Няма секс вече половин година - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Няма секс вече половин година
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 3487 пъти
Здравейте, имам приятел от 3 години и половина и като цяло нещата вървят супер, но от скоро има един проблем, който ме мъчи все повече. Не живеем заедно, но въпреки това до преди 5-6 месеца правехме секс често, всяка седмица по няколко пъти, а последните месеци го правим само по един път в месеца. Сигурна съм, че не ми изневерява, чудя се каква друга причина може да има, за да не иска секс. Не е преуморен или нещо подобно, защото има достатъчно свободно време за да си почине, а и като цяло няма някакви проблеми, нито психически, нито физически. Жена на 21 години съм и е нормално да искам поне веднъж седмично да правим секс. Той е на 20 години. Като сме разговаряли твърди, че всичко е наред и няма някакъв проблем просто все нямало възможност (както казах не живеем заедно). Обаче според мен има ли желание има и начин. Моля ви за съвети.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: d8e8bac436
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Има си друга, там, където живее. Отиди някой път без да го предупредиш и се огледай какви хора има около него.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: effde4cc2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Лошо. Никакъв съвет не мога да ти дам. Омръзнала си му.
Секс няма да видиш от този, просто сексуалностите ви се различават.
Опитът показва, че ако държиш на редовния секс си търси решение, което изключва настоящият ти приятел.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: ecd05dd806
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хех, веднъж месечно - ти си щастливка! Аз моята ако не я крънкам, няма да има секс НИКОГА!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 132ead5d5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Изневерява ти... щом не е нито изморен, щом е само на 20 години. А ако не е и болен-трябва да си иска секс и сутрин, и вечер. Моя колежка всяка сутрин ми се оплаква от мъжът си. Тя е в предпенсионнавъзраст, той е над 60 годишен. Нея я гони критическата, а той си искал всяка вечер. Изводите ги оставям на теб...

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: b37ffed355
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   1. Либидото му си е отишло. 2. Омръзнала си му. 3. Погрозняла си. 4. След 3 години вече е спокоен, че си му в кърпа вързана и е предценил, че вече няма смисъл да се напряга да те задържа или впечетлява със секс.

 
  ...


...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 505ea3d58f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Изненадай го някой път, за да видиш дали ти изневерява. Ако трябва да разрови малко в телефона му или нещо такова. Ако не ти изневерява значи просто малко си му омръзнала. Направи нещо, за да пламне искрата

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: c82677cbed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   АВТОРКАТА:
Много ви благодаря на всички, които сте писали.
Живее с родителите си, така че съм сигурна, че няма друга у тях, а и наистина съм го правила това да ходя няколко пъти изненадващо и не съм заварвала никога никоя там.
Не съм погрозняла, тъй като с всеки изминал ден се поддържам все повече и повече. Изглеждам дори по-добре и от началото на връзката ни. Гледам да имам градивност във външния вид.
И все пак вчера му зададох въпроса "не те привличам вече ли? " и той каза, че го привличам и че си ме харесва.
Отчаях се вече напълно, хем той отрича да има някакъв проблем, хем не правим секс - което според мен е проблем за млади здрави хора.
Знам, че понякога се самозадоволява, вие мислите ли че това може да е причина, за да не изпитва нужда от секс с мен? Моля ви споделете мнения

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 39d623e1a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Или е минал на нещо странично за разнообразие, или е решил да си протърква линиите на ръката.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 4e5da8d803
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз верно съм жена, ама доколкото ми е известно, мъжете не искат да правят секс с някоя жена, за да я впечатлят, а защото им се е.... от нея, казано на жаргон.
А за случая на авторката съм почти сигурна, че приятелят оре друга нива. Може тази другата да е обвързана, дори омъжена, и затова авторката още се води приятелка. Но всичко вече е свършило.

Съвет от мен, авторке - оставяй го този и си намери свестен приятел. Мъж на място, който не те лъже и който няма търпение да те вкара в леглото. Нито имаш деца от този, нито сте обвързани, какво стоиш на място, където очевидно не си желана.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 9b35db28c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Това е много гадно. Опитай се да го предразположиш, завърти някаква любовна игра и виж. Ако отказва това е лошо и нека не забравяме че мъжете са много прикрити! Аз моичкият не мога да го хвана кога ме лъже и кога не. Винаги се прави на невинен и тръгва да ме целува за да мълча. Иначе ние го правим редовно. Вече няколко дена го правим по ред и е екстра. И това че няма къде въобще не е оправдание! Ние сме го правили под носа на майка му и баща му и къде ли не. На открито. Но вечер по тъмно! Просто ако иска може да го направите и в тоалетна! Но като не иска. Не знам... намеквай му.

 
  ...

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 9c1feb3784
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами хванете се да живеете заедно. Виж и аз имах подобна връзка. И ако бяхе заедно, щеше да е хубаво. Но имам проблем. Не мога да си настроя пениса, да се вирва в определено време през деня, точно когато ще се срещнем. Ако ми се прави секс, ми се прави сега. Ако момичето и среща с нея са на поне 8 часа, просто нема да ми се прави секс тогава.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: af30af5611
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   На 20 години по 1 път в месеца, не става въпрос за никакво харесване. Нормалните момци всичко де е дупка ше сексят на тия години. Или вършее нещо странично или има много сериозни проблеми. Пък може и да е неосъзнат гей. Друго обяснение да не го вдига редовно на тия години няма.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 24da79dcdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Може би ди му омръзнала и не те обича и харесва вече, но оттам идва въпорса - защо е с теб щом сте на по 20 години?!?!

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: c13c956ad0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Ама как така не иска? Лягате си, правиш му масаж примерно, целуваш го, галиш го и той ти отвръща но не му става или просто му казваш хайде и очакваш той да направи всичко? Моите примери са два и затова питам. Бившата ми приятелка беше точно вариант номер две, казва ми хайде, е, как така, значи хем иска, хем никаква инициатива, нагласа или каквото и да било. В началото ставаше, тогава имах желание, харесваше ми но ставаше така, че исках секс много повече от нея, преследвах я като дивеч във всеки удобен момент но в голям процент от случаите тя ми отказваше, нямаше и орални заместители и т. н. Е след 3-4 години ми омръзна, изчезна ми желанието до такава степен, че ако имам ерекция и тя изяви желание ми спадаше. Последната година не правихме секс нито веднъж на нея й се искаше но аз не я желаех изобщо и никога не се случи. В момента имам приятелка от година, в началото на връзката ни правехме доволно количество секс но така беше до нова година, от тогава до сега не сме правили секс. Аз искам но тя не, прави ми само свирки и то не винаги, когато поискам, аз също я лижа, когато поиска и това е. Аз все още имам голямо желание за секс, едвам се сдъжам да не я изнасиля като се разхожда гола пред мен но по нормален начин, с романтика, с масажи, целувки, докосвания, изненади, подаръци, внимание и отношение не постигам резултат. Затова искам да кажа, поеми инициативата, направи нещо нестандартно, изненадай го с бещо, което ти е споделял че иска да направи, като секс на открито, свирка докато пътувате ама внимателно да не се пребиете, или нещо друго, измислям си. Ако си му става нормално но просто казва че не иска, збачи не те желае, ако не му става или му омеква, може да има еректилна дисфункция. Ако е второто, може да се срамува от това, което допълнително влошава нещата. Тогава трябва да иде на преглед при уролог/андролог и да се лекува. Също така ако ситуацията е такава, може да си мисли че ти не го възбуждаш но ще се изненада доста неприятно, когато не му стане и със следващата. Така че ако го обичаш, търсете проблема, ако не, намери си своето щастие.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 2874a421a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Номер 17 и твоята кръшка, но ти прави орален за да те залъгва. Дори да нямаше влечение към теб, би го правила за удоволствие най-малкото, но щом категорично отказва то е защото държи да го запази за любовника си.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker