Страх от интимност с друг партньор - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121310)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Страх от интимност с друг партньор
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 2291 пъти
Привет, към вас се обръща момиче на 19 години. Връзката ми с бившия ми приятел беше доста сложна и драматична, но бих искала да изложа накратко нещата, които най-много ме безпокоят. Бяхме заедно с големи прекъсвания от 15-годишни (той е на моята възраст) до миналото лято. Загубих девствеността си с него на 15 години и той е единствения човек, с когото съм била по този начин. Случвало се е да имам интимни преживявания и с други момчета, но не сме стигали до секс. Наистина много обичах бившия си и му бях отдадена дори тогава, когато не бяхме заедно. Той обаче си имаше и други партньорки в леглото. Знам, че е момче и представата му за секса вероятно няма нищо общо с моята, но ме заболя, защото и двамата се чувствахме напълно задоволени. Постепенно се опознахме напълно, знаехме всичко един за друг, споделяхме си всичко и всеки един миг, прекаран заедно беше специален за мен. Трябваха ни години да се отпуснем напълно и да стигнем до там. Точно затова ми беше толкова болно, че не се поколеба да допусне други момичета толкова близо до себе си. Веднъж реших да му отмъстя и почти преспах с едно момче, но не беше нещо сериозно и на следващата сутрин се чувствах ужасно. Дори сега, когато знам, че всичко между нас е приключило завинаги не си представям момента, в който ще имам друг партньор. Притеснява ме, че ще трябва всичко да започне отначало докато стигнем до момента, в който си имаме пълно доверие и задръжките ще паднат. Страх ме е, че може да не ми хареса или да го сравня с предишните си преживявания, което не би било редно да се случи. Същевременно ми беше мъчно (минало време, защото в сравнение с преди се чувствам значително по-добре), че съм единствената, която има такива притеснения, а той е повърхностен и въобще не чувства същото. Може би това е една от основните причини да се затварям в себе си и да нямам желание да започвам по-сериозни връзки с други хора. Случвало ли ви се е? Мислите ли, че мога да го преодолея и не е нещо сериозно? В случай, че историята ми бъде публикувана, благодаря на всички, които ще си направят труда да прочетат и да дадат мнението си. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 месеца
hash: 59df93d3d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами разбирам те. Явно си доста чувствителна и затворена натура. В което няма нищо лошо. Премисляш нещата и за теб секса е дълбоко емоционално преживяване, а не чисто физическо, както е при повечето момчета. Моето мнение е, че трябва да си дадеш време. И аз съм имала подобен епизод от живота. Просто си дай време. И не очаквай, че когато срещнеш някой подходящ, много скоро ще можеш да му се отдадеш. Явно първо трябва да спечели доверието ти и да го почувстваш близък като човек и разбирания. Не е нужно да бързаш. Страха, който чувстваш се дължи на факта, че още имаш някакви чувства към бившия. Също така се страхуваш да не бъдеш отново наранена от изневери. Много присърце си взимала връзката си с това момче. Може би защото ти е първи и единствен. И ти разбира се го чувстваш по- специален. Но пък не си струва да приемаш изневерите и така да се унижаваш. Ти заслужаваш нещо по- добро. Успех.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: b66e93b518
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това, което преживяваш е напълно нормално. Всеки приключил дълга връзка се чувства по същия начин. За щастие имам добра новина. В времето страховете и тревогите намаляват и човек е готов за нова връзка, а от старата остават само хубавите спомени. Така, че не се тревожи, някой ден ще обичаш и ще бъдеш обичана отново и всичко пак ще е прекрасно, но просто си дай време и не бързай. Още не е настъпил моментът за нова връзка. Все още си свързана твърде много емоционално с бившия си, за това до тогава се радвай на живота на необвързана, излизай с приятели, забавлявай се, прави разни неща, които ти доставят удоволствие... и ще видиш как някой ден раните ще са зараснали и ще си готова отново да отвориш сърцето си за някой специален човек.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: f5d013b48f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   здраей, аз съм момиче на 18 години , имам връзка от 2 години с приятеля си и съм по същия начин. Не мога да си представя, как, ако се разделим, бих могла да започна всичко от начало с друг човек. Много жалко за теб, че сте се разделили :(, ако мислиш, че те обича и бихте могли да закрепите връзката си, потърси го и опитай, ако ли не, както казват другите - дай си време и не бързай да започваш нова връзка. Успех мила.. знам, че не ти е лесно :(

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 09896241b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ей тук нищо не можах да разбера какво искаш да кажеш!
"Знам, че е момче и представата му за секса вероятно няма нищо общо с моята, но ме заболя, защото и двамата се чувствахме напълно задоволени. "

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: a23249db20
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ами моето момиче, той явно не е бил задоволен толкова от теб, щом с лека ръка спи с други от противоположния пол. Няма такова защото е момче представите му са други, когато е влюбен и отдаден човек, не прави такива грешки, защото съвестта започва да му работи точно, когато има контакт с друг в когото не е влюбен... има какво още да учиш желая ти УСПЕХ!


Ж 20

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker