Неудовлетворение от секса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121383)
 Любов и изневяра (29754)
 Секс и интимност (14386)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6482)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Неудовлетворение от секса
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 4791 пъти
Здравейте, искам да споделя с вас следния си проблем. Когато правя секс не изпитвам удоволствие, и то почти никакво! Единственият момент, в който започва да ми харесва е когато нещата станат малко по-груби, но иначе е направо тревожно. Също така не мога да свърша, което е следствие предполагам от липсата на така желаното удоволствие. Нямала съм много сексуални партньори - 2-ма са, възможно ли е просто да не се стараят достатъчно или да не им се отдава просто? Не знам какво да правя вече, нито самозадоволяването, нито от нещо друго изпитвам удоволствие. Мисля вече да ида на гинеколог или психолог (чувала съм, че може и да е до психическата нагласа). Вие какво бихте ме посъветвали?
Ж. 17

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: 3647422ba6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо защо си мислиш, че трябва да имаш много сексуални партньори, за да успееш да изпиташ удоволствие? Тук си в грешка.
Аз съм по-голяма от теб с няколко години и съм имала двама патньори и с първия не изпитвах никакво удоволствие имах желание, но уви нещата не се получаваха. Не съм изпитвала оргазъм нито един път, когато бях с него и си мислех, че проблема е в мен както ти си мислиш, но не е така.
С вторият ми приятел обаче нещата са много по-различни. И просто разбрах, че някои жени не могат да се насладят ако не обичат истински и не са обичани истински ти също може би си от този тип.
Смятам, че сегашният ми приятел е истинската ми любов, а и сексът е супер.
Искам да знаеш, че не си нито за психолог нито за какъвто и да е лекар ти си съвсем нормална.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: f71dce36dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз не изпитвах удоволствие със първият ми приятел но при вторият който обичах вече ми беше по хубаво. Мисля че си много малка

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 9cd856b601
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Здравей :) Щом и от самозадоволяването не можеш да изпиташ удоволствие и да свършиш, мисля, че наистина проблемът е по-скоро в теб, отколкото в партньорите ти. Най-вероятно е от психическа нагласа. За да свършиш всъщност точно това е най-важното-психическата нагласа. Колкото добре и да се справя момчето до теб, ако проблемът е в психиката ти, нищо не може да се направи. Освен това аз например свършвам само като си представям определени сценарии в главата. Ако не си представям ТОЧНО тях не мога да свърша. Със сценарии съм свършвала и за 7 секунди, помага наиииистина. :) Може да пробваш да си изградиш някакъв сценарий в главата ти, който те възбужда и да си мислиш за него докато правите секс/мастурбираш? Препоръчвам да отидеш на лекар наистина и успех! :) <3 ще се оправят нещата!!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 07f01dbdc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Щом ти харесва по-грубо, пробвай някой да ти стъпи на врата. Тръпката е доста силна.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 63bd6f91a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Прочети внимателно написаното от мен. Не ти е нужен нито гинеколог, нито психолог, просто си попаднала на мъже които си мислят, че след като те си се празнят за две минути, така трябвало и жената. Да не говорим, че и те са новобранци в секса. Сега да се върнем при теб. Сама пишеш, че започва да ти харесва едва когато секса загрубее. Всяка жена е малко или много мазохистка, не мисли, че само на теб ти харесва и за това е много важно да попаднеш на мъж който просто да те разкодира, просто да установи кое те кефи и кое, не. За тази цел ти също трябва съвсем откровено да говориш с него относно това, кое ти харесва и кое би искала да опиташ, срамуваш ли се, ти си губещата. Просто мъжете ще ти се редят и ще се кефят, а ти ще висиш тук в сайта и ще се жалваш. Бъди по откровена и нахакана в секса, срам не трябва да има, а импровизации до като се усетиш като жена и кое е най-добро за теб в секса, а не за мъжа. Пише ти мъж с опит в тази област, дори последното момиче го беше срам дори да се съблече, а в момента мазохистка, която трябва да си тръгне с насинено дупе и с белези от душене по шията, особено това последното. Няма да те занимавам повече с мои изпънения, нобеше нужно за да разбереш, че ти сама още не познаваш тялото си и желанията си, но трябва да експериментираш за да се опознаеш, пък е и много важно да попаднеш на добър партньор, който не мисли само за неговото си удоволствие, а и за твоето. То секса не е само гимнастика, а ВЗАИМНО удоволствие..........УСПЕХ

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 083d2410af
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Според мен си малка и незнаеш за какво иде реч.
Като мине време ще разбереш.
Ще си опознаеш тялото и ще разбереш.
Вероятно партньорите са ти на годините и те също не знаят много какво правят.
С годините ще видиш как ще се променят нещата.
Не се обиждай от това което ти казвам.
Ако искаш да се образоваш потърси в интернет повече информация за видовете свършване при женатта. от какво зависи.
Няма нищо лошо да гледаш и порно.
Но не някакви извращения разбира се
Ами пози и такива неща.
Трябва и ти да опознаеш тялото си къде ти е хубаво и как да те пипат примерно и да насочваш партньорите си

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 1040e780db
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не чети глупости, просто ти трябва точния партньор и ще те изчука както трябва. Все ще го намериш, ако досега не си.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 8ee6896436
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   От авторката : Благодаря ви за полезните съвети, ще опитам със сценки и т. н. До #6- партньорите са ми с 10 и отгоре години по-възрастни от мен, така че не мисля че е от това. В самото порно не намирам нищо интересно, но може би наистина не съм опознала достатъчно тялото си.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: ce5fb15896
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   На 17 години няма как да изпитваш истинско удоволствие от секс. На 27 като станеш вече ще е по-друго, а на 37 още повече, ще усещаш много повече неща.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 67a92e9c87
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Простс не си с човек когото обичаш! ;)

 
  ...

...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 7cdd685ccf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Винаги съм се кефел на женските размисли. Вие всичките разсъждавате твърде емоционално, че реалността почти успява да ви се изплъзне. Понякога съзнателно я отричате... вместо да погледнете директно в реалността на нещата, вие предпочитате да се самообвинявате за много от неудачите в живота си, без дори да имате някаква реална вина!
Към авторката, а също и към номер 1... вие нямате никакъв проблем било физически или емоционален, не търсете психолози или съвети, а се обърнете към себе си. Вие самите сте най-добрия психолог, към който да се обърнете. Как можете да очаквате любовта да определи качествения секс, та това няма как да е възможно, без значение дали го приемате или не. Понеже поредноста на тези неща е напълно обратна на клишето, създадено от неудачниците за собственото им оправдание и успокоение. Секса е кулминационна точка при свързването на две души в една, както физически, така и духовно в абсолютния и смисъл. Без да настъпи такъв момент, за каква любов бихме могли да говорим. Жените изпитали истински пълноценен оргазъм, а и мъжете имали щастието да предизвикат това биха ме разбрали напълно. Без това събитие да се изживее, любовта не би могла да бъде нищо повече от едно приятелство!!! А истината е горчива за някои, защото именно по-надарения мъж ще установи по-силен контакт на обединяване, а от там всичко следва да ескалира до възможния максимум. Размера има значение... казвам го като мъж, който напълно осъзнава това, а вие сладки женички осъзнавате ли го това? Поднасям извинения на всички мъже с малки възможности, но това е... живота е такъв! Успех на всички!

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 6da0118a96
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не, просто си намери истински мъж или момче, от тези мъже или момчета, които всеки ден се чудят кога ще ги огрее, а когато ги огрее нямат спирачка и дори на статуя от камък ще докарат оргазъм. Тука има прекалено много теми за девствени мъже над 18, 20 или 25 години, защо не се хванеш с такъв? Наистина искам да ми отговориш. Наистина ли си мислиш, че липсата на "опит" е причина да се съмняваш в уменията им. Мога да те уверя, че е напълно обратното. Понятието е абсолютна глупост, понятието за "опит".

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 69312e2bdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   До номер 11
Размерът има значение, но не той е определящ дали една жена ще изпита удоволствие или не. Чувствата на жената към един мъж, колкото и да не ви се вярва, са най-основния фактор. Други фактори - размер, поза, похвати (техники), степен на предварителна възбуденост, удобно местенце, музика и т. н. всичко това е от второстепенно значение. И това е самата истина - за радост на мъжете с малки възможности и колкото и да не им се иска да мъжете с големи. И това ще трябва да доверие да го приемете. От физическа гледна точка не можете да го разберете :)

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 7cdd685ccf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   До номер 13
За мен не е ясно дали вие сте мъж с малък размер или жена, чиито партньор е такъв, но нека коментирам вашата позиция по въпроса. Казвам го, защото вие разглеждате размера като второстепенен фактор на физическото удоволствие, което според мен значи, че или не разбирте значението на размера или не ви се иска да го приемете реално. Не искам да изглежда, че критикувам някой или пък осъждам с мнението си, всъщност се опитвам да бъда полезен на авторката и други с подобни на нейните терзания. Защото ако тя не разбере истината, то винаги ще си мисли, че нещо не е наред с нея самата, а това би било жалко и би повлияло негативно върху нейния личен интимен свят. Ако вашето мнение беше правилно, то тогава за жената щеше да е достатъчно просто да се настани удобно в леглото до любимия и да си представи колко много го обича, да го прегърне и ето... да се отприщи един вулкан от оргазми. Може би един ден в процеса на еволюция това би било възможно, но за сега не мисля!!! Както не всички мъже са красавци, не всички са богати, така и не всички са надарени... абе не е лесно да си жена, за нас мъжете всичко е ок, бихме могли да изпитаме оргазъм със всяка жена без проблем, но при жените е малко по-сложно, а точно това коментираме тук. За мен е много интересно как една жена би могла да обича истински един мъж ако не изживява пълноценен секс с него, как би могла да бъде наистина щастлива без това, аз лично не вярвам. Но стига теории, нека конкретизираме. По мое мнение един мъж може да се счита за надарен, когато притежава минимум 17 см дължина и 14 см дебелина(обиколка), а вече нагоре си е според физическите данни на партньорката, което е много обширно като понятие. Със съпругата ми много сме обсъждали въпроса и определено не сме от хората, които предпочитат да се самозалъгват. Използвам като база за сравнение и предишните си връзки в миналото. Всъщност аз отдавна се сблъсках с тези неща, което пък ме накара да потърся решение. А истината се оказа различна от чувства, добра любовна игра, подходяща обстановка и т. н. Не че тези неща не помагат, даже са за препоръчване, но това което промени нещата за мен беше нещо съвсем различно! Просто пред мен стоеше избора да се примиря с реалността, такава каквато е или да запретна ръкави и да направя невъзможното!!!

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 69312e2bdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   От номер 13
Номер 11(14), не си ме разбрал правилно или аз не съм се изразила добре (случва се, когато няма визуален контакт да стават такива разминавания). Жена на 27 години съм, от 2 месеца нямам сексуален партньор (споменавам го за да не мислиш, че защитавам някого). След последния ти коментар оставам с впечатлението, че не съм те разбрала правилно и сме на едно и също мнение "абе не е лесно да си жена, за нас мъжете всичко е ок, бихме могли да изпитаме оргазъм със всяка жена без проблем, но при жените е малко по-сложно". Точно така, сложно е. Тук мога да споделя, понеже не се познаваме и няма значение какво ще си помислите, част от моя опит. Имах няколко "диви" години на опознаване на мъжката природа (ако мога така да се изразя). Живеех си живота и опитвах нови неща. Два пъти съм попадала на мъже с много малки "приятелчета" и си прав, че сексът не беше на ниво и нямаше как да потръгнат нещата. От друга страна го направих, не един път, с негър. Вярно е, че на човек с по-голям не съм попадала. Той беше много опитен - знаеше как да достави удоволствие. Защо го казвам? Защото беше хубаво, но не е сравнимо с удоволствието, което съм изпитвала с един мъж, в когото бях влюбена. Не му беше малък, но не беше и голям. Ще прозвучи вулгарно, но размерът му просто беше достатъчен. Моят коментар номер 13, също като твоите е опитно установен. Мисълта ми е точно такава - сложно е. Факт е, че жената може да попадне на невероятно надарен и опитен мъж, но да изпита по-голямо удоволствие от мъж, с по-малък опит и не толкова надарен. И това, че размерът не е най-важен, което споменах в предния коментар, нямах предвид, че ми е кеф да го правя и да питам "вътре ли е". Исках да отрека разпространената максима "колкото повече, толкова повече". Надявам се сега да съм се изразила по-добре. Има значение размера, не го отричам, но не подценявай чувствата на жената, те са от изключително голямо значение. Казва ти го жена, опитала какво ли не (това не е хвалба, сега малко или много ме е срам от тези неща, затова като мишка ги пиша в анонимен сайт, а не ги крещя на улицата).
Поздрави, Ж27

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker