Първи анален секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Първи анален секс
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 5139 пъти
Здравейте, на 17 години съм и снощи за пръв път правих анален секс. Момчето беше опитно, знаех, че знае какво прави и затова и му се доверих. Секса протече добре, въобще не ме болеше, чувствах удоволствието от него, хареса ми!
Това, което ме притеснява е, че не използвахме презерватив, нито лубрикант или вазелин. Сега не чувствам болка там, ходя си нормално, общо взето се чувствам наред, само дето знам, че дупката е по- голяма.
Не знам това сериозен проблем ли е, че не сме използвали такива средства, сега се притеснявам, а хубаво ли е сега да изчакам малко преди следващия акт или няма да има проблем?
Щом не съм чувствала никаква болка и щом все още не чувствам, предполагам той добре си е свършил работата, но дали има проблем след като не сме използвали нещо от средствата, които изброих по- горе?
Забравих да кажа, че след аналния не сме правили вагинален секс :)

Благодаря предварително за отделеното време!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: 66501a53a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Почвам от зад напред - проблем е, че си правила анален секс без кондом, защото така се хващат най-ефективно всички венерически болести СПИН. При вагинален може да ти се размине, но не и при анален. Отделно за момчето е опасно, защото в червото живеят опасни бактерии и може да се зарази с твои анални бактерии с или без клизма. Затова анален секс само с кондом!
Отделно се ползват лубриканти специални за кондоми (примерно с марката Дюрекс, но има и други), защото ти при ануса нямаш жлези и можеш да си докараш нараняване и хемороиди.
Не си станала по-широка „там“, няма как да се случи просто, защото става дума за мускулатура, но самият свинктер може да се е поотпуснал, но временно е това.
Станалото-станало, но просто мисли за здравето си ако не за друго. Удоволствието не може да бъде за сметка на здравето и хигиената.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 56a96cb956
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Да те оправи може да е опитен, ама за здравето си хич не мисли. Освен, ако не си някаква магьосница, че червата ти да са чисти от бактерии, тоя дето си го правила е глупак, както и ти. По думите ти не звучи като да сте сериозно заедно (ако изобщо сте) може да има всякакви болести, особено, ако винаги го прави без кондом (което съм доста сигурен) То дори това да го оставим, кой ще иска да има ла*на на оная си работа. А как не те е боляло без лубрикант, вече наистина е чудо.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 318ed966d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Овлажнители и омазнители не са задължителни, щом мъжът е действал кадърно и те е предразположил да се отпуснеш! Иначе е по-добре да го направиш отново в близките дни, докато си по-отпусната, защото иначе след 4-5 дена отново ще си стегната като първия път.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 4633b119ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Странно е за дупката да остава широка. Аз го правя с мъжа ми понякога, но обикновено половин час след акта ануса ми се стяга напълно. А не съм го правила веднъж или два пъти, ако ме разбираш.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: c954d4dae2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не съм фен на аналения секс, във всяко отношение предпочитам "класическия" и да доставя удоволствие на приятелката ми с пръсти и орално! Но ако си поиска да пробваме, аз съм за! Иначе без предпазни средства е страшно, особено анално! Тук между впрочем всеки боже ден се сблъсквам с ограничени и безотговорни момичета. Това е трагедия!!! Между колегите ми има плейбой, който не използва предпазни средства и не подбира рускини, германки или нашенки на плажа! Нито една НЕ си поисква кондоми А той е длъжен да помисли ПОНЕ за личната си сигурност. Аз имах постоянни партньорки и винаги на първо място искам да сложа гума- ИНАЧЕ НЯМА НИКАКЪВ СЕКС! Така ще и с новото ми момиче- държа на него и мисля и за себе си

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 2b0315aae4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   5 - При чужденките работата е, че от СПИН страдат много малко хора, а всичко друго се лекува. Една ходи да си прави изследвания през седмица и когато се открие нещо, се пие правилното хапче, както се правят и редовни "промивки". Отделно всички бухат противозачатъчни, които са супер ефективни.
А денят, в който открият лек притив СПИН-а, ситуацията ще се промени кморенно.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: c8740072d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "При чужденките работата е, че от СПИН страдат много малко хора, а всичко друго се лекува. " Я пак, че нещо не пишеш както трябва! Харесвам рускините, като визия и сексапил, също има и добри германки, но точно рускините са най-опасни, заради лекото си и безотговорно поведение! Всъщност Русия и Украйна са страните с най-голямо разпространение на HIV вируса в цяла Европа, аз бих добавих дори и в света. Друг е въпроса, че главната причина е друга- това е заради наркоманията сред младите най-вече мъже, но точно руските тинейджърки си го отнасят заради това. И кое е това, "което всичко се лекува"- "Хепатит" или "ЧПВ"... или хламидии... , какво??? и всъщност дали не оставят някакви трайни увреждания??? - я се замисли малко. "А денят, в който открият лек притив СПИН-а, ситуацията ще се промени кморенно. " Приятелю, дано не съм прав, но лекарство умишлено няма или ако има такова, нарочно не е в пазарен вид и предполагам се сещаш защо- лекарствената индустрия, заедно с най-лошата, тази за оръжие, трябва да прави яко кинти на хората с вратовръзки.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 03c777e6ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   предстои ни с моята да го правим за 1 път, много ви моля дайте ни малко по подробна инф. за това как почвате и как го правите и какви са най готините пози за този секс. моята приятелка много настоява да го правим анално и си е побъркала от това и аз много искам ама не знам как се прави а не искам да се разочарова от мен и да се изложа ,моля ви дайте малко по пикантни неща и по детайлни неща за това как да се постига уникален оргазм .

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 4633b119ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не е нормално ануса да остава отворен дълго време. Жена съм и при мен доста бързо се стяга. Учудвам се.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: bcbfee76ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   с наднормено тегло ли си?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker