Цинизми по време на секс! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Цинизми по време на секс!
преди: 13 години, 3 месеца, прочетена 58982 пъти
Здравейте!
Намирам се в доста конфузна ситуация. С партньора ми сме заедно от скоро и смея да твърдя, че имаме страхотен секс. На него му харесва да говори цинично - на мен също ми харесва да го СЛУШАМ. Да, но се очаква същото и от мен, а аз се срамувам ужасно много. В речника ми не фигурират цинизми, но пък страшно много ме възбуждат в секса.

Изобщо не съм наясно, тъй че бих искала да се обърна към представителите на мъжкия пол, които имат подобни предпочитания:

Господа, какво "кинки" очаквате да чуете от една жена по време на секс?

Благодаря ви предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 3 месеца
hash: 286d8695d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

1.   Ето няколко, които ми идват на акъла на прима виста - 'Сцепи ми п*тката от е*ане'; 'Много искам целия ти к*р в мен', "Искам да се изпразниш в мен'; 'Искам да се изпразниш в устата ми и да ти глътна спермата' - последните две са под въпрос за голяма част от женската половина :Д Но общо взето е логично че мръсните думи ще се въртят около женските и мъжките полови органи :Д Но все пак не прекалявай, всички мъже харесваме да ни говорят мръсотии, ама по малко, защото иначе почваме да подозираме каруцарска природа у жената :Д

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 124072e832
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

2.   Много ти благодаря! :)
Нищо плътско не ми е чуждо, но просто не съм говорела никога така и се срамувам ужасно. За хубав секс е необходимо желание и от двете страни!

Още веднъж ти благодаря!

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: bfffc568dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

3.   Ммм, стана ми интересно, защото не ми се е случвало да ми говорят така много често, но наистина ми е действало възбуждащо в редките пъти, когато е ставало. Допадало ми е" Разгонена кучка" , " Тази путка не е за галене, а за ебане" и неща в този дух. На мен обаче не ми е идвало отвътре да отвръщам с подобни реплики и си мисля, че една жена, ако реши да използва такива изрази, трябва да го прави умерено, защото наистина може да прозвучи прекалено вулгарно от нейните уста, така да се каже. По-нежни неща като" Искам те целия в мен" , " Вкарай го докрай" , " Изпълваш ме цялата" са ок, но аз лично по-натам от това едва ли мога да стигна, просто защото и моя речник не съдържа кой знае колко много цинични думи.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: c46875d8da
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   Абе хора, не е въпросът какво да говори, а дали може да го направи. При мен е същото - приятелят ми говори /умерено/ мръсотии, които ме възбуждат, но и аз не мога. Разбрали сме се, че няма да ме насилва. Мога да напиша някои неща, но да ги кажа - не. А защо не ми е ясно при положение,че сме напълно разкрепостени, правим всички видове секс /освен групов/ и аз съм напълно отпусната, възбудена и пр. в леглото. Но не губя надежда, че може пък да кажа нещо един ден. Така, че нищо не се знае.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: ff47af8f19
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   6, точно това ми е проблемът. Не казвам, че не мога. Искам го много, значи би трябвало да се справя. Ще го видя във вторник и ще се пробвам.

Благодаря ви!

от авторката

 
  ...


...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: ddccb0fc2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   И аз имам същия проблем с моя сме от 1г. и 4м и въпреки това не ми се отдава много, а той без проблем си ми говори мръсотиики. Аз също се оптивам да кажа нещо обаче просто ми е трудно.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: a4aa9621d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Ооо най обечам така да го възбуждам или като му пиша някой смс по никое време...

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: b199661202
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   10. Здравейте. От няколко години имам връзка с приятеля ми и много го обичам. Правим страхотен секс и обичаме разнообразието. аз страшно много се възбуждам когато той ме нарича мръсница и кучка и ми казва какво иска да му направя на него. например-кучко налапай го. освен това мен ме възбужда и момента в който думите придобиват власт и имат заплашителен тон. обичам да са придружени и с някое и друго шамарче по дупето. а знаете ли колко възбуждащо звучат тези думи казани в телефонната слушалка когато партньра ти не е в момента до теб. тази вечер аз говорих на приятеля ми по телефона възбуждащи неща и мръсотии и двамата свършихме докато приказвахме по телефона и мастурбирахме.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 00651fabbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   И моя приятел обича да си говорим мръсотии. Преди това никога не съм го правила, но повярвай ми ако се отпуснеш, ще видиш какви неподозирани за теб самата усещания ще отключиш. При нас той е по-активния, в смисъл, че нещата, които той казва са по-вулгарни.Но на мен ми харесва страшно много. Аз не мога да употребявам думи като к*р, п*тка, е*ане... Но това не означава, че не можеш да ги замениш с други, така че ти самата да не се чувстваш неудобно. Обясни му как обичаш да му го лапаш и облизваш, колко ти е вкусен и как обожаваш да му изпиваш цялата сперма. Казвай му, че обожаваш да го усещаш вътре в теб.... и изобщо всичко, което ти хрумне. Но трябва разбира се да си искрена. Започни с нещо по-невинно и ще видиш как постепенно ще се отпуснеш ;)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: aff91a6b80
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

12.   Скъпа авторке, не казвай на мъжа си нещата, които номер 1 е написал- вярвай ми, ще му спадне! Аз лично откачам, когато чуя" да, в п*тката ми" и" по- бързо, мило" .. Честно да ти кажа, повече ще го възбудиш, ако му говориш нежно (обичам те, любов моя и тн. ), отколкото няк'ви супер ценични думи!

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 4e50dc7460
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Не знам дали има жена която да не и възбужда да и говорят цинични неща, мръсотии по времето на секс, работата е там че, не разбирам защо някои заради някакви причини лишават половинките им и любимците от такива неща дето биха ги побъркали в леглото и ще са взаимно удовлетворени.
Педи седмица и моята ми иска да и говоря такива вулгарни и цинични думи, беше ми неудобно понеже е много нежна и супер мила и възпитана, питах един по възрастен колега и той ми каза :слушай колега, за да побъркаш една жена по времето на секса трябва да и говориш вулгарно от време на време и да те чувства над нея по властен. и аз това направих лелее ако ви казвам не можах да я позная бе хора, колкото и говорих така тя все повече се издивяваше, като разгонена кучка, а какви работи ми наговори тя ви казвам, а путката и направо се мокреше яко, чукахме се до сутринта и вече не помня колко пъти, не-знам нищо за анатомия на жените ама това нещо има ефект ви казвам.
тук мили жени дали мога да ви питам какви думи ползвате в интимните моменти и дали има ли ефект както беше при нас или нещо ние не сме на ред!?
темата е наистина интересна и благодаря на всички дето ще пишат и споделят опита.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 4e50dc7460
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   В изследването участват 293 женени двойки, които попълнили въпросници за сексуалния си живот. Те определели колко доволни са от брачния секс и издали какво си говорят с партньорите под завивките. Участниците трябвало да групират 44 “мръснишки” думи в няколко графи – “срамно”, “еротично” и “недопустимо”.

Интересното е, че двойките, които използвали жаргонни и срамни и вулгарни думи и по време на секс, се чувствали по-удовлетворени и доволни от сексуалния си живот.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: acccc915b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Не стои според мен въпросът, можеш или не да ИЗМИСЛЯШ или ЗАУЧИШ цинични думи и изрази, за да ги ДЕКЛАМИРАШ в "подходящия" момент. Ако за теб не е естествено да го правиш "изотвътре", когато се опиташ да приложиш наученото, магията ще се разлети навсякъде, само не и между двамата. Защо ли? Ами защото ти ще правиш нещо "защото трябва" и ще се стремиш като ученичка със назубрен урок, да го изложиш, което ще те държи встрани от емоцията на самия секс, а той ще се пита постоянно "Бе, тя не е същата -наистина ли иска да бъде мръсница или заради мен се преструва? ". В крайна сметка -същото. Но пък може и да не се получи отведнъж, а впоследствие да ви допадне и да стане търсено и от двамата, де да знае човек, особено от страни?

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 5be68a2607
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   С жена ми редовно си говорим с цинизми, а по време на секс е особено възбуждащо както за нея, така и за мен. Например "жено хайде да ме изпразниш, да ме изцъркаш, хвани ми хуя да се надърви, дай да ти го вкарам в путката. Искам да ти гледам космите на путката, дигни си ръцете да ти целувам косматите подмишници. когато тя получи оргазъм пред мен, или свършвам като целувам подмишниците и`, или я карам да ми бара мъдете и около дупката на гъза и тогава винаги свършвам с кеф.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: acccc915b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

18.   ПОнякога на човек му се иска да се разтовари от дисциплината на ежедневието. Сексът е точно такъв гръмоотвод. Кога друг път, ако не по време на секс, човек може да си позволи да бъде пошло животно?

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 4e50dc7460
гласове:
1 2 3 4 5
  (212 гласа)

19.   темата е много интересна, но до тука само малко думи си научихме, толкова ли е беден речника на повечето по-опитни хора или какво!?
И мояата иска много да и говоря ама до тук много ми е беден речника моля ви помогнете с още думи или изреченя на което ще съм ви благодарен.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 96bb96d409
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Да кажеш, , О давай, , или, , О да, толкова е хубаво, , стига. Още по-добре ще е ако кажеш, , Чукай ме, чувството е толкова хубаво, , .

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 36fcc6a860
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   Аз и мъжа ми сме образовани и интелигентни хора и няма шанс да стигнем до нивото на номер 17. Ние го правим много страстно. Понякога му казвам "Огромен е! Извади го! Моля те! Остави ме! Махни се! ", но той става още по-настъпателен и се побърква от това. Не се преструвам, защото започва да ме боли понякога и му казвам истината, но изпитвам и удоволствие. Понякога правя опити да го отблъсна от себе си, а той ми хваща ръцете и ме притиска още повече. Не съм го питала, но усещам, че моето "дърпане" го влудява и надъхва доста.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 55e4c8293f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   Моят приятел също много се възбужда от това което му говоря по време на секс .. Например: " Само тва ли можеш? " "Много ли ме искаш .. Искам го целия .. Покажи ми какво можеш .. Чукай ме .. Животно " .. Аа някой път аз се правя на властваща и го подчинявам с думите " Кротко .. Долу ръцете палавнико .. Как ми се иска да .. Искаш ли я .. Мокричка "

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: fefdd6a850
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

23.   Всеки трябва да се държи по този начин, по който иска да му отвърнат.. Когато започнах сексуалния си "живот" бях къде, къде по-мила и наивна.. Повярвайте ми.. не се чувствах добре. Аз мисля, че една жена трябва да се чувства адски желана и сигурна в себе си, за да започне да говори мръсотии.. Според мен, най-голямата възбуда започва при мъжете, когато му се галите и търкате, а след това да се отдръпнете за малко и му откажете.. след като е вече доста надървен.. Това ги влудява... Забелязала съм, че момчетата с по голямо сексуално желание се възбуждат след като им кажеш, че те боли.. но в същото време ти става толкова хубаво, че започваш да стенеш...
Мръсните думи намират място най-добре, когато момичето е отгоре и го прави сама... Мъжете не могат да устоят на жена, която се задоволява толкова добре, че да свърши.. там горе.. Не е важно само какво се говори.. а и да има пряка връзка със случващото се.. Приятелят ми каза, че самата физиономия ми се променя, когато му говоря така.. Някак си се надъхваш за още като го усетиш колко е надървен. Едни от любимите ми изрази са : "Изчукай ме.. Аз съм твоята кучка" Давай, не спирай.... "Желая те.. Колко си надървен... искам да те усетя точно на това място... Да точно там.. Продължавай. " " искам да ме изчукаш като най-мръсната курва на света... Да аз съм твоята курва. " Начукай ми го, бебче... "
Не виждам място за притеснения, момичетата да използват вулгарни думи в леглото... Щом си с него и си му се надупила, защо да не се отпуснеш..? ! Предполага се, че ти е най-близкия човек... Давайте смело! Не бъдете изискани дами в леглото, иначе бързо ще ви заменят.

 
  ...

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: b3c2ed2247
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

24.   Мъж на 62 години съм. Редко ми се е случвало да ми говорят мърсотийки по време на секс. Но никога няма да забравя, когато преди време, като се чуках с една колежка, винаги ми казваше: -"Чакай, вкарай палавото момче в мене. Стой сега, хайде сега, давай сега, скъсай я тая путка... " И започваха такива въртележки под мене, че имах чувството, че не аз нея, а тя мене чукаше....
И сега дори, като ми се случи да съм с мацка в лего, винаги, нежно на ушенце й говоря подобни мърсотийки и това винаги и на всяка жена й се харесва, и ме карат да се чувствам желан...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 406e5d08f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

25.   "Искам да ме издъниш от е*ане! Шибай ме, шибай тая разгонена пу*ка, искам да се изпразня върху ку*а ти! Искам да ми свършиш в устата, искам да ми напълниш устата със сперма, сега, сега! Оооооо, страхотно, страхотно ме е*еш! Свършвам! Празня се, празня се!"

Горе-долу такива неща си говорим с моята, пък и с други преди време, което определено има ефект - оргазмите са потресаващи и поне половин час не знаем на кой свят сме.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: f8dab7b749
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

27.   Със съпругата ми сме заедно 10 години и никога не сме употребявали такива думи защото ние не си падаме много много по грубия секс. Една вечер докато гледахме телевизия толкова се бях възбудил от нищото и шибнах един шамар на жена си, взех я в ръце и я хвърлих на леглото и се забих директно между краката и. Секса беше невероятен. Наричах я "курва" "кучка" и въпроси като "Харесва ли ти да те еба в хубавото дупе? " "Ще те клатя докато не счупим леглото". Най-хубавия секс в живота ми! А тя на следващия ден гледаше като малко уплашено котенце и едвам вървеше и ми каза, че никога не е очаквала това от мен. Минаха 2 месеца от тогава и още ми стоят раните по гърба.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 0a7e54db35
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

28.   с такъв като 27 бих се развела.... казва му се егоизъм

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: ef0494cd92
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   С приятиля ми чисто говорим по време на секс и на двамата ни харесва. Той се възбужда от нища като "искам го цилия", "искам да свършиш в мен", "не спирай", "обожавам да правиш това", "целуни ми", "удари ме", "хапи" и т. н. На мен ми харесва да ме нарича кучка. Обича да ме кара да се моля да ми го даде. Чисто и просто си казваме какво искаме и какво ни харесва (дори когато е очевидно)

 
  ...

...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 05491b6f34
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

30.   Ще рискувам да разводня малко темата. Една приятелка преди време ми разказа за срещата си с един мъж от сайт за запознанства. Харесали се те и работата опряла до секс. Ама човекът обичал да говори разни реплики от порно филмите. Това още на първата среща. Било доста разсейващо, ама тя търпяла. Обаче, като минал на немски реплики, това бил краят. Цитирам по памет : " Аз рева и въздух не мога да си поема от смях! " Той пък се обидил. "В колата не смеех да го погледна, че пак започвах да се хиля. "
Сега по темата, имах едно гадже, което от време на време използваше репликата "Искам сега да съм твоята анална курва! ". Върху мен нямаше особен ефект, но на нея явно и харесваше.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: bd90ebea9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   Тук четох за интелигентни двойки, които не смеели да си говорят мръсни думи. На тях ще кажа: сексът няма нищо общо с интелекта.

А също така четох как наляво и надясно подлагате из темата мръснишки думи, все едно всички тук сте имате сексуална връзка по между си. Това са интимни неща. Ако смятате, че е редно да ги разказвате, пробвайте да разкажете на майка си и баща си как ви нарича той или тя. Няма да го направите, нали. Тогава, защо го правите в публичното пространство? Защото ви липсва Баланс в отношенията!

Аз и партньорът ми си говорим цинизми, да, но смятам това за нещо много интимно и няма да го споделя нито с вС, , нито с родителите си, нито с децата си, нито с колеги или приятели.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: f6b90e7e64
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

33.   32, хич не съм съгласна. Сексът ИМА общо с интелекта, защото се случва основно в главата. Всеки интелигентен човек знае как да си играе с фетишите на партньора и да го докара до състояние на експлозия, докато на по-глупавия една свирка му е напълно достатъчна... и дори не знае каква възбуда действително може да има, и колко по-силно може да свърши :) Интелигентният партньор знае как да докосне най-тънките струни и да прави секс не само с тялото, но и с душата ти...

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 17dabfe870
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Благодаря за споделения опит, поне си сверих часовника и установих, че не сме много по-различни... ако има новости в "бранша" моля да споделите :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker