Женски реакции - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123643)
 Любов и изневяра (30416)
 Секс и интимност (14591)
 Тинейджърски (22031)
 Семейство (6686)
 Здраве (9739)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3311)
 Образование (7407)
 В чужбина (1696)
 Наркотици и алкохол (1127)
 Измислени истории (801)
 Проза, литература (1766)
 Други (19155)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Женски реакции
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 2613 пъти
Искам да попитам за следното.
Често забелязвам жените около мен да правят някои реакции и не мога да ги тълкувам и да разбера, каква е причината да ги правят.
Когато пред мен върви жена на моята възраст и аз я застигам по тротоара понеже бързам, я виждам, как започва да си издърпва дънките нагоре, да си оправя горната дреха или ако е с пола започва да я дърпа надолу.
Друг път пак в същата ситуация започва да си оправя прическата, да си подръпва косата, оглежда се в близката витрина, ако има такава или си хваща косата и я оправя.
Веднъж попитах за свободно място в едно кафене и седнах на масата, където вече се беше настаналила жена. Щом седнах я забелязах, как започна да си оправя косата, върти си часовника с другата ръка, бърка в чантата, побутва кутията с цигари, пуши бързо. Винаги са различни жени.
Никога не се втренчвам в тях или да ги провокирам с някакво особено поведение. Не ги и оглеждам по задните части, докато вървя след тях, дори гледам напред. Случва ми се често, почти всеки ден. На 35+ съм и това се случва в София. Въпроса ми е, те притесняват ли се по някакъв начин от мен или нещо друго има, което аз не знам?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: 0d86aece79
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Не е заради теб, ние жените просто сме такива. Видим ли мъж, просто несъзнателно, може би го правим, но започваме както каза ти, да се оправяме, косата, дрехите, нещо нормално е. И повярвай не си ти причинта, освен ако не изглеждаш супер добре или просто привличаш жените по някакъв особен начин. Има и такива хора, на външен вид, не са по различни от останалите, но имат заложено в себе си, някакво особено присъствие, някакъв чар, който привлича останалите. Самата аз мога да кажа, че съм такава. Не съм красавица или с някакво невероятно тяло, но хората, и не само тези от мъжки пол, ме зяпат. Съвсем открито започват да се взират в мен, сякаш съм странно създание дошло от друг свят.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 8ee8e78040
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Голяма работа. Дръпни си и ти полата надолу и готово.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: e2d84f4289
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Здрасти. Аз като младо момиче което прави описаните от теб неща ще ти дам някакво обяснение. Когато примерно слизам от рейса и зад мене има красиво момче винаги си двигам дънките нагоре. защото знам. че ще му направи впечатление и ще ми погледне дупето. а то има хубава форма и съм забелязвала. че наистина го поглеждат. Като пък съм с къса пола я дърпам надолу. защото целта е да знае. че имам хубаво дупе. но не пък и да го вижда. Всички тези неща които си разказал обстойно описват женската кокетност. Аз също винаги си оправям косата като харесвам някое момче. защото колкото и да съм хубава ако ми стърчи косата смешно той ще види веднага това. Явно жените които срещаш искат да добиеш добро впечатление за тях. Също това е провокирано и от притеснение. Ако седне до мене хубав мъж и аз ще започна като луда да си ровя в телефона или в чантата. защото ще ми е супер неловно и не мога да седя и да го зяпам и затова правя нещо странично. за да не изглеждам отчаяна като седя и гледам красивия непознат. Това е цялата схема. Не е нещо сложно.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 9be7684b47
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съгласна съм с 1. Жените си падаме суетни. Всъщност аз правя тези неща, когато мисля, че никой не ме гледа :)

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 4096b31362
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Аз пък не съм на същото мнение като горните. Жена съм, но никога не се суетя около непознати мъже. Това да си вдигам дънките, да си оправям деколтето абсурд! Супер смешно. Нарочно да се тикам пред очите на мъжете и един вид да си го търся, не мерси. После защо мъжете имат такова мнение за жените, а и не се знае на какъв психопат може да попаднеш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker