Еректилната дисфункция - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Еректилната дисфункция
преди: 8 години, 2 месеца, прочетена 2280 пъти
Здравейте, на приблизително 20 години съм и искам да споделя за проблема си, а след това и да прочета и за това как е при вас.

Преди няколко месеца правих за пръв път секс, а след това не съм.
Проблема ми е в това, че тогава ерекцията ми дойде доста трудничко. Нека да обесня: нямам проблеми с това когато съм гледал порно или съм се самозадоволявал или когато съм се "натискал" с приятелката си. Но когато усетя, че нещата тръгват по-нататък ми падаше...
Чудя се какъв точно ми е проблема... Прочетох че гледането на порно може да доведе до еректилна дисфункция и сега вече не гледам от около 3 месеца, но все още се самозадоволявам... Какво да правя? Проблема може би ми е бил по голям:притеснението от първият път, липса на самочувствие поради размера на члена, силни чувства към тогавашната ми приятелка и възможната дисфункция породена от порното. Как да се оправя за да имам нормален сексуален живот?
Дайте вашият съвет

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 2 месеца
hash: 485d7a2940
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Приятелю, ти още не си започнал да водиш полов живот а говориш за "нормален" такъв. Нямаш проблем нито с порното, нито с чикиите по-скоро проблема ти е в главата. Прекалено голямо значение отдаваш на това дали ще се справиш и това ти притеснение ти пречи да се отпуснеш и да се наслаждаваш на секса. Като за начало спри да го мислиш, не се ограничавай от към порно или мастурбация - това са физиологични нужди на всеки нормален човек. Когато сте интимни с дамата недей да бързаш за никъде, поиграй си с тялото и, опознай я, докосвай и целувай навсякъде - това ще и хареса, докарай я по възможност до оргазъм само с пръсти и език, насочи цялото си внимание към нея и забрави за себе си и измислените ти недостатъци.. и ще видиш как ерекцията сама ще си дойде в точния момент. Успех ти желая и не го мисли толкова, забавлявай се:)

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 4616b3a260
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Спри със самозадоволяването и ще ти мине...

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: ac40316b61
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Купи си хапчета за полова мощ и виагра-не си малък. Освен това, пусни малко порно за фон, говорете си мръсни думи, удряйте си шамарчета (не силни, лекички, само колкото да доведе до възбуда), и се напръскай със феромони под формата на писалка, продават ги. Проблемът ти определено не е от прекаленото гледане на порно-аз лъскам вече 5 години всеки ден, без спиране, а нищо ми няма.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 88de1c3d6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   NoFap - виж в Reddit

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: f681c9c931
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Най-вероятно всичко е на психическа основа. Като настъпи момента, се панираш, че няма да си достатъчно добър, че не ти е супер голям, че пак се ти падне и т.н. и то естествено точно това става. Опитай се да се отпуснеш и нещата би следвало да се получат.

 
  ...


...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: b88453ce85
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   всичко е психика приятел.. аз от двугодишна връзка поне първите 2 месеца бях адски зле в леглото и стигнеше ли се до секс, моментално ми спадаше. Сега правим секс с часове. Не мога да съм възбуден като порно актьорите през цялото време, а съм възбуден още преди да сме започнали, като я пипна по дупето, като я докосвам, а не като порно актьорите от самото физическо удоволствие и когато започнат да ги пипат от спаднал да им стане, на мен ми е винаги на 100% когато получа свобода, когато се любувам на готиния задник на приятелката ми и когато съм в доминираща позиция, по време на сексуалния акт е възможно да ми спадне ако го извздя или ако не го вкарам веднага, такъв съм си, притеснявам се.. често го вкарвам спаднал и става много бързо и после с часове можем да правим секс, но в началото вкарах ли го, веднага спадаше и повече не ставаше и така доста дълго време, но не съм имал такива проблеми от година и няколко месеца, просто спрях да мисля толкова много, по-малко мисли или като дойдат негативните ги игнорирам бързо с мисълта, че съм най-добрия, че имам най-голямата патка, че тя е кучка и такива неща и всичко си идва на мястото :) Комплексът при мен бе, че не ми е много голям пенисът 15-тина см, а знаем порното как промива мозъците ни, а това не е и дебел и все мислех преди да почне секса ще го усети ли, какво, що.. пък не само, че го усеща, а и се побърква с пишка 10 см дебела и 15 дълга.. всичко е до самочувствието, увереността и по-малкото мислене

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker