Не ме задоволява,а аз изгарям от желание! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не ме задоволява,а аз изгарям от желание!
преди: 7 години, 5 дни, прочетена 4554 пъти
Започвам направо. И двамата сме на 22 години. Понеже историята ми е в интимна категория, мога да си позволя спокойно да обясня ситуацията. Та, аз съм жена, която меко казано обича секса. Мога да го правя всеки ден по няколко пъти. Обичам да пробвам различни неща. Силно сексуална личност съм. Мастурбирам може би от детската градина. Разбира се, тази моя страна я показвам само на човека с когото съм във връзка.
Та момчето с което съм сега също обича секса, в леглото като вкусове сме се напаснали. Въпроса е че, на него 2 пъти в седмицата му стига по един път, а на мен не. Сега иска само по 1 път в седмицата, защото тренира, а като сме го правили много пъти отслабвал и губил форма. Разбира се, аз знам, че секса не е всичко, има качества като любов, уважение и разбиране, които са по-важни. Но наистина ми се струва, че това е прекалено малко, някак си ми е странно да съм във връзка, а да мастурбирам. Тази седмица само веднъж правихме секс в началото на седмицата и в края аз вече умирам от желание, а той защото тренира отказва. Имам мокри сънища, започнах да гледам порно, за да ми минава някак си.
На тази възраст, ако не го правим, кога ще е? Поддържам се във форма, обличам се секси всеки път като се видим, сама му предлагам след първия път, да има и втори, той се дърпа, заради тренирането.
Какво да правя? Да държа в себе си ли желанието си? Да му кажа ли че не ме задоволява? Някои от вас сигурно ще ми кажат да си купя вибратор. Не е въпроса до вибратора или мастурбирането, а до това да усетиш пълноценно другия.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 4 дни
hash: 4a7cc4f6fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Обичал секса викаш пък на 22 години му стигало по 2 пъти на седмица, че даже и по веднъж. По толкова им "стига" на мъже на по 50-на години обикновено. На 22 със силно сексуална девойка, да не го прави поне веднъж на ден, айде през ден най-много, нещо не му е наред. То верно че по-младите мъже им е все по-голям проблем това, ама тоя май е по-вманиачен да се "напомпа". Което пак не е много нормално ама как да е.
Кажи си му директно че безсексието те мъчи. Не че ще има особен резултат мисля, но пък може и да му дойде малко акъл в главата покрай химията която най-вероятно си пийва. Имам една позната която наскоро имаше подобни проблеми, нейния и каза да си търси някой друг, че тренировките му били по-важни. Откачен народ всякакъв.
Та ако няма промяна, си намери някой който да ти задоволява сексуалните желания ако не напълно, то поне достатъчно. Все трябва да има младежи които да нямат проблеми с нагона, пък ако се наложи и по-запазени батковци има :) Колкото и да има любов, уважение и разбиране, като някой си седи незадоволен дълго време - намесването на 3-то "колело" е само въпрос на време. А и нито деца нито семейство сте завъртяли че да те държи нещо. Като не се получава секса, или няма особено желание да си "жертва" тренировките, може да си останете добри приятели евентуално.

 
  ...
преди: 7 години, 3 дни
hash: 046aafecc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравей. Аз бях така с жената, с която се виждах. Аз съм ненаситен, а тя не и реално като се видехме я чуках като за последно. Различни хора- различни интереси. Смени си гаджето.

 
  ...
преди: 7 години, 3 дни
hash: 947ba1069a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами смени мъжа бе, явно не си пасвате сексуално. Директно му кажи - ако не го правим по-често, чао, не ме устройва. Та вие сте на 22!!! Не на 62!!!
Да няма друга и това да са му тренировките? ! Че и такива случаи има.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 дни
hash: 7a665a6a84
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Е за кво да го сменяш нали секса не е важен за вас... нали се обичате..

 
  ...
преди: 7 години, 3 дни
hash: bcb413ebc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Какво значи защото тренира, след спорта енергията за секс е още по-голяма. Май твоя човек се блъска с много сеща и от там тръгват проблемите. Аз на твоите години по 2 и правим секс по няколко пъти на седмица, като имаме куп ангажименти и отговорности и пак имаме желание.

 
  ...


...
преди: 7 години, 2 дни
hash: 2f61b55154
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Може да е изморен от работа, при мъжа е по различно в сравнение с жената сексът е доста изтощителен и честата еякулация води до умора и е необходима почивка за възстановяване.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 дни
hash: e4a6fa60fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   1 - Всеки си има различни нужди. При едни е част от култура и ценности, при други е просто метаболизим.

 
  ...
преди: 7 години, 13 часа
hash: 910281bc9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Брой, брой! Цифрата прави връзката, да знаеш! :)

 
  ...
преди: 7 години, 8 часа
hash: 4a7cc4f6fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   12 - Явно не е нищо свързано с култура и ценности. Като не му пречат културата и ценностите за по веднъж седмично, не виждам какво да му пречат за по няколко пъти.
А както номер 8 вече спомена - младите хора, особено пък трениращите нямат проблеми с метаболизъм или липса на хормони. Дори е обратна зависимостта, което ми е ясно и от личен опит.
Та или си има сериозни хормонални проблеми тоя момък, или сериозни проблеми в главата. Единствения друг вариант е да "тъче" на няколко места.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: f36b4129e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Абе айде майната им на тия комплексирани келеши дето се съсипват с тренировки и фитнес! Тъпак, няма да ебе жена си, ами тръгнал мускули да прави, и след 10 години хипертонията му е сигурна, с хипертрофия на миокарда и последвала сърдечна недостатъчност. Това чака всички правещи мускули, с гладки мозъци в тиквите! Вместо до пие ракия, блъска се с анаболи и всякакви химически хормонални боклуци, тъй че булка в бъдеще и 1 път в месеца ще е много!

 
  ...

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: eeba0021b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Бягай, по-зле ще става!

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 66dfeb4002
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Номер 17 е прав на 100%. Само, че те не се съсипват толкова от тренировки, а от взимането на химии. И смятай какъв жалък тип трябва да е, за да е такъв комплексар.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker