Как да я убедя, че не е опасно? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как да я убедя, че не е опасно?
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 4158 пъти
Мъж на 37 години съм, необвързан. През лятото, което прекарвам в България, търся неангажираща връзка. В интернет съм намирал добри секс запознанства и обичам секса да започне още от чата, с видео. Тази година попаднах на едно младо момиче на 20 години, с предишни връзки, но все още девствено. Трудно ми беше да я предразположа, но след няколко разговора се съгласи да се съблече пред мен. Започнах много да я харесвам и желая. Постоянно се възбуждам при мисълта за нея, тя има точно типа тяло, което аз обожавам. Личи си и че е интелигентна и интересна. Тя обаче все се прави на заета, увърта и отказва да се видим отново по скайп, а предпочита направо да се видим на живо, за да прецени по-добре дали иска да е с мен. Аз съм планирал да я заведа на хубаво място на вечеря, да я накарам да се отпусне и да я оставя да реши как иска да продължи вечерта. Тя скоро напуска страната и може и да я изтърва... а не искам. Искам да я убедя, че няма нищо опасно да се видим на публично място, да прекараме два-три часа заедно и тя тогава да прецени дали да се усамотим. Говорили сме доста за нейната сексуалност, възбуждали сме се заедно и съм й казвал, че за мен няма проблем нейната девственост. Напротив имам достатъчно опит, за да й осигуря един много приятен истински първи път. А последния път, когато се видяхме в чата, тя също беше възбудена и по-спокойна отпреди. Харесах я още повече.
Обаче момичето много-много не знае какво иска. Наясно е, че от нея искам секс и по принцип е съгласна, но все намира и да възрази и да откаже. Не иска да се чукаме онлайн, а уж е готова да се видим на живо. Не ми вярва на сто процента, че не се представям за друг човек, не искам да я насилвам и няма да разпространявам наши записи в интернет. Мисля, че заради многото приказки колко са опасни онлайн запознанствата, а и защото момичето е притеснително и предпазливо, тя може да не се съгласи дори да опитаме. Кажете според вас коректно ли постъпвам към нея и как да я убедя, че не е опасно да се видим? Бил съм с жени на всякакви възрасти, но това момиче е по-различен случай.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: b4f4814c37
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

1.   Има си причини на 20 г. една жена да е девствена. Не си първият балък, който върти и в РЖ е същата. Не мисля, че ще топнеш чушката, а и в случая дори си има момичето причини - нищо не можеш да предложиш освен един гол чеп, а това могат всички мъже да предложат. Защо точно на теб да пусне?

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a4a891f49a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Истината е проста
Ако е искала да е с теб-вече щеше да е с теб,това да убеждаваш някого или правичката да си кажем да склоняваш девствено момиче по-младо 17 години от теб е много грозна история
И какво е това "не искам да я изпусна"?!?Какво точно ще изпуснеш,след като намерението ти е само сексуално?
Не бъди егоист и я остави сама да си избере първия,а не да си въобразяваш,че тя се правела и т.н.
Не те иска,просто е
А твоята паралелна вселена иска друго да вярва-че те иска,ама се прави
В средната възраст си-стегни се!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: e7edf895a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Напротив, опасно е да се занимава с болен мозък като теб. Естествено, че не постъпваш коректно. Дано не успееш да се възползваш от нея, защото ти това искаш да направиш и нищо друго. Но явно и тя не е от най-умните, щом си успял да я накараш да се съблече...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 6412c034e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не е коректно.
Първият път е специален за една жена. Не, защото любовникът е добър или лош. Първият път за едно момиче е свързан с чувства. Да обичаш, означава и да се довериш, че той няма да е груб, че ще те преведе през прага на страстта, че ще задоволи любопитството ти. Но решаващата стъпка е да има любов.
Защо иначе ще го прави? Ясно си й казал, че ще е само чук и бег, ами разбира се, че ще отказва. Може да се вюбва и да я е страх от болката, която последва след раздялата, която ясно е предначертана в плана. Сексът, особено пък, че ще й е за първи път, ще я обвърже още по-здраво емоционално към теб.

Остави я. Деликатно се отдръпни от нея и й пожелай да да срещне човек, който обича и който я обича, който няма да я остави две седмици след като я натакова, а който ще я гушка вечер, ще пита как е минал деня й. Момче, което ще я уважава, ще цени времето, прекарано с нея. Ще я обича, ще я подкрепя, ще я изслушва, ще е важна за него (не само, защото има дупка), ще му е важно приятелството й, спокойствието й. Защото, скъпи, ако нямаш това - за какво живееш.
За електронните секс-изживявания. Пфу! Пуста работа.
Милион пъти ще предпочета да гледам филм с някого, когото обичам, отколкото да правя инлайн секс, пък било то и с Казанова.

Как не те е срам всъщност? ! 17 години си по-стар. "СТАР" - казвам го умишлено. Не отива на човек, който следва да мисли зряло, да манипулира така някакво младо момиче, което тепърва има да живее, учи и изживява. Защото я манипулираш, а това е жалко.

Пожелавам ти да срещнеш жена, която да поискаш в пълния смисъл на думата, да срещнеш любов и нежност, да разбереш какво е някой да се тревожи за теб, да те милва, да се грижи, някой, в чиято усмивка да намираш лекарство и за гняв, и за болка.

Остави момичето!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 5bc49338e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   А нас как ни убеди, че не е опасно? ! Мъж на 37 години, търсещ само и единствено секс. Извинявай, но не си много положителен герой в цялата история. Остави момичето намира!

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 35f210e621
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Едно момиче на 20, особено пък девствено не иска само секс, каквото и да казва. Тя иска връзка, любов. А и ти сигурно много я привличаш и тя се влюбва в теб. Ако ѝ дадеш и чудесната раздяла с девствеността, която обещаваш... просто няма да може да се откаже и ще страда много, защото момчетата на нейните години не могат да се сравняват с теб. Тя просто се бори да оцелее емоционално.

Alpha, ж. 26

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 886a4e9d2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Ти сериозно ли си мислиш, че девствено момиче ще се види с теб за 2 часа и след това ще можеш да проникнеш в нея? Ами колкото и да я предразполагаш, няма да успееш чисто физически, освен ако не я разкъсаш. А дори и да я предразположиш, което е почти невъзможно в случая, едва ли ще изпиташ особено удоволствие след толкова перипетии.

Ти явно не си обезчестявал момиче до сега.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a4a891f49a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Секс Казанова чакаме те с коментар относно девойката
Сега за да видиш колко е приятно-аз сядам, пиша и започвам да те УБЕЖДАВАМ че не си прав
На 37 години не те ли е срам да се занимаваш с 20 годишно девствено моммиче? Да я манипулираш по супер долнопробен начин и да си вярваш че тя се правела? !? С кое се прави? Я ни обясни? !? С това че не иска да се види с теб ли, да я изтаковаш, щото си на зор? !? Ми свободен избор му се казва-като не те иска-не те иска. Но очевидно за твойте 37 годинки май си с акъл на 5 годишен
Защо не си намериш улегнала жена към твойте годинки? !? О забравих-там номерата ти няма да минат, затова си се преориентирал към младата възрастова граница
Трябва ли да те убеждавам че всъщност имаш проблем? За теб незнам, ама на останалите читатели няма да им трябва много, за да са УБЕДЕНИ в това
И за последно-няма да ти е приятно жена, която не желаеш, да те убеждава да правиш секс с нея, нали? !? Успя ли всъщност да се видиш отстрани колко грозно действаш? Но на теб едва ли би ти се лепнала каквато и да е жена, впредвид жалките ти разсъждения
Послеслов-на гол чеп, чефте пищови

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: b9684958d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Бе ти добре ли си? Намери си жена на твоите години да ти отговаря на акъла, дето го нямаш? За какво точно да се види с теб? Ми предложи й пари? !

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a2e3771281
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Някой може ли да обясни това съкращение РЖ?

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: fcf25d0330
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не ти прави чест, само това мога да кажa, човече! Вземи си намери жена, която има същите интереси, вместо да манипулираш девствено младо момиче, което заслужава един прекрасен първи път със стойностен човек!

ELSA

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 1afba1912a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   РЖ=реaлен живот

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 1c82620a91
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Аз съм момиче на 17, не се гордея, но имам опит в интимния живот. Знам за коментарите сега, които ще са нещо от сорта ''Какво знаеш ти за секса'', или ''Учи и не се занимавай с това'', но на мен мнението специално за тази тема на другите хора не ме интересува, даже не ме вълнува. Не се смятам за голяма, нито за много интересна, напротив. Не съм казвала, разказвала и прочие за това на хора, които не ги интересува или не са ми близки.
Та за всички коментиращи по-горе ще кажа, че за съжаление или не, на нас, момичетата не ни пречи понякога възрастта на мъжа, даже някои предпочитат по-голям с надеждата да е зрял и може би да не е като момчетата в днешно време.
А до автора на теб ще ти кажа: Незнам дали се правиш на добър, на коцкар или просто на някой, който не си всъщност, НО, ако беше толкова, как да кажа, убедителен и добър в манипулирането до сега да си спал с това момиче-примири се, просто не си успял в това начинание. Намери си по-леко както се казва момиче. По-лесно.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 65b5d788d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   При девствените момичета е друго. Повечето ги е страх от първия път и го правят с някой, на когото имат доверие и с когото се чувстват спокойни. А ти като я насилваш така, като през плет невидял, едвали би се случило. Не те познава, може да си няйой луд и т. н. Станал си нахален вече в очите и, с тези препирания и й е неудобно да то каже, че се е отказала.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 4d35be6eb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Девствена на 20? Ха-ха, някой здраво те будалка. Да не е някое травеститче, или да чака пари "девственицата"? Много глупава история.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 864c6b708f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Ами няма да ти се получи на теб, явно караш на виртуални онанизми и толкова не можеш да се запознаеш с истинска жена на живо. На 37 и висиш по видео чатове. Ти добре ли си? Имаш нужда да спреш пристрастявнето към екрана и да ходиш да свалиш истинска жена. Хайде бил съм и аз по тия чатове, ама ако ще караш виртуално - карай така. Ако не искаш виртуално излез на реално. Но не и с това момиче - то си ти е 'виртуална дружка' . А и защо си го карал да ссе съблича по екрана - това е тъпо. За мене поне де.. Така намаляваш емоцията от живата среща.. Ама сигурно бъркам , а?

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 7161d1145b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Аз само искам да попитам автора, как се "чука онлайн" и най-вече наблягам на глагола - чукам!!?? А дали, онлайн или виртуален- т. н. секс пред камера си е живо мастурбиране на ексхибиционисти... хахах моите уважения, но няма нищо по хубаво от живия, истински реален контакт м/у двама души! Но темата поставена от автора, не ми е много по вкуса... на 37 години, и да се занимава с 20 год. девственица... тук нещо не ми е много ок и не желая да го коментирам!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 894c1ddd4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Поредните феминистки коментари!!! Тя вече е направила първата крачка и се двуоми да ли да е с голям "батко", за какво харесване говорите!!! Става въпрос за 20 годишна консуматорка, той предлагал гол чеп, а тя? Била девствена друг път, че вече и ще убеждават как момента трябвало да е специален. Отново коментарите са за добрите жени и лошите момчета, брех много разбирачи :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 8468aaf199
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

21.   Трудно ми е да взема отношение по този казус, но ми направи впечатление, и то неприятно, изказването на една жена - какво можеш да предложиш освен един гол чеп, всички мъж го имат. А може ли да задам въпрос: а, какво трябва да преложи един мъж? Може би очакваш скъпа кола, подаръци, това ли разбираш под любов? Ти не предлагаш ли в материален план една гола...

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: b4f4814c37
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

23.   н. 21, аз писах за „чепа“ и да - всички здрави мъже между 16 и 90 г. могат да ти го предложат. Не това търсим жените, а връзка, чувства, внимание, отговорност.
„Може би очакваш скъпа кола, подаръци, това ли разбираш под любов? “

КЪДЕ ПИШЕ, ЧЕ АВТОРЪТ ПРЕДЛАГА ЛЮБОВ? Той иска просто секс, жената се опъва, ясно?
Подаръците можеш да си ги завреш еди къде си, защото ние работим и можем да си купим 1 тъпа таратайка.
Ако опираше до кола, подаръци - просто мъжете щяхте да сте отдавна излишни, особено българските, които сте по-често безработни от жените и имате нищожен доход. Не става дума за това. Жените търсим партньор в живота, а това нито може да ти е една кола, нито „чеп“, нито подаръците ти.. жените търсим човек, с когото да създадем семейство евентуално, а секс - секс има и без сложните машинации на Автора. Секс предлага всеки здрав мъж от 16 до 90 г. и то в реалния живот, не във виртуалния

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a4a891f49a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   До 23
Мила мъжете си въобразяват че могат да нарекат всяка жена "лесна", но когато стане въпрос за чеп-само как се обиждат не е истина, екстремно негативни стават
И още един прекрасен факт, който не осъзнават-повечето мъже са станали по-лесни и от жените хаха, дерзайте

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 8d68c380c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   До номер 23: Мъжа търси секс, а изглежда, че и момичета, щом се съблича пред него, макар и чрез камера и иска да го види, за да прецени. Никой от двамата не търси любов и сериозни отношения. Говориш си общи приказки: "жените търсим... ", "секс предлага всеки здрав мъж... ".

Не знам на каква възраст си, но се научи на възпитание, а не да ме караш да "си завра подаръците".

Щом като "мъжете отдавна щяхме да сме излишни, особено българските", ти май си от разочарована от твоите избори в живота и сега храниш наред, всички мъже под ножа. Особено българските.

И освен това, любов не се предлага. Създава се от двамата, като се опознават и преминат границите помежду си. Много елементарно ниво на мислене е, че всички мъже могат да предложат един "гол чеп". Въобще звучиш ядосана, но не е правилно да си изкарваш яда анонимно. Преосмисли живота си сама.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a2e3771281
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Номер 14-Благодаря

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: fe40ae2936
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Може момичето наистина да не знае какво иска, но това не значи да я обвиняваш. Предлагаш й само секс - хубаво, но тя сигурно би се съгласила само на секс от някой, който и е по-близък или я привлича повече. Определено не си се захванал с някоя курва, щом още не ти е пуснала, така че се дръж достойно към момичето.

И тя доколко те познава, на какви теми говорите освен да се "чукате онлайн"?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker