Не ме възбужда. В мен ли е проблема? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не ме възбужда. В мен ли е проблема?
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 2943 пъти
Здравейте, пише момиче на 21г.
Ще се опитам да не навлизам в излишни подробности, дано да успея да обясня същината на проблема си.
Живея с приятелят си от 3 години, заедно сме от почти 4. В началото всичко беше ок, радвахме се един на друг, излизахме, със или без пари винаги намирахме време да се разнообразяваме по някакъв начин. Секса също беше добър, не се оплаквам.
Проблема ми е в това, че напоследък все повече отбягвам интимност с него. Има моменти в които ми се иска да го изям направо, но са рядкост. Правим го няколко поредни дни по няколко пъти, а после по 2, 3 седмици-нищо. Разбирам, заети сме, изморени от работа, ежедневни проблеми-малки, но все пак значими по свое му. Напоследък просто не изпитвам привличане към него и не че го желая, просто как да кажа-скучно е. Опитвали сме различни неща, подходи, пози, да създадем приятна атмосфера, но секса си е скучен, както и да го погледна. Просто не усещам абсолютно нищо, никаква емоция. Имам чувството че той просто иска да го вкара и изкара няколко пъти, докато свърши и от там на сетне гасим лампите и заспиваме. Буквално стои като дърво и просто си мести ханша напред назад, няма докосване, няма целувки. А аз веднъж дори не изпитах огразъм, непознато ми е чувството да бъда задоволена, дори съвсем мъничко. Свърши ли, значи и секса свършва. А той свършва бързо. Може би проблема е в мен, опитвам се да го подтикна по някакъв начин, чета в интернет различни статии свързани със сексуалното удоволствие и как да разпаля страстта, но нищо не се получава. Дори порно започнах да гледам и пак същото. А сме млади. Не ми се иска след време отношенията ни да охладнеят поради липса на привличане и сексуална незадоволеност.
Има и друго, което сме обсъждали много пъти с него, но не му прави впечатление. Тормозена съм сексуално на 10годишна възраст, не мога да го забравя и имам проблем с това. Като заради този факт, аналният секс е табу във вкъщи. Казвала съм му дори, че ако иска е напълно свободен да отиде да си задоволи нуждата свързана с това при друга-няма проблем. Но той не разбира сякаш и продължава да настоява. Продължава да прави опити, особенно докато спя и когато го усетя се събуждам-мразя го в такива моменти.

Чувствам се отвратително от факта, че го обичам, но не се чувствам задоволена от него, не знам къде да търся проблема и как да го реша. Не искам и да му казвам, нито да намеквам, защото ще нараня мъжкото му достойнство. Понякога си мисля, че за него е важно просто да ме из*ука и да си легне (или да седне на компютъра) а не защото наистина ме желае. Докато аз не виждам нещата така, имам нужда да го почувствам, да изпитам тръпката, някаква емоция, а не само да се отчета.
Как да постъпя? Ще се радвам да намеря някакъв отговор в коментарите Ви и се надявам да ми помогнете да оправя нещата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: 2431213b3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Напусни го веднага, как така ще опитва докато спиш, особено като знае, че си била насилвана като малка. Прекалено си млада да си губиш времето по такъв начин - без удоволствие и любов. Замисли се.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 746263e53c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Спрял е да полага усилия да ти хареса. Взема те за даденост. Това, че ти не искаш определен вид секс, атой се опитва да го направи, не еприятно и показва липса на уважение или просто иска да те дразни. Но по-странни са тези 2-3седмици, в които неправите секс. Ти сигурна ли си, че той си няма друга?

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 319c776b51
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не те съдя, но 4 години заедно и сега изведнъж, не те задоволява?
Сексът не се променя, хората стават по-претенциозни с годините към партньора си.
Защо го казваш на нас? Кажи го на мъжа до теб, той с подходящите думи ще те разбере.
Ако не те разбере, тогава прав му път, не си на каишка.
Все мъжете ви виновни, а вие разкрепостените, жадни и "работливи" к.. ки.
В сайта от месеци наред чета незадоволени жени, а мъжете ви на какво мнения са? !
Уж във връзката ви всичко е наред, ама този пусти секс.
Секса не е най-важен в една връзка градена с любов.
Ако ти или той се разболеете и не можете месеци или години наред да правите секс, тогава какво?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 65f01dfadb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мило момиче. Напълно те разбирам и ти съчувствам. За съжаление и при мен е нещо подобно, но на 52 вече много не ме и интересува. Мъжете гледат своето и ти какво изпитваш малко ги интересува. Не прави неща, които не ти харесват само той да е доволен. Не виждам особена перспектива във връзката ти е момента. Ти колкото и да четеш и се образоваш, той ако не прави същото просто каузата е загубена. Бъди отворена за нови запознанства- може пък да срещнеш някой, който наистина да те заслужава.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 74f4279f4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Здравей. Мисля, че знам къде е основният проблем, а и ти самата го знаеш, но може би не го осъзнаваш, не знам. Всичко е в тормоза, който си изживяла преди. Моята история е подобна. Имаш нужда някой да ти покаже, че важното за него е не сексът, а твоите чувства. За съжаление не всеки мъж знае да показва любовта си. Това не значи, че не те обича. Може би те обича много повече, отколкото чувстваш, но не знае, че трябва да подходи по друг начин. Всъщност само ти можеш да промениш това, независимо от човека до теб. Трябва да свикнеш с мисълта, че сексът е израз на любов, а не на нещо друго. Всеки акт с любим човек е специален, макар понякога да изглежда рутинен. Обичай себе си, тялото си, премахни табутата в секса, приеми ги за нещо нормално, което се прави с любим човек, защото си е удоволствие (ако си сигурна, че искаш да си с този човек до теб). Това, че той настоява е нормално да те отблъсква, но само защото ти не си сигурна в него. Така мисля. Вярвай, че те обича и му се отдавай с любов. Обичай тялото си, глези се - не забравяй, че си специална и че не си виновна за това, че някой в миналото те е карал да се чувстваш по онзи начин. Дори и един ден връзката ви да приключи, знай, че ако си се научила да правиш всичко с любов към себе си и към човека до теб, ти никога няма да си виновна за края ѝ. Просто съдбата поднася различни сценарии, но ти можеш да направиш чудеса, стига да си повярваш, както аз вярвам в теб.

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 419e4114e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Значи той иска анален секс, и го опитва докато спиш? ( така разбрах) Ако това е така зарязвай го.. нито те разбира,нито му пука! Ти си била изнасилвана на 10 годинки за мен е цяло чудо,че правиш секс дори по твоя воля, а оня иска и анален... Зарежи го защото може да те насили мъжете искат много анален,ама да отиват тогава при МЪЖЕ,не при жени! Ти си много силна емоционално ,проблема не е в тебе,проблема е в него...
Точно защото си имала тъмно минало трябва да е внимателен. Щом си разбрала ,че за него е важно само да те чука махай го има и по добри от него ..

КТ

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 419e4114e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Към номер 5, Секса, не е израз на любов изобщо не лъжи момичето! Едно е секс, друго е ЛЮБОВ! Секса вече го правят и непознати за удоволствие.
И защо да маха табутата в секса? ТЯ НЕ ИСКА ТАКИВА РАБОТИ? Ако онзи я обича няма да настоява. Не всяко момиче желае да подражава на порно филмите! Онези актриси дето ги чукат анално и свирки правят и гълтат, питате ли ги какво им е? Но тук играят много пари... затова се съгласяват много малко жени са доброволно на това място. И мъжете искат, жените да подражават на жените в порното, това е, но не всяка е съгласна. ;)
Той трябва да и благодатен, че тя му дава някакъв вид секс въпреки
миналото си..

КТ

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: bab6b127f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   От прочетеното оставам с впечатление, че той те възприема като съквартирантка с привилегии. Интересуват го основно неговите си неща и евентуално да те използва да задоволи потребностите си без изобщо да се интересува от твоите. Човек не се държи така с любовта на живота си. Истината е че отношенията ви вече са охладнели от негова страна, но не се разделя с теб просто защото настоящата ситуация му е удобна.
Ако беше мъж на място щеше да разбере отказа ти да правите анален секс, или да се опита да те убеди по нормален начин. Истинското достойнство няма нищо общо с представите му за това колко е добър в леглото и ако не може да понесе горчивата истина, той просто няма такова. Опитай да проведеш спокоен и откровен разговор с него по въпросите които те тормозят. Ако реагира остро подходи с търпение така че да няма скандали.
Ако не може или не иска да разбере чувствата ти - това не е твоят човек. Все пак ти не си секс играчка която да бъде употребявана и захвърлена. Разбирам че си вложила много време и чувства в тази връзка, но това не е краят на света - млада си, мъже колкото искаш. По-добре да се разделите навреме и доколкото е възможно приятелски, отколкото да пилееш време в отношения без бъдеще.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker