Сексуалното влечение към мъжете с атлетична форма - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Сексуалното влечение към мъжете с атлетична форма
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 2605 пъти
Добър вечер и приятно четене на всички, гледах да е кратко.
Често ме заговарят разни жени и се опитвам да разбера причината. Тренирам кикбокс от осем години, но както се казва това не го пише на челото ми. предполагам бия на очи с телосложение. Жените искат ли секс с мен или просто ми се възхищават? Винаги всичко завършва с френдзона. Иначе сами ми се слагат и приказват с мен, но аз не им разбирам намеренията. Според свидетели на отделни случки, мацките искат секс но аз не им разчитам сигналите, вярно ли е това? Искам да чуя мнение и на други мъже. Преди години бях при една-две компаньонки, но от 4-5 не съм стигал до секс освен целуване и опипване. Не съм сигурен дали от отсрещната страна ме желаят.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: f748d4b174
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   ОК, не разбрах - искат секс, но стигате до френдзона, защо? Нещо друго ли ги отблъсква от теб? И ти какво искаш всъщност?
Познавах един изключително красив мъж, просто като го видиш - падаш, заглеждаха го и мъже. На един коктейл се заговорихме. На третата минута се чудех как да избягам - беше досаден и тъп, не спираше да бърбори безсмислено.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: c4d7902b14
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Никой няма да те заглежда, защото ти се възхищава, освен ако не си някаква известна личност.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: e68bd485f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Явно си по-женствен. Жените възприемаме по-нежните мъже като приятелки. Може да имаш мускули и плочки, но да си женствен. Другата причина е, да общуваш повече с жени. Вероятно психиката ти и начина ти на говорене са доста повлияни от женската ти компания. Ако някоя иска да си легне с теб и е хлътнала ще ти го каже направо, без увъртания.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 7f7f4589d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен имаш "pretty boy" синдром... В смисъл, жените те харесват, но нямаш "ГЕЙМ".

Жените очакват от по-красивите да бъдат по-уверени, дори леко самонадеяни! Т.е очакванията им от ТЕБ са завишени, щото си "як". На мацките обаче не им трябва много време да разберат, че всъщност имаш само визия, но нямаш увереност.

Затова често се виждат яки мацки, с някви грозни мъже... но пък имащи увереност. Ако вибрациите които издаваш, карат жените да те чувстват като "слаб"... няма голямо значение как изглеждаш, ако ще да си като скалата.

Урока ти е че външносттта е ГОЛЯМ плюс, но ако очакваш жените да те сексят само заради нея си в голяма заблуда. Не питай от къде знам.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 342b56f2ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Това, че те заговарят жени, е добро начало. Явно визията не е проблем.
Изглежда има нещо след първия контакт, което не допада на жените или направо ги отблъсква. Причините могат да бъдат много и различни, но могат да се разделят на две групи: чисто физически (например лична хигиена: лош дъх, нептиятна телесна миризма, силен одеколон, ... ) и причини свързани с характера ти ( лоши умения за комуникация, свенливост, прекалена словоохотливост, неподходящо/просташко поведение, прекалена настойчивост, .. )

Започни по метода на елиминацията с чисто физическата страна.

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 8a15104872
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Жените винаги харесват с ушите си.Не си ли чувал израза ,,Тоя как ги омайва,, Всичко е до ,,дар слово,, Аз на младини бях много нахакан и имах изключително дар слово,макар че бях дребен,много клющав но доста ми се впечатляваха.Дори тогава едно гадже ми каза ,,Незнам как ми завъртя главата,аз принципно не си падам по момчета с фигури като твоята,, Показа ми бившия си приятел на снимка наистина голям мускулест.Имах приятел който също беше със смотана фигура,дори с големи петна по тялото поради липса на витамини,което за мен ако съм жена би било доста гнусно да си легна с такъв,той беше с 5 пъти по голям дар слово от мен и буквално му умираха в краката и ги въртеше по 4-5 на веднъж.Аз даже черпих лафове от него и материял все пак той беше дъмастър:) Жените харесват нахаканите мъже и омаеш ли я,с каквото и тяло да си тя започва да те вижда по друг начин.Хубаво е човек да има хубаво тяло но не се ли получи спойката между вас забрави.А спойката се получава по времето на вашата коминикация.За която е нужно да я докоснеш психологически,както знаем те са емоционални същества и действията им се ръководени от това как се чуства в този момент.Другото важно е да си инициативен.От мъжа се очаква той да подкара влака,а не само да хвърля кимура...:)) и аз лично не ги бава много а веднага си завирам езика ми в устата и.Е имало е и много пъти с резачката през кръста:)) но не ми пука и продължаваме напред,както каза преди време наш известен спортист:))

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 38581bcd5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако от 4-5 години не си правил секс ти имаш огромен, наистина огромен проблем. Каква френдзона, след като вие дори не си лягате?

Привличат ме атлетични мъже. Имала съм само едно гадже, което беше с нормално слабо телосложение. Говоря за връзки, не просто за секс. Ти си прави сметката колко си закъсал и не ти ли се налага да ползваш услугите на психолог.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 8a15104872
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ако сте стигали до целуваване и опипване, ти си тоя който трябва да им свали гащичките, а не те твоите. Ако чакаш тя да те нафака, това го има само в порнофилмите в реалноста мъжа е този който преминава към същинската част. Вече да ли ще му позволи жената е друг въпрос, но не подемиш ли ти инициативата няма да станат никога нещата. Има и доминантни жени, рядкост са но съществуват, които те отиват да свалят ако си харесат някой мъж, дори в даден момент тя ти се нахвърля да те целува. Имал съм такъв случей, тогава не направих опит да премина към секс понеже имаше официялна връзка с друг мъж. След два дена пак се видяхме тя пак ми се нахвърли но аз я бях не особенно активен(а това жените го усещат) защото не бях напълно сигурен да ли искам да бъда с нея. След два дена реших че искам да я шибам, и и се обадих да дойде в нас да пием кафе, обаче тя си измисли някакви тъпи оправдание и след това повече не я видях никога. Така че действие му е майката. И хубав парфюм задължително. Ама парфюм готин тежкарски, не някой одеколон от два и педесе вонящ от километри на селска бръснарница. Кобилките откачат при аромата на готин парфюм.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker