Сексът стана мираж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Сексът стана мираж
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 2681 пъти
С приятеля ми сме от 2 г и 5 м. заедно. В момента чакаме и бебе, в 6 месец съм. Прави ми впечатление че сексът между нас започна да се случва все по- рядко последната година, по веднъж в месеца, а за последните 4 месеца сме били 1- 2 пъти максимално заедно. Преди това си беше добре. Не ми е първата сериозна връзка и знам, че мъжете функционират по друг начин, или поне тези с които съм била. И с бившия сме се карали, но за секс винаги е бил готов, а бяхме от доста време заедно. Не съм някоя секс маниячка, но нямам и 30 г. и не мога да си представя, че за напред ще бъде все така. Той е на 35. Когато го направя на въпрос, се оправдава, че сега съм била бременна, какъв секс искам, а аз все още дори нямам голям корем... Другото с което се оправдава е, че караниците, които обикновено той провокира, му дейставали охлаждащо и отблъскващо и затова нямал желание... Напоследък и аз вече нямам желание. Аз съм си нормално момиче с приятна външност. Друга жена не ми се вярва да има, но се замислям, че сме само от 2 г. заедно, а и бебето още не е дошло, а хората казват, че като доидели децата, ставало още по-зле, а то по-зле накъде? ! А в дългосрочен план..? ! Все пак сексът е спойката на всяка връзка и рано или късно все на някъде ще избие, я изневяра, я нещо друго. Той темата не я повдига, все едно не му е проблем и му стига само да се гушкаме. Незнам, да каже и силният пол, тoва нормално мъжко поведение ли е? Като мъж няма ли нужди?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: 25ab73fb0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Чакай чакай малко... вие жените нали можехте и без мъже да живеете и нямахте нужда от никакъв секс? В интернет масово оплакващите се от липса на секс са жени? Нали секса не е най-важното? А любовта....?

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 5c9d4d997b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами не е нормално мъжко поведение. Никак даже не е нормално. Редно е да поговорите сериозно и да разбереш причините. След което да го убедиш, че секса е много сериозна част от връзката и за двама ви и той е длъжен да заеме своето място в нея. В противен случай връзката става много слаба и може и да се разпадне... Приятно ми е да чуя, че жена употребява израза "като мъж няма ли нужди". Това значи, че авторката е нормална жена. Обикновено повечето българки не приемат този израз с аргумента "аз да не съм нужник" или "като има нужда, да мине на ръчна-не съм длъжна всеки път когато когато му се навири" и още много подобни "мъдрости". С темата си, авторката/на която желая успех/ доказва, че секса е нормална човешка нужда/в най-добрия и нормален смисъл на думата/.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 773b5b0761
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Има си друга. Или има здравословен проблем, който крие

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 6cafb14f12
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами може да е заблуден, че да прави секс с бременна жена е опасно и не е добре за бебето, знаеш какви митове има и колко са невежи хората. Попитай го директно и му обясни, че точно сега имаш нужда от много повече любов.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 97bb6b473f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Споменаваш, че си забелязала това в последната година, а си бременна от 6 месеца. Преди да забременееш, 6 месеца не ти ли бяха достатъчни, за да те притеснят? Оправданията са нелепи. Или си му омръзнала, или просто е такъв тип, на който с времето му е достатъчен този рядък секс. Той проблем няма, имаш ти за съжаление и лошото е, че няма добро решение. За 'решенията' се си досетила сама...

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: c6a622867b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   При бременност някжй път жените не искат секс. Друг път мъжете.
Това го има навсякъде. не се тревожи.
Като родиш и си върнеш фигурата и способността за хубав секс ще му се върне желанието.
И аз като бях бременна исках само гушкане и мъжа ми мислеше че не го обичам вече.
Не е така.
Бъди спокойна нещата ще се оправят

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 05a860e197
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Е ти даваш пример с бившия си приятел, че секс там винаги е имало, макар и караниците, но замислила ли си се, че тогава не си била бременна, а сега си... повечето мъже ги отблъсква това.... замисли се!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 1e97a61335
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Караниците наистина охлаждат страстта поне при мен е така. Няма как да мисля за секс след като сме се скарали сериозно и не мога да го гледам. Иначе 6 месеца не сме правили секс докато бях бременна, той така пожела(чаках близнаци). На мен не ми пречеше и честно казано не ми липсваше секса. Не съм вярвала, че след децата всичко се променя, но уви това се оказа на 100% вярно. Липсата на секс ще ти е най-малкия проблем след раждането. Няма да се наспиваш, ще си изнервена от грижите покрай бебето, ще гадаеш защо реве-гладно ли е, болно ли е, спи ли му се. После колики, зъби и какво ли още не. Повярвай ми всичко това накуп действа побъркващо особенно ако той не ти помага.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 122e2164d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Много лошо
И при нас беше така. Въобще не се сещаше по време на първите месеци поне, после имах проблем и не можех.
После детето се роди и съвсем се разредиха и се случваха ако аз ги стартирам. Накрая го попитах каза че му пречел праха по мебелите и купчината вестници на холната маса. Нямало уют.
После малко се подобриха нещата, на винаги с мисълга че аз съм виновна!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: ecf87ce741
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   Номер 1, там е въпросът, че можем без мъж и в такъв случай по-добре да го няма, отколкото уж да го има, а пак да сме сами. Като е мъж да е мъж с положително присъствие! Ако не - да го няма. Има една мисъл, че жената може да бъде силна и сама, а мъжът и трябва, за да и позволи да бъде слаба. За какво сте ни, ако сме нагърбени и с работа, и с цялото домакинство, и с децата, а на всичкото отгоре и секс няма? Че тогава може поне ядовете с вас да си спестим. ;)

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 64b239482a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мила авторке, ти имаш желание за полов живот и искаш мъжка ласка. Но не забравяй, че си бременна и в утробата ти имаш рожба. Приятелят ти не те е изоставил, нито пък има намерението да те зареже във сексуално отношение. Просто той постъпва много разумно, страни от тебе, за да нямате сексуални сношения, докато ти си бременна. Сексът с бременна жена е нежелателно, противно. Това даже и животните не го правят. Опасно е за една бременна жена да прави секс, така може да навреди на плода. Гледай сега да се радваш на рожбата си. Когато родиш детето си, тогава можеш да правиш полова любов с приятеля ти.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 0573673f83
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Бременността, ако не е патологична, не е причина за липсата на секс. Може и да не го привличаш в този период, защото една бременна жена съвсем не е най-прелестната гледка на света, поне според мен. Или го е ударил на порно. Или има друга жена. Каквото и да е не е нормално да не прави секс, изтъквайки за причина причина твоята бременност.

ж

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 5c9d4d997b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Напънала се планината 11 и родила мишка... Нищо не си разбрала, мадам. Очевидно няма нужда и да ти се разяснява. Не съм 1.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 1285058a24
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Без да познавам мъжа ти ще ти кажа, че и аз бих бил същия - да правиш секс с бременна жена е отвратително за теб, защото имаш чувството, че си навираш инструмента в бебето, което е твое дете. На теб може и да не ти пречи, но той може да не го иска. А дали става по-зле след раждането - зависи дали имате достъп до детегледачки (били те роднини или платени такива). Ако само вие гледате детето, наистина няма да се усамотявате много често, което очевидно няма да ти е по вкуса, съдейки по тази тема.

Номер 11, искам да видя тази жена, която е нагърбена едновременно с работата си, домакинството, децата и успява да отдели време за секс, че и редовно, а не веднъж на 6-7 месеца. Просто искам да видя този несъществуващ вид, защото ако имаш време за всички тези неща, значи поне някое от тях не го вършиш качествено (тук допускаме, че работата ти не е да съчиняваш хайкута или нещо, което можеш да вършиш дори с дете в скута си, защото ако говорим за пораснали деца, да не се залъгваме - там отговорностите ви са твърде малко, за да го изтъквате като ангажимент, ако децата са отбити навреме, разбира се). Няма начин да носиш всички тези дини под една мишница и всички да са здрави - или работата ти не е на ниво, или децата чувстват липсата ти, или домакинството за теб се свежда до минимални действия, които би трябвало да заместват пълния набор.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 0573673f83
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   №16, "да правиш секс с бременна жена е отвратително за теб, защото имаш чувството, че си навираш инструмента в бебето, което е твое дете". Ако това, което пишеш е вярно за повечето бъдещи бащи, е вие наистина не сте в час масово! Лекувайте се!

№14

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker