бил съм с такава компаньонка, която ми прави френска без презерватив и после стандартен секс със презерватив и нищо не прихванах. Това което ми направи впечатление при нея беше това, че много държеше на хигиената. Въпреки че преди нашата среща бях взел душ в къщи - двамата с нея в хотелската стая влязохме за всеки случай още веднъж под душа. Попитах я преди да почнем по-дискретно - дали има от какво да се притеснявам от медицинска гледна точка - тя се усмихна и каза, че няма повод за притеснение, защото редовно си правела медицински прегледи и си подбирала клиентите - тоест не го прави с кой да е. Общо взето тези жрици на любовта, които вземат малко по-скъпо (към 100 лв) вземат работата си сериозно и отговорно. Може да е малко като дърво в секса, но поне знаеш че не са като онези на околовръстното за 20лв

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: d6c3876b7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Пич, стига си се филмирал толкова, че току виж те е пернал някой инфаркт. След като въпросната млада (надявам се) дама ти е помогнала с ръка не виждам освен краста какво друго да те хване. Има в нета доста инфо как се предават полово предаваните инфекции и съвсем приятелски те насърчавам да ги прочетеш, не само за да си спокоен, но и да пазиш момичетата от някоя беля, която малкия току виж сътворил някой ден. Айде със здраве!

 
  ...


...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 0992c7c96e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Има една теория според която СПИН е изкуствено създаден и таргетира много специфична прослойка от обещоството. Онези които мислят със онази си работа. И предимно за онази си работа. И са доволно тъпи за да не полагат усилия за собственото здраве и живот въпреки, че днешно време всеки знае за тази болест и как може да се опази от нея, па било то и правейки секс с болен. Може би е жестоко това изказване, с оглед някои хора, болни от СПИН които не се причисляват към тази прослойка. Но ако оставим емоцията настрана и погледнем реално на ситуацията, трябва да признаем, че болшинството са именно такива. И не друг а именно те са си виновни. И света като цяло няма да тъгува за такива индивиди които имат по-скоро животинско поведение и интелект, отколкото човешки.

Четейки твоя пост се сетих за това. Решили сте за разнообразие от порното, да си повикате курва, да се почувствате и вие мъже. Бил си достатъчно тъп за да махнеш презерватива. И сега те е шубе и идваш тук и ни говориш глупости от сорта, че сте платили 20 за транспорт, била хигиенична, използвали сте презерватив дюрекс, гледала дете, не давала да се целува. Все неща които нямат никакво, ама никакво значение. И никого не го интересуват. И очакваш от нас "да ти помогнем"? Как точно да стане това, през интернет? Очакваш да ти кажем "Е, щом не сте се целували с уста, нищо ти няма, не се тревожи"? Въобще съзнаваш ли колко много неща си казал и направил които изобщо не те представят в добра светлина? Имаше един израз - "по добре да мълчиш и хората да си мислят, че си тъп, отколкото да си отвориш устата и да го докажеш".

И си доволно тъп за да не се сетиш, че вместо да се излагаш тук, можеше да отидеш и да си направиш тест във всяка една кръвна лаборатория. Бързо, евтино, точно, анонимно. Щеше да си спестиш дните прекарани във страх за собствения ти безмислен живот.

Извинявам се за може би малко по острия си тон, ако съм засегнал някой или е прочел нещо което няма да му хареса. Но както са казали - истината боли.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: e55f1334b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Щом само с ръка го е пипала когато е нямало презерватив няма от какво да се притесняваш. Болестите се предават само ако го вкараш вътре без защита. Ама ако толкова се панираш иди си пусни едно изследване, но не вярвам да има какъвто и да е проблем.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: d8be5e84eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторе, онези, които мислят с онази си работа и за онази си работа не са виновни, че онази им работа е такава, а не от другите онези работи. При тоя вид онази работа се случват такива неща и това не означава, че си тъп. Още по-малко означава, че живота ти е безсмислен. Успокой се-шансовете да си хванал нещо са теоретични/съдейки от това, което си написал/. Изследвай се и следващия път-по-внимателно! Както и при четенето на някои мнения тук!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker