Приятел ми иска да ме лиже, а аз не искам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Приятел ми иска да ме лиже, а аз не искам
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 5918 пъти
Здравейте! Както стана ясно от заглавието приятелят ми иска да ми прави френска любов, но на мен ми е изключително неприятно, понеже едната ми малка срамна устна е ужасно чувствителна, защото имам едно леко порязване от самобръсначка от преди няколко години (дами, не правете тази грешка! ). А той е обсебен от тази мисъл. Не му доставя удоволствие толкова същинския полов акт, колкото това да ми "изпапка котетцето ". Само при по- грубо докосване от негова страна я има болката, а не искам да си представям какво би било, ако започне да ми засмуква устните. А той полудява, когато не му позволявам и имам чувството, че ще съсипя връзката ни, защото не искам приятелят ми да ми достави удоволствие. Аз достатъчно се възбуждам от самия него и целувките по цялото ми тяло, но явно той иска да усетя максимума. Толкова ли го искат всички мъже, или просто моят е луд на тази тема? ! Не знам какво да правя. Може би да го напътствам как точно да го прави, но няма ли да го ядосам?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: b3cb891c39
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не знам, ама на мен първо ми беше странно да ближа приятелката ми, защото вкуса е леко странен, но с времето свикнах и сега се нагаждаме много добре, аз и правя, тя ми прави и всичко е много добре. Поговори с приятелка си по-сериозно и му обясни за физиологичния си проблем и може би ще те разбере.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 6cedd568e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Да, напътствай го. Говорете, обясни му както го обясни на нас. После го напътствай, баааавно и нееежно. Малко ми се струва че се превъзнасяш покрай тази раничка. Не може толкова да те боли, може би е нещо друго. Ама ти си знаеш.

Както и да е. Не всички мъже обичат да лижат, дори има такива които се гнусят. Аз съм от тези които обичат, не точно колкото твоя приятел, предполагам, не съм фанатик, но без лизане и свирки секса не е същия определено. Предполагам не си консерва, ама секса все пак не е мисионерската, давай той да свършва и айде.
Подобна ситуация имат почти всички мъже с жените си които не могат или не знаят как да правят свирки. Зъби, стискане, боли си...
Да, ама обяснявам, насочвам, посочвам... проявявам търпение. След 1-2 години вече момичето знае кога ми се пикае и кога ще свършвам. Връзката трябва да се гради.
Хайде успех!

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: a7ad1f54da
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Да, обясни му. Учудвам се защо го криеш? ! Кажи му и да внимава ако е толкова мераклия и готово.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 3eefd56e26
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Е щом ти не искаш ще си намери някоя която иска. Съжалявам но всеки гледа да си задоволи нуждите. Щом той токова държи на това значи че има нужда от него, а щом ти не му го предоставяш съвсем нормално е да потърси някой който да го задоволи в това отношение.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: a182f493ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодаря на коментиралите. Ще се опитам да му обясня, за да изгладим проблема си по - възможно най - деликатния начин. Хубав ден!

 
  ...


...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 09915a98b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Това е толкова глупаво-като не искаш той няма никакво, ама никакво право да те насилва. Обясни му, че не само, не те възбужда, но и те боли и му кажи, че ако иска да чувстваш болка, само за да му е добре на него... значи някъде е сбъркал с ценностите си. Няма нищо лошо, в това да не искаш да те лижат-и аз не искам. Като го прави някой-ми е ужасно неприятно... и със жени съм пробвала и с мъже-не ми харесва и това си е. Ако, на някой не му харесва-ами пътя! Някак си знам, че той губи, а не аз.
В леглото правя почти всичко друго-без някакви ужасни перверзии, разбира се, но лизането не го познасям. На мъжете, по някаква странан причина им харесва, на мен също ми доставя удоволствие да правя свирка, но просто ми харесва това, че на партньора ми му е хубаво, иначе не ме възбужда или нещо такова.
До сега в секса винаги съм си падала по ролеви игри, обичам лек или не толкова бой, връзване... такива неща, но на сегашния ми приятел не му харесват. Не мога да кажа, че страдам или че е някакъв проблем за мен. Не знам как можеш да твръдиш, че обичаш някого, а да си склонен да се разделиш с него заради някаква твоя прищявка.
Моя съвет е да не се насилваш да правиш нещо което ти причинява болка и неразположение, заради човек който не те уважава и не зачита мнението ти. Секса е игра за двама. Не е само за неговото удоволствие или за твоето...
Не знам, защо но повечето хора смятат, че секса трябва да е като на порно филм-не е така. Всеки има спецефични нужди и физически особености и редно партньора му да се съобразява поне с това. Не си длъжна да търпиш болка, заради никой мъж, уважавай себе си и тялото си!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 243ad3f6b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   ама как не искаш?? това е толкова яко :) аз обожавам приятелят ми да ми прави френска. само така свършвам. слава богу и той обожава да го прави, даже по-често от мен го иска. истински се наслаждава.

трябва да намериш начина по който ти харесва. примерно аз не обичам да ме осмуква цялата, обичам само с клитора и леко около него да се занимава съвсем нежно. просто е великолепно :)

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 838e287b82
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Идеята на секса е и на двамата да ви е хубаво, да изпитвате удоволствие. В момента, в който нещо се превръща в болезнено и неприятно изживяване за единия партньор, само и само на другия да му е кеф, нещо куца в цялата работа. Ако си споделила на приятеля си всичко, което казваш на нас, не виждам защо би бил толкова упорит. Можеше той да е в твоето положение и тогава едва ли щеше да ти позволи да го докосваш.
Не вярвам това да съсипе връзката ви, както казваш. Интимният ви живот може да бъде разчупен и разнообразен по много други начини, не само с орална любов от негова страна. По-скоро си го е навил на пръста и се държи инфантилно. Поговори с него и отново му повтори, че причината да не желаеш не е нито в него, нито в някакви задръжки от твоя страна, а просто те боли и не виждаш защо трябва да си го причиняваш, като можете да изпитате взаимно удоволствие, правейки нещо друго.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 0e8f06302d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Напълно подкрепям номер 11. В една връзка са нужни компромиси, но да търпиш нещо, което не ти е приятно, за да угодиш на нечии фантазии е изключително глупаво.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 22b956d094
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Благодаря и на Вас! Радвам се, че има още хора, които преживяват историите на другите независим от какво естество са те. Всичко хубаво!

 
  ...

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 4049f72f91
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Мила, явно имате проблем, свързан с доверието. Да, това положение ще се оправи със сигурност. Но замисли се дали наистина можеш да разчиташ на този човек. Не искам да те обидя. Мисля, че ако имаше пълно доверие между вас, не би се стигнало до писане във форуми. Това не означава, че не бихте могли да изградите доверието. Всяка връзка изисква усилия и огромно търпение! Бъди щастлива! Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker